- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.981
Ben de dün gece 3 te yaptım iğnemi. Yarın saat 3 te asilama için çağırdılar. Inşallah olumlu olur hepimiz için benim için de :)
Sanada hayirli olsun canim. Aminn insallahBen de dün gece 3 te yaptım iğnemi. Yarın saat 3 te asilama için çağırdılar. Inşallah olumlu olur hepimiz için benim için de :)
insAllah cnm bnm Rabbim ol derse insAllah olacakAminnn.. en ilerde benim :) insallah önce benimle baslayip sonra hepiniz müjdelerle dolduralim bu sayfayi❤
RABBİM hayirlisindan nasip etsin insAllah cnmBen de dün gece 3 te yaptım iğnemi. Yarın saat 3 te asilama için çağırdılar. Inşallah olumlu olur hepimiz için benim için de :)
AminnnnninsAllah cnm bnm Rabbim ol derse insAllah olacak
RABBİM hayirlisindan nasip etsin insAllah cnm
kuzum ya acaba havuç kuru denesemmi
anladım cnm insAllah tutunur duamdasin bana da duphaston verdi buyuk ihtimal o da tutunsun die düşük olmasın die
bende gunde 3 ictim cnm klomen adetin 4.Günü başladım 12. Günü kontrole gittigimde 3 yumurtam vardi ikisi 14 biri 17 mm di bence tam denk gelir 13-14. Gune iyice olgunlaşır tabi herkesin bunyesinde farklo etki eder ama
Anldm cnm daha once ne zmn tedavi olmustun cnm sizde de bi sorun yok demi bende polikistik var rezervin düşük dedi
Canim internette bakmaya calistim bende ama bu konuyla ilgili birsey bulamadim hicCanim hic bilmiyorumki valla ne yapacagimi sasirdim
Yumurta catlatmak icin catlatma ignesi veriliyor catlamazsa bir doz daha veriliyor diye yaziyor. Ama sana 2 defa verilmisti yinede catmamamisti degilmi ?Canim hic bilmiyorumki valla ne yapacagimi sasirdim
Yine en iyisi dua etmek bu konularla alakali cok dualar var insallah onlar vesile olur canimCanim hic bilmiyorumki valla ne yapacagimi sasirdim
Anladım canım hormonlar çok değişken olabiliyor bi 7-8 ay önce benimde sadece ultrasonda pco var demislerdi hormonlar güzeldi ama su an değerlerim iyi değil snrm bi dr rezervin düşük dedi üzüldüm açıkçası değerler belki ilacla düzelir ama rezerv olayı çare yok sanırım kilo olarak düşündüğüm için ben baya kilo verdim aslında ama hala yokCanim bendede pko var ama hormonlarim yumurtalik rezervim iyi.benim yumurtam gelisiyor catlayamiyor. Tahminim kiloyla alakali.kilo verince kafam rahat olunca ben kendiliginden hamile kalabiliyorum. Diyet yapiyorum
Günaydinn ❤❤Günayyyydınnnn kızlaaaar
Üzülme cnm hayrlisi olsun belli olmazOlmus olsaydi azcikda olsa cikardi diye düsünüyorum. Galiba yine olmadi( yarinda test yapacagim yine. Adet olana kadar devam edecegim.
Evet canim hayirlisi olsun artikÜzülme cnm hayrlisi olsun belli olmaz
Anladım canım hormonlar çok değişken olabiliyor bi 7-8 ay önce benimde sadece ultrasonda pco var demislerdi hormonlar güzeldi ama su an değerlerim iyi değil snrm bi dr rezervin düşük dedi üzüldüm açıkçası değerler belki ilacla düzelir ama rezerv olayı çare yok sanırım kilo olarak düşündüğüm için ben baya kilo verdim aslında ama hala yok
Bugünkü testimde yine bembeyaz tek cizgi
Igneden sonraki 13. Gün
Umutumut82 kaç kilosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?