- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.981
Hemde ne zor 3 taneye gebe kldm sağlıkla doğurdum büyüdüler şükür ama bu kadr zor olduğunu bukadar meşakatli olduğunu bil.uyordum ee e istedikten sonra olmayınca neler öğreniyor insanevet canım ama atılan yumurtanın durumu anlaşılmıyor döllenip döllenmediği öyle anlaşılmaz ki.. zor işler yaa..
Eli kulağında dedim ve geldi kendileriHım anladım canm ihtmal düşük diyosn inslaalh vardır ama olmasa kısmet bidahaki ay a inslalah
Kuzum insallah kasım atina müjde veririsn yeni bat26 kasimmiEli kulağında dedim ve geldi kendileriartık ya nasip önümüzde ki aya
28 günde oluyorum 24 ü olur herhalde kuzummmm ağzından bal damlıyor inşaallah hepimizin artık karınları sağlıklı bebişçiklerle dolarKuzum insallah kasım atina müjde veririsn yeni bat26 kasimmi
İçimi rahatladın valla sağoltam zamanlarında olmuş hiç problem yok.. zaten sperm 3 gün canlı kalabiliyormuş rahimde. o yüzden hiç aklınıza kurt düşürmeyin gayet iyi bence..
İnşallah canım Hepimizin denk gelsinInsallah denk gelmiştir cnm
13.gun iğneni olalı yapabilirsin varsa cikar cnm14 ekimde çatlama iğnesi olmuştum. sizce yarın sabah testi yapsam mı pazar gününü mü beklesem allahım kafam çok karışıkkkkk
13.gun iğneni olalı yapabilirsin varsa cikar cnm
ben nedense acaba gebelik mi var diye düşünmeden edemiyorum canım nasıl olur bu kadar direnç onca ilacaKizlar benim hala regl gelmedi...sogan kürüde yapiyorum tık yok.17gün gecikmedeyim
test ne zaman yaptın en son umut var mı testlere göre? ben de 15 ekimde oldum..14 ekimde çatlama iğnesi olmuştum. sizce yarın sabah testi yapsam mı pazar gününü mü beklesem allahım kafam çok karışıkkkkk
Kizlar benim hala regl gelmedi...sogan kürüde yapiyorum tık yok.17gün gecikmedeyim
Ahh inşalalh bebeğim insallah temennimiz bu sabırla bekliyoruz birgün gelecek melekelerimiz insallah yakın zamanda gelir28 günde oluyorum 24 ü olur herhalde kuzummmm ağzından bal damlıyor inşaallah hepimizin artık karınları sağlıklı bebişçiklerle dolar
inan yapmadım cesaret edemiyorum daha. ama yarın sabah kesin yapıcam silik bile çıksa kan testine gidicem hemen allahım nasip eder inşallahhhhhtest ne zaman yaptın en son umut var mı testlere göre? ben de 15 ekimde oldum..
aslında yapsaydın kötü de çıksa çok üzülmezdin canım inşallah pozitif çıkar kan da test deinan yapmadım cesaret edemiyorum daha. ama yarın sabah kesin yapıcam silik bile çıksa kan testine gidicem hemen allahım nasip eder inşallahhhhh
Umut, sende de mi polikistik over var? çivan perçemi çok iyi, onu denedin mi? ya da artık söktürücü içmen gerekecek
ben nedense acaba gebelik mi var diye düşünmeden edemiyorum canım nasıl olur bu kadar direnç onca ilaca
kardeşime söktürücü verdi bhcg bakıp ve meğer döllenme oluyomuş, herşey mümkün tekrar bi iğne falan yaparlarsa bakılsın bence yine kanaEvet canim pazartesi beta hcg ye bakipta sokturücü yapti negatif cikti.bende pko var
Evet canim pazartesi beta hcg ye bakipta sokturücü yapti negatif cikti.bende pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?