- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.941
Aynen canim.. ben stres olacak gibi oldugum zaman zikir var basladigim ona devam ediyorum dualar okuyorum. Birde oyalanmaya calisiyorum kendime ugras buluyordum. Ama simdi son günler geldi ya artik heycanliyim aklima geliyo :)Canım benim adet düzensizliğim filan yok. Olacağım zamanı bilirim ama buna rağmen klomen kullandığımın ilk ayı 1 yumurtam büyüdü. Normal kontrollerimde 5-6 yumurtam oluyordu. Stres direk etkileyen bir konu.
Amin hepimiz icin cok yakin olsun insallahİnşallah güzel haberler alacağımız günler çok yakındır. Şükür
Allah kabul etsin canım benimAynen canim.. ben stres olacak gibi oldugum zaman zikir var basladigim ona devam ediyorum dualar okuyorum. Birde oyalanmaya calisiyorum kendime ugras buluyordum. Ama simdi son günler geldi ya artik heycanliyim aklima geliyo :)
Amin canim. Dua ettigimde hepimiz icin ediyorum tüm bekleyenler icin❤Allah kabul etsin canım benim
vala elimden geldikce seyler yapiorum komege gidocem insAllah kizim okula baslayincaİnsanlara laf gerek işte... Duyma. Kendine bir uğraş bulsan keşke. psikolojin çok önemli gebelik hazırlığında.
mrbcnm iyiyim şükür sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız ?
Hormonlarla vücudunu karistirmamissin canim hepsi cok iyi bunlarin. Insallah bu defa nasip olsun sana ikinci evladin ❤
insAllah cnm aynne cok dusuncesiz olabiliyor bazen insanlarAmin canim insallah nasip olsun bu defa. Cevrenin öyle düsünmeden laf demesi cok üzüyor insani.
5 yaşında cnm inan herseyi deneidm 1 senedir buuhabbet var kizimla en kotu her sekilde anlatmaya da cakistim ama zor anlamak istemiyir bazi noktaları bizler masum değiliz ama onlar masum insAllah kabul olurKizin kac yasinda canim ? Anlatsan sadece yalnizken dua etmesini söyle allaha yalnizken dua ederse daha cabuk kabul olur falan de o zaman dikkat eder kardes istedigi icin. Zamani gelince allah verecek insallah biz karar veremeyiz falan diyebilirsin. Hem sabi meleklerin duasi daha cok kabul görür. Allahim kizinin dualarini kabul etsin insallah.
Cocuklarin bazi seyleri anlamasi zor oluyor. Insallah kabul olur kurtulursubuz cevrenin sözlerindenvala elimden geldikce seyler yapiorum komege gidocem insAllah kizim okula baslayinca
mrbcnm iyiyim şükür sen nasılsın
insAllah cnm aynne cok dusuncesiz olabiliyor bazen insanlar
5 yaşında cnm inan herseyi deneidm 1 senedir buuhabbet var kizimla en kotu her sekilde anlatmaya da cakistim ama zor anlamak istemiyir bazi noktaları bizler masum değiliz ama onlar masum insAllah kabul olur
4. yıla girdk. umarım.iyi haberler vrrelm13 aydır uğraşıyoruz. Dilerim bu ay güzel bir sonuç alırız kızlar @Birprensesinannesiivuslatahasretim
Burnum tikaniyor sanki hasta olacak gibiyim birde o sicak basmalari gece oldu ve simdide öyle. Hava serin ama terliyorum
Hayirli olsun canim bebegin tutunsun sana insallah. Cok erken canim bence. Yumurta daha bugün catlar. 6. Gün olmus oluyor. 8. Günde belki cikabilir ama cok erken. Yinede icinde kalmasin yap istersen. Doktor neden ovitrelle veriyor progesteron vermiyor canim ?kızlar aşılamam oldu. ayın 9unda tekrar ovıtrel var. ondan önce erken gebelık testi ypsm çıkarmıkı
Evet canim. Kimyasaldasa anca o günler belli olmaya baslamisti erken gebelik testinde. Bazen umutsuz oluyorum bazen umutlaniyorum iste karisik. Insallah olmustur bu defa yarin öbürgün ciksr testlerde insallahCanim en garanti 14 15.günler umutsuzlanma
Canim bosa gitmesin yumurtalar istersen doktora git belki bu defa birsey vesile olurKizlar bugün reglinin 16.günü ovulasyon negatif sanirim ilacsiz olmayacak regli olunca tekrar ilaca baslicam
Canim bu arada sen yokken senden bahsetmistim hakkini helal et ❤ bir prenses annesi de senin gibi 2. Cocugu icin ugrasiyor senin gibi onu konusmustukCanim en garanti 14 15.günler umutsuzlanma
kizlarrr bend araniza katildim bugün 3. gün diye bi hormon tahlili verdim devlet hastanesine yeni bir bayan doktor gelmiş sonuclara göre bana resmen yumurtlar ben catlamiyorum diye bagiriyor dedi klomen başlayalım dedi 13.14. gunu gel catlatma ignesi vericem kontrol edicem dedi bakalim nasip.burası olur insalalh kızlar ya 5. gün basliycam klomene diaformine egzersizlere devam dedi doktorUmutumut82 vuslatahasretim Fit mutlu anne
aynen canım hayırlısı insAllahCocuklarin bazi seyleri anlamasi zor oluyor. Insallah kabul olur kurtulursubuz cevrenin sözlerinden
neden bi daha ovitrelle veriyor canım inşAllah sağlıkla tutunur bebeğinkızlar aşılamam oldu. ayın 9unda tekrar ovıtrel var. ondan önce erken gebelık testi ypsm çıkarmıkı
yaa klomene mi başlıvn tekrar ilaç derkenKizlar bugün reglinin 16.günü ovulasyon negatif sanirim ilacsiz olmayacak regli olunca tekrar ilaca baslicam
Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorumkizlarrr bend araniza katildim bugün 3. gün diye bi hormon tahlili verdim devlet hastanesine yeni bir bayan doktor gelmiş sonuclara göre bana resmen yumurtlar ben catlamiyorum diye bagiriyor dedi klomen başlayalım dedi 13.14. gunu gel catlatma ignesi vericem kontrol edicem dedi bakalim nasip.burası olur insalalh kızlar ya 5. gün basliycam klomene diaformine egzersizlere devam dedi doktorUmutumut82 vuslatahasretim Fit mutlu anne
Cok güzel canim hayirli olsun. Insallah caresini bulur doktor catlamasi icin. Belki umutumut82 arkadasimizada yardimci olur ögrendiklerin ve tedavin.kizlarrr bend araniza katildim bugün 3. gün diye bi hormon tahlili verdim devlet hastanesine yeni bir bayan doktor gelmiş sonuclara göre bana resmen yumurtlar ben catlamiyorum diye bagiriyor dedi klomen başlayalım dedi 13.14. gunu gel catlatma ignesi vericem kontrol edicem dedi bakalim nasip.burası olur insalalh kızlar ya 5. gün basliycam klomene diaformine egzersizlere devam dedi doktorUmutumut82 vuslatahasretim Fit mutlu anne
bebek tutunsun dıemiş cnmaynen canım hayırlısı insAllah
neden bi daha ovitrelle veriyor canım inşAllah sağlıkla tutunur bebeğin
yaa klomene mi başlıvn tekrar ilaç derken
Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorum
kız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kereCok güzel canim hayirli olsun. Insallah caresini bulur doktor catlamasi icin. Belki umutumut82 arkadasimizada yardimci olur ögrendiklerin ve tedavin.
13./14. Gün cok gec degilmi canim ya ben hep korkuyorum yumurtlama zamanini kacircam diye veya kist olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?