- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.461
Anladım cnm bellı olmuyor ozaman catlama hakkımızda hayırlısı tabı haklısıb utrasonda gozukur en kotu catlatma anına gelelımdeAllah nasip ederse denk getirir gerekli zamani en iyi o biliyor ben allaha birakiyorum insallah esim birliktelik olmasi gereken zamanda yanimsa olur.
Igne de herkezde farkli igneyi saptiktan 5 saat sonrada catlayabilir 4 gün sonrasa catlayabilir. Genellikle 36. Saat catliyor deniliyor.
Bilmiyorum ki hiç, aktif olarak takip edemedim. Yoruldum valla bir an önce hasta olsam düzene girse mutlu olucam.AH ahh o test işte ümit ettiriyor en kötüsü umut olmadan olmuyo her ay aynı oldu mu acaba yorulduk valla parada cabası olsun nasip diyecez yola devam var mı olanın bu ay için
Ben geçen ay iğneden 21 gün sonra hasta oldum, olsaydı çıkardı diyorum kendime de sürekli test yapıp başında bekleyip üzülüyoruz.Artık olsaydı çıkardı dimi kızlar ümidimi kestim artık yarın sabah bi de erken gebelik testi yapicam yine çıkmazsa adet beklicem
Benim de bugün 18. Günüm malesef yine olmamışBen geçen ay iğneden 21 gün sonra hasta oldum, olsaydı çıkardı diyorum kendime de sürekli test yapıp başında bekleyip üzülüyoruz.
Artık olsaydı çıkardı dimi kızlar ümidimi kestim artık yarın sabah bi de erken gebelik testi yapicam yine çıkmazsa adet beklicem
Hayırlısı olsun canım yaşla da alakalı değil bence canım bak 11 yas küçüğüm senden ama yok yani nasip olmadı mı olmuyor tükendiğimi hissediyorum toparlarim elbette ama acayip umutsuzluk kapladi yine içimiCanim progestrani kes bari.hakkinda hayirlisi. Rabbim bekletiyorsa vardir bir sebebi. Allahtan annelik duygusunu tattik.insallah tekrar yasariz.daha yasin cok genc.benim gibi 36 olsaydin daha kötüydü
Hayırlısı olsun canım yaşla da alakalı değil bence canım bak 11 yas küçüğüm senden ama yok yani nasip olmadı mı olmuyor tükendiğimi hissediyorum toparlarim elbette ama acayip umutsuzluk kapladi yine içimi
Yok yanlış anlamadm bende düşünüyorum aynısını ama bi ay daha deniycem kuzum gene ayni yol izlerse degistircem onyargili olmak istemiyorum bklm nolcak gidince konuscamCanim yanlis anlamada doktorunudami degistitsen.bu ay sanki erken vuruldun igneyi.bir iki gün daha beklesen kücuk olanlarda büyürdu sansin artardi. Ben nerdeyse 1.5 yildir bu forumlardayim ilk defa senin kadar erken igne vurulana denk geldim. Tabi hersey Allahtan ama bizde elimizden geleni yapiyoruz.
İğneden sonra genelde çatlıyor cnm cok nadir catlamadigi oluyormis snrm guzel düşün çatlar insAllah iliski gunleri vermedi mi doktorun cnmmerhabalar diğer eylül ayi konusuna da yazdim burdada fikir almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim bu ay klomen kullandim 12 sinde kontrole gittim yumurta çok.kucukdendi 16sinda cagirdi bugün gittim solda 22mm bir folikul izlendi dedi doktorum maşallah gayet guzel bir yumurta ve nerdeyse catlayacak dedi hemen iğne vurul dedi bugun vuruldum sizce 22mm de catlarmi ve tutma ihtimali yuksekmi birde bugunden iliskiye baslasak olurmu tecrubelerinize dayanarak cevaplarinizi bekliyorum
verdi ama ben bu geceden başlasam sıkıntı olurmuİğneden sonra genelde çatlıyor cnm cok nadir catlamadigi oluyormis snrm guzel düşün çatlar insAllah iliski gunleri vermedi mi doktorun cnm
benim yumurtam catladi catlayacak nerdeyse dedide ondan dedimBana herzaman ertesi gün ilişki dedi dr 36 saat sonra sonrada gün aşırı
Eğer eşinde sperm sıkıntısı yoksa başka canım yarın çatlarsa soerm hazırda beklemiş olur sonuçta çatlayacağı vakit belli değilbenim yumurtam catladi catlayacak nerdeyse dedide ondan dedim
yok esimde çok sukur hatta degerleri baya iyi yani 3 gün her aksam olmasında bir sıkıntı olmaz demiEğer eşinde sperm sıkıntısı yoksa başka canım yarın çatlarsa soerm hazırda beklemiş olur sonuçta çatlayacağı vakit belli değil
Olmaz canım 1 gün ara vermek sperm değerleri sıkıntılı olanlar için daha iyi ama sen değerlendir o 3 gün en önemli günler inşallah tutunur bebişinyok esimde çok sukur hatta degerleri baya iyi yani 3 gün her aksam olmasında bir sıkıntı olmaz demi
inşallah canm suan öyle baskı varki kasiklarimda otururken kalkarken muhtemellen catliyor evet 3 4 gün çok önemli tutunur rabbimin izni ile her adımda her namazda aklima gelen her anda bir duam var rabbiyessir diye onu ediyorum insalalh evvel rabbimin ol demesiyle olacak insallah siz tedavi goruyor musunuz :))) ve evet dedigim gibi esimde hiç sorun yok ileri hiz değerleri sayısı falan gayet iyi yanlış hatırlamıyorsam 112milyondu yada 12 milyonduOlmaz canım 1 gün ara vermek sperm değerleri sıkıntılı olanlar için daha iyi ama sen değerlendir o 3 gün en önemli günler inşallah tutunur bebişin
Maşallah canım evet baskı yapması çok normal çatlama olduktan sonra rahatlıyorsun ama bizde aynı yollardayız canım 2 yılı geçti istiyoruz hiç olmadı Amh düşğk çıktı biraz benim klomen kullandım ama olmadı tüp bebek deniycez önümüzdeki ay nasipse sen ne zöamafır istiyorsuninşallah canm suan öyle baskı varki kasiklarimda otururken kalkarken muhtemellen catliyor evet 3 4 gün çok önemli tutunur rabbimin izni ile her adımda her namazda aklima gelen her anda bir duam var rabbiyessir diye onu ediyorum insalalh evvel rabbimin ol demesiyle olacak insallah siz tedavi goruyor musunuz :))) ve evet dedigim gibi esimde hiç sorun yok ileri hiz değerleri sayısı falan gayet iyi yanlış hatırlamıyorsam 112milyondu yada 12 milyondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?