Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim öyle. Insallah olur artik. Bende bu kadar olmuyordu bel agrisi. Oturamadim hem cok uykum gelmisti uzandim biraz uyumusum
uyku hali aslında gebelik belirtisi ama işte bizde iğne etkiside olabilir. kimyasal gebeliğimdede düşük olandada hem bel ağrısı çok olmuştu hemde uyku hali.

uyku hali aslında gebelik belirtisi ama işte bizde iğne etkiside olabilir. kimyasal gebeliğimdede düşük olandada hem bel ağrısı çok olmuştu hemde uyku hali.
Benimde kimyasalda erken uykum geliyordu bel agrisi böyle degildi. Igneyi yaptigimda bel agrisi yoktu dün azdi bugün cok oldu

Igneden sonraki 10. Gün fotografta belli olmuyor ama elimdeyken daha hala görümüyor ikinci cizgi. Bitmemis daha igne etkisi.

Kizlar birde belim cok fena agriyor hareket edemiyorum oturamiyorumda hicbirsey yapamiyorum yamuldum kaldim ne yapacagim ben cok fena. Eger hamileysem ve daha simdiden böyle oluyorsa sonrasinda ne yapacagim ben.

Batmalarda devam ediyor ara sira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…