- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.661
uyku hali aslında gebelik belirtisi ama işte bizde iğne etkiside olabilir. kimyasal gebeliğimdede düşük olandada hem bel ağrısı çok olmuştu hemde uyku hali.Evet canim öyle. Insallah olur artik. Bende bu kadar olmuyordu bel agrisi. Oturamadim hem cok uykum gelmisti uzandim biraz uyumusum
Benimde kimyasalda erken uykum geliyordu bel agrisi böyle degildi. Igneyi yaptigimda bel agrisi yoktu dün azdi bugün cok olduuyku hali aslında gebelik belirtisi ama işte bizde iğne etkiside olabilir. kimyasal gebeliğimdede düşük olandada hem bel ağrısı çok olmuştu hemde uyku hali.
evet erken olmasi konusunda haklisin . Zaten igne isin icinde olunca ben hicbiseyi belirti olarak yormuyorum . Adetin gecikmesini bekliyorum. Hakkimizda hayirlisiAma hersey icin daha cok erken. Bugün ignenin 9. Günü
Amin canim. Test yapinca paylasirmisin burasa ? Insallah görürüz hepimiz 2 cizgiyievet erken olmasi konusunda haklisin . Zaten igne isin icinde olunca ben hicbiseyi belirti olarak yormuyorum . Adetin gecikmesini bekliyorum. Hakkimizda hayirlisi
Pozitif cikarsa atarim canim. Sabah yaptigimi da aksam eve gidince atarim. Gunduz calisiyorum. Ancak aksama atabilirim.insallah ikimizinde pozitif olur.Amin canim. Test yapinca paylasirmisin burasa ? Insallah görürüz hepimiz 2 cizgiyi
Insallah canim amin. Olur vaktin oldugunda atPozitif cikarsa atarim canim. Sabah yaptigimi da aksam eve gidince atarim. Gunduz calisiyorum. Ancak aksama atabilirim.insallah ikimizinde pozitif olur.
5 dk icinde mi cikti. Belli belirsiz var gibi sabaha tekrarlayinBu sabah yaptigim aksam fotografini cektigim test.sabah testte hic cizgi yoktu ama aksam cektigimde hafif bi cizgi vardi. Eki Görüntüle 2541603
Yok canim aksam cektim sabah hicbisey cikmadi. O yuzden umitlenmiyorum bu testten. Cumartesi sabah yapacagim tekrar testi. Adet olmazsam tabi5 dk icinde mi cikti. Belli belirsiz var gibi sabaha tekrarlayin
Ins adet olmazsin. Guzel haber verirsnYok canim aksam cektim sabah hicbisey cikmadi. O yuzden umitlenmiyorum bu testten. Cumartesi sabah yapacagim tekrar testi. Adet olmazsam tabi
Insallah canim. Sende mi catlatma ignesi vuruldunIns adet olmazsin. Guzel haber verirsn
12. Günmü bu canim ?Bu sabah yaptigim aksam fotografini cektigim test.sabah testte hic cizgi yoktu ama aksam cektigimde hafif bi cizgi vardi. Eki Görüntüle 2541603
Bende görüyorum cizgiyiBu sabah yaptigim aksam fotografini cektigim test.sabah testte hic cizgi yoktu ama aksam cektigimde hafif bi cizgi vardi. Eki Görüntüle 2541603
Evet canim 12. Gun. Ama ilk 10 dakikada cikmadi aksam eve gelip baktim tekrar o zaman vardi hafif bi cizgi. Cok emin olamiyorum o yuzden12. Günmü bu canim ?
Olsun canim yine iyi 12. Gün icin baya belirgin insallah kalinlasirEvet canim 12. Gun. Ama ilk 10 dakikada cikmadi aksam eve gelip baktim tekrar o zaman vardi hafif bi cizgi. Cok emin olamiyorum o yuzden
Insallah canim bakalim. Insallah seninde benimde kalinlasir ve hayirlisiyla devam ederOlsun canim yine iyi 12. Gün icin baya belirgin insallah kalinlasir
Evet canim öyle. Insallah olur artik. Bende bu kadar olmuyordu bel agrisi. Oturamadim hem cok uykum gelmisti uzandim biraz uyumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?