- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.601
Insallah canim. Bende bilmiyorum belirtimi diye ama dikkatimi cekmisti. Sonraki ignelerdede bekledim yine olur diye olmadi bu defa oldu. Bakalim hayirlisi olsunIlk defa duydum bu belirtiyi cnm insAllah belirtidir
Evet catlamis gibi görünüyor canim ay insallah tutmustur kendiliginden catlamis masallah.Kızlaaaaaaarrrrrrr çatlamış patlamışım
Aynen oyle cnm insAllah hayırlısıyla olur
insAllah cnm ya insAllahEvet catlamis gibi görünüyor canim ay insallah tutmustur kendiliginden catlamis masallah.
Yaaa insAllah kendiliginden gelir gerek kalmadan sen kür denemis miydin cnm hic yumurtlaman geç oluyordu senin de sanki dimi belki faydası olur Umudunu kaybetme bende ara ara keyfim kaçıyor ama inanmaktan vazgeçmiyoruzCanim catlamis yumurtan insallah buay bebisin gelir bu ay. Benimde pazartesiden beri lekelenmem vardi bugün tamamen cok agrili bir şekilde söküldü. Bu ayda hicbirsey yapmicam önümüzdeki ay 1 kez asilama denicem. Artik umutlar tükendi hic keyfim yok
insAllah cnm ya insAllah
Yaaa insAllah kendiliginden gelir gerek kalmadan sen kür denemis miydin cnm hic yumurtlaman geç oluyordu senin de sanki dimi belki faydası olur Umudunu kaybetme bende ara ara keyfim kaçıyor ama inanmaktan vazgeçmiyoruz
Anladm cnm hadi hayrlisi biraz izin ver kendine o zmn kilo vedebilsek daha iyi aslinda hamile kalmadan bu ara ben hic diyet yapamıyorum ya niyeyseCanim ödem ve kilo vermek icin lahana kürüne baslicam yarin. Onun disinda bebiş icin baska birsey yapmicam bu ay. Daha önxe incir kürü ve bal tarcin çorek otu kürü yaptim kist yapti bende. Bu ay hicbirsey yapmicam önümüzdeki ay asilama denicem. Benim tedavi oldugumda bile yumurtam zir catlamiyor. Tedavisiz hiç olmayacak .
Anladm cnm hadi hayrlisi biraz izin ver kendine o zmn kilo vedebilsek daha iyi aslinda hamile kalmadan bu ara ben hic diyet yapamıyorum ya niyeysegecen ay ki tedavi beni etkiledi baya ya saldim
Vala bende nerdeyse 3 kg aldım bi ayda çok saldım yeniden toparlamam lazım iştahım çok açıldı gibi karbon ağırlıklı besleniyorum bırakmam lazım temizliği bitireyim niyetlenicem borçlarım var onları tutarım hem de nefsimi terbiye ederimBen hem spor hem diyete basladim canim.bende gonalf igler vuruldum üstünede 2 catlama ignesi 1 ayda 7kg almisim.bu önümüzdeki 2 ay yogun spor diyet ve ödem atan kürler yapicam. Kasim sonu gibi asilama tedavisi yaptircam.bu 2 ayda 2günde bir iliski tahmini yumurtlama zamanlarimdada gün asiri iliski denicem test falanda yapmicam.
Vala bende nerdeyse 3 kg aldım bi ayda çok saldım yeniden toparlamam lazım iştahım çok açıldı gibi karbon ağırlıklı besleniyorum bırakmam lazım temizliği bitireyim niyetlenicem borçlarım var onları tutarım hem de nefsimi terbiye ederim
Ya sağlık durumu söz konusuysa bekle canım elbette önce sağlık çok geçmiş olsun nie yattn hastanedeAslinda bu ramazan ben hic oruc tutamadim. 1ay hastanedeydim. Simdi tutmak istiyotum ama cesaret edemiyorum.benim hic susuz kalmamam lazim.susuz kalinca başim agrimaya basliyor. Hastaligim nükseder diye korkuyorum.oyüzden kışa tutarim günler kısalınca
Ya sağlık durumu söz konusuysa bekle canım elbette önce sağlık çok geçmiş olsun nie yattn hastanede
Yaa Allah korumuş canım çok sevindim şimdi iyi olmana önce sağlık Rabbim hastalara şifa versin insAllah cnm bi daha göstermesinAni haraket yaptim omiriligimde delik oldu. Beynimdeku sıvı omirilikten aktı. delik ameliyatlakapatildi.Cok sukur iyiyim.
Yaa Allah korumuş canım çok sevindim şimdi iyi olmana önce sağlık Rabbim hastalara şifa versin insAllah cnm bi daha göstermesin
Sanırım geçmiş artık etkisi canım inşAllah yeniden koyulasirIgneden sonraki 6. Gün
Insallah canim. Daha gecmemis tam cizgi görünüyor. Bende 10. Güne kadar rahat görünüyor 13. Güne kadarda zorla görünüyorSanırım geçmiş artık etkisi canım inşAllah yeniden koyulasir
Fotoğrafta goremedim cnm ben hadi hayırlısı bklm bende 14 ten geriye saymaya başladım yineInsallah canim. Daha gecmemis tam cizgi görünüyor. Bende 10. Güne kadar rahat görünüyor 13. Güne kadarda zorla görünüyor
Insallah hayirlisiyla bu denememizde olurFotoğrafta goremedim cnm ben hadi hayırlısı bklm bende 14 ten geriye saymaya başladım yine
InsAllah canımInsallah hayirlisiyla bu denememizde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?