Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım ama atılan yumurtanın durumu anlaşılmıyor döllenip döllenmediği öyle anlaşılmaz ki.. zor işler yaa..
Hemde ne zor 3 taneye gebe kldm sağlıkla doğurdum büyüdüler şükür ama bu kadr zor olduğunu bukadar meşakatli olduğunu bil.uyordum ee e istedikten sonra olmayınca neler öğreniyor insan

14 ekimde çatlama iğnesi olmuştum. sizce yarın sabah testi yapsam mı pazar gününü mü beklesem allahım kafam çok karışıkkkkk

28 günde oluyorum 24 ü olur herhalde kuzummmm ağzından bal damlıyor inşaallah hepimizin artık karınları sağlıklı bebişçiklerle dolar
Ahh inşalalh bebeğim insallah temennimiz bu sabırla bekliyoruz birgün gelecek melekelerimiz insallah yakın zamanda gelir

Umut, sende de mi polikistik over var? çivan perçemi çok iyi, onu denedin mi? ya da artık söktürücü içmen gerekecek

Pazartesi 3tane progestron sokturücü igneyi ayni anda yapti doktor yinede regl olmadim.pazartesiye kadar bekle dedi doktor.yine olamazsam bapicak bilmiyorum.

Evet canim pazartesi beta hcg ye bakipta sokturücü yapti negatif cikti.bende pko var

bence de en azından evde kendin bak ki varsa kaybetme.. yoksa da çivan perçemini şiddetle öneriyorum.. bende de pko var 3 ayda regl oluyorum neredeyse ama mesela civanperçemi içince 5.gün geldi. tadı kötü ama denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…