Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim 28 29 gunde bir olurum benim yumurtam gec büyüdü 24 Gün asilama yaptirdim igne vurulali 11 gun oldu sali günü test icin cagirdi doktor yok gibi mi
Bilmiorum ki canım insAllah vardır vala aşılama konusunda hiç bilgim yok iğne için 14 gün sonra çıkan sonuçları önemseyin diolar

Insallah canim.benden bu ay hayir yok. Yeni ovulasyon testleri siparis edicem önümüzdeki ay degerlendircem. Bu ay tam yumurtlama zamani iliski olmadi kismet işte. Tek umidim persembe günki iliski.

Insallah canim.benden bu ay hayir yok. Yeni ovulasyon testleri siparis edicem önümüzdeki ay degerlendircem. Bu ay tam yumurtlama zamani iliski olmadi kismet işte. Tek umidim persembe günki iliski.
Aslında yumurtlamadan önce olan ilişki daha iyi deniyor hep. Belki de olur. İnan normal düzende hasta olmayı özledim. Bu ay bütün belirtilerimi adet olcam yaşasın diye bakıyorum. Gebelik yoksa da dilerim vaktinde olur. Geç yumurtluyoruz biz senle, belli olmaz ne olacağı

Canım bende adetten bir gün önce test yapmıştım seninki gibi çıktı. Ayni saati çıktım kan verdim 50 çıktı aslında güzel değer de malesef benimki düşükle sonuçlandı kan ver bence.. Inşallah bebeğin seninledir

Evet canim nezaman regli gelcek belli olmuyor. Ben bu ay cok kosturdum pek gebelik isine odaklanmadim.birde evi topluyorum esim yok .indir kaldir kolilemek hep bende oyüzden bu ay olacagi varsada olmaz gibi. Yinede rabbim bilir.önumuzdeki ay sıkı calısıcam.

Onuda her doktor farkli söylüyo. Bana sabah 9 da iigneyi yap o gece saat 00 da birliktelik sonraki saat 00 da yine birliktelik ondan sonra 2 günde bir. Bizde bu kadar olmuyor tek iliskiyle denk getirmeye calisiyoruz

Çok üzüldüm canım ama benim sonradan böyle oldu, senin hemen mi silik çizgi olmuştu. Yarın sabah da bi test deniyim diyorum. Yüz göz olduk hemşirelerle

Bebekler telaşlı zamanları severler bilemeyiz belki de tutunmuştur

Bebekler telaşlı zamanları severler bilemeyiz belki de tutunmuştur

Insallah canim dedigin gibi olur.cunku 2c3 ay kendim denemeye karar verdim.doktora gitmekten nefret ettim.yine önümüzdeki ayda regli ertesi gun asiri iliski denicem.insallah bu sefer tam yumurtlama zamanimda sıkıntı çıkmaz

Onuda her doktor farkli söylüyo. Bana sabah 9 da iigneyi yap o gece saat 00 da birliktelik sonraki saat 00 da yine birliktelik ondan sonra 2 günde bir. Bizde bu kadar olmuyor tek iliskiyle denk getirmeye calisiyoruz
Anladım cnm benımm esım bır gun gece bır gun oglen bırgun gündüzleri calıstıgı ıcın ılıskı pek onerdıgı gıbı olmayabılır ne dıyecek bılmıyırum o ıgneden sonra hemen yumurta catlıyormu bılmıyorum

İnşaşlah canım sopan kürü yapıcam sen yapmış mıydın adet bittikten ne kadar zaman sonra başlanıyor

İnşaşlah canım sopan kürü yapıcam sen yapmış mıydın adet bittikten ne kadar zaman sonra başlanıyor
Benim 5 gün sürdü 7. Gün başladım yapmaya. 15 gün boyunca akşam yemekten önce gece yatmadan önce yaptım içtim. Çok ağrım oldu ama kasıklarımda, belimde. Bu arada nöbetçi eczane de bebetime varmış ddenedim ve tabiki bembeyaz bir test resmen para tuzağı bu testler sürekli alıp alıp yapmaktan da yorulmadım 1 yıl oldu.

AH ahh o test işte ümit ettiriyor en kötüsü umut olmadan olmuyo her ay aynı oldu mu acaba yorulduk valla parada cabası olsun nasip diyecez yola devam var mı olanın bu ay için

Allah nasip ederse denk getirir gerekli zamani en iyi o biliyor ben allaha birakiyorum insallah esim birliktelik olmasi gereken zamanda yanimsa olur.

Igne de herkezde farkli igneyi saptiktan 5 saat sonrada catlayabilir 4 gün sonrasa catlayabilir. Genellikle 36. Saat catliyor deniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…