Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bembeyaz gözüküyor bence gecmis etkisi ya
Yok canim ya karanlikken cekiyorum fotografi birde yapat yapmaz o yüzden görünmüyor fotograflarda az önce cikartip baktim daha hepsinde belirgin ikinci cizgi var. Bende baya gec gidiyor etkisi. Fotografta belli olmuyor ama elimdeyken belirgin cizgi var canim. Beklemiyorum fazla testi yapip cekiyorum iyi görünmüyor. Bende 13. Gün bile igne etkisinden görünmüstü genelde 12. Güne kadar sürüyor. Hergün paylasacagim bakalim insallah hic silinmez cift cizgi. Fotograflari birde toplu haldede cekip atarim sonra

Hmmm bekleyince brlirginlesyor belki dd ya da dedigim gibi fotoda belli değil cidden bekliorum toplu fotografta insAllah silinmez hic

Nezle oldum o yüzden olsada belirtiyi birseyi farkedemicem koku veya tad almayi gaz olusmaya basladi biraz. Daha yumuta catladiktan sonraki 6. Gün olacak birkac saate daha erken

Bu sa toplu halde olan foto simdiye kasarki yaptiklarimdan. En üstteki igneden sonraki 1. Gün en alttakida igneden sonraki 8. Gün biraz önce yaptigim. Daha hepsinde ikinci cizgi görünüyor sonradan belirginlesiyor

Eklentiler

• 20191001_110441.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 46
Baska test yapan varmi aramizda ? Yakin günlerde igne yapan 3 kisiydik galiba kizlar nasilsinit sizde belirti birseyler varmi test yaptinizmi ? Bende arasa batmalar oluyor. Nezle oldugum icin baska birseyi pek farkedemiyorum yorgun halsizin basim dönüyo icim bulaniyor hepsi cok hafiften oluyo bu nezle yüzünden olabilir. Henüz belirgin birsey yok bende daha

Henüz test yapmadım canım. uyku hali var sürekli, kasıklarda ara ara batmalar ve belimde ağrı var iki gündür. bel ağrısı adet gelecek gibi hissettiriyo.birde başım dönüyo gibi oluyo arada ama onu depremden etkilendiğimi düşünüyorum belirti saymıyorum. yarın sabah ilk testimi yapıcam. igneden sonraki 12. gün oluyo. bakalım hayırlısı

Hadi hayirlisi canim insallah erkenden cikar cift cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…