Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ben sürekli sana bakıp durdum. ne cezymış arkadaş aylar geçti. doğum yaptık bebekler 4 aylık oldu nerdeyse. benim çok şeker bir kızım oldu . sen nasılsın nerelerdesin. çok merak ettim seni.
allah bagislasin balim ya bende baya kötü zamanlar geçirdim psikiyatr tedavisi gördüm şimdi çok ama çok iyyim sahalara geri döndüm çocuk mevzuunu kapattik artik egerki bir kaza sonrasi ve olursa bilemem ama olmasada takmiyoruz hayatimizi yasiyoruz kızın oldu demek ismi bey ayyy çok sevindim 4 aylik bile oldu ha

nasilsin kuzu varmi belirtilerin bugün kacinci gündü unuttum ben )
11. Günüm cnm bugün vala fenayım kuzum bugün duphastona basladim ondan mi vardı zaten ama bulantı, halsizlik, kasık, bel ağrısı var karnım ağrıyor dışarı çıktık kızım ana okuluna başladı eksiklerivardi alalim die ama dayanamadm eve dönüyoruz ayakta duramıyorum

Zeynep Rana. çok geçmişler olsun gitsin gelmesin o günler. zaten vardı senin 3 çocuk demi ? Allah onları Size beğışlasın.

Degil canim 14. Güne 2-5 arasi birsey kalir igneden en fazla. Bu bebeginden. Hayirli olsun allah saglikla tamamlamay nasip etsin. Insallah katlanarak artar 2 gün sonra tekrar ver ❤
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah iki güne bir kan vercem inşallah

Kizlar bugun reglinin 22.günü yine ovulasyon testleri negatif reglime 6 7 gün kaldi. Artik bu aydan ümidim kalmadi. Niye böyle oldu anlamadimm
Canim yas ilerledikce bazen yumurtlama olmadan adet oluyormus. Yada yumurtlama olsa bile icinde yumurta bulunmuyormus. Hayirlisi olsun canim. Bendede olmadi acaba yumurta olusmadimi folikülün ici de diye düsündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…