- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.181
kizlar sizler nasilsiniz çok ozledim sizleride canlarim dogum yaptinizmi neleriniz oldueverytime_night karapisso @Sevsev12 @wiha02 @Aytenazmi
allah bagislasin balim ya bende baya kötü zamanlar geçirdim psikiyatr tedavisi gördüm şimdi çok ama çok iyyim sahalara geri döndüm çocuk mevzuunu kapattik artik egerki bir kaza sonrasi ve olursa bilemem ama olmasada takmiyoruz hayatimizi yasiyoruz kızın oldu demek ismi bey ayyy çok sevindim 4 aylik bile oldu haay ben sürekli sana bakıp durdum. ne cezymış arkadaş aylar geçti. doğum yaptık bebekler 4 aylık oldu nerdeyse. benim çok şeker bir kızım oldu . sen nasılsın nerelerdesin. çok merak ettim seni.
11. Günüm cnm bugün vala fenayım kuzum bugün duphastona basladim ondan mi vardı zaten ama bulantı, halsizlik, kasık, bel ağrısı var karnım ağrıyor dışarı çıktık kızım ana okuluna başladı eksiklerivardi alalim die ama dayanamadm eve dönüyoruz ayakta duramıyorumnasilsin kuzu varmi belirtilerin bugün kacinci gündü unuttum ben)
Selam canım iyiyiz çok şükür haftaya 4 aylık oluyorz sende iyisindr insallah uzun zaman oldu konuşmayalıkizlar sizler nasilsiniz çok ozledim sizleride canlarim dogum yaptinizmi neleriniz oldueverytime_night karapisso @Sevsev12 @wiha02 @Aytenazmi
allah bagislasin balim ya bende baya kötü zamanlar geçirdim psikiyatr tedavisi gördüm şimdi çok ama çok iyyim sahalara geri döndüm çocuk mevzuunu kapattik artik egerki bir kaza sonrasi ve olursa bilemem ama olmasada takmiyoruz hayatimizi yasiyoruz kızın oldu demek ismi bey ayyy çok sevindim 4 aylik bile oldu ha
 hic sanmiyorum henüz yeni yeni belli etmeye çalışmış kendini tebrik ederimÇatlatma iğnesinin 14.günü bugün iğnenin etkisi var mıdır acaba hala
İnşallah öyledir çok sağol canım☺ hic sanmiyorum henüz yeni yeni belli etmeye çalışmış kendini tebrik ederim
Canim bu igne etkisine benzemiyor kan ver benceÇatlatma iğnesinin 14.günü bugün iğnenin etkisi var mıdır acaba hala
Verdim canim bir saate cikacak☺Canim bu igne etkisine benzemiyor kan ver bence
14.5 çıktı değerim iğnenin etkisi değildir değil miAyy heyecanla bekliyoruz
Hayırrr14.5 çıktı değerim iğnenin etkisi değildir değil mi
Amiin Allah razi olsun darisi da tüm isteyenlere inşallahHayırrrdaha çok minişş tebrik ederim hamilesin Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde gebeligi tamamlayıp kucağına almayi nasip etsin Rabbim
Degil canim 14. Güne 2-5 arasi birsey kalir igneden en fazla. Bu bebeginden. Hayirli olsun allah saglikla tamamlamay nasip etsin. Insallah katlanarak artar 2 gün sonra tekrar ver ❤14.5 çıktı değerim iğnenin etkisi değildir değil mi
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah iki güne bir kan vercem inşallahDegil canim 14. Güne 2-5 arasi birsey kalir igneden en fazla. Bu bebeginden. Hayirli olsun allah saglikla tamamlamay nasip etsin. Insallah katlanarak artar 2 gün sonra tekrar ver ❤
Canim yas ilerledikce bazen yumurtlama olmadan adet oluyormus. Yada yumurtlama olsa bile icinde yumurta bulunmuyormus. Hayirlisi olsun canim. Bendede olmadi acaba yumurta olusmadimi folikülün ici de diye düsündümKizlar bugun reglinin 22.günü yine ovulasyon testleri negatif reglime 6 7 gün kaldi. Artik bu aydan ümidim kalmadi. Niye böyle oldu anlamadimm
Aminn canim insallah. Insallah 2 kati artsin 2 güne ❤İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah iki güne bir kan vercem inşallah
Amiin Allah razi olsun darisi da tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?