Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim hala regl gelmedi...sogan kürüde yapiyorum tık yok.17gün gecikmedeyim
Bugün pek yoktum buralarda bi sürü sayfa yazılmış onları okuyodum, aklımda da sen varsın yazmışsın canım. Hala olmadın mı, çok uzadı ilaç daha etkili bi şey mi verse acaba doktorun

Kızlar kimse neden soruma bişey yazmadı acaba
Canım benim başımdan bir gebelik geçti kürtajla sonuçlandı malesef ve o zaman akıntım yoğum bi şekilde hep devam etti, hiç kuruma olmamıştı yani. Mesela normalde adet olmadan 1 gün önce falan yavaş akıntıda azalma ve kuruma başlar bende. Sende genelde nasıl oluyo durumlar ona göre çıkarım yapabilirsin tabi herkeste farklı oluyo böyle şeyler

Merhaba arkdaşlar,aklıma takılan bir şeyi danışmak istedim sizlerle.Çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi de mi sürekli pozitif oluyor?Bugün 6. Gün ve pozitif çıkıyor.Deneyimi olan arkadaşlar cevap verirseniz çok makbule geçer.

Merhaba! Kızlar bugün ovulsasyon testi yaptım ikinci çizgide çıktı düne kadar çizgi çıkmıyordu çatlamakta iğnesinden bir süre sonra tamamen silinmişti erken gebelik testi olarakda kullanılıyor deniliyordu bat 3gün var Umutlanmakta istemiyorum acaba ihtimal varmı

Bugün pek yoktum buralarda bi sürü sayfa yazılmış onları okuyodum, aklımda da sen varsın yazmışsın canım. Hala olmadın mı, çok uzadı ilaç daha etkili bi şey mi verse acaba doktorun

Sagol canim benim.valla sogan kürü nane kekik suyu ne bulduysam iciyorum.kondiston bisikletinde pedal ceviriyorum olmuyor.artik pazartesiye bekle dedi doktor.ne yapacak olmazsam bilmiyorum.galiba rahimde problem var doktorda süpheleniyor bir regl olsam rahim filminde cikar.en azindan derki senin cocugun olmaz bende bosuna umitlenmem ilaç kullanmam ya da tedavi verir

Gunaydin canim evet ayni seyi bende okudum bazilari ovulasyon testini gebelik olarak kullaniyor.bazi yerlerdede regl dönemibe yakin lh seviyesi artiyor yaziyor.insallah hamililiktendirde emeklerin bosa cıkmaz.ignenin kacinci gunundesin

Reactions: 10N
Gunaydin canim evet ayni seyi bende okudum bazilari ovulasyon testini gebelik olarak kullaniyor.bazi yerlerdede regl dönemibe yakin lh seviyesi artiyor yaziyor.insallah hamililiktendirde emeklerin bosa cıkmaz.ignenin kacinci gunundesin
İnş canım aminn benim 12. Gün bat 3gün kaldı beklemekten başka çaremiz Yok dün akşam yaptığımda ikinci çizgi hiç çıkmamıştı daha öncede hiç çıkmadı sabah yapınca içim kıpır kıpır oldu acaba dedim

Merhaba canım. Evet iğneden sonra ovulasyon testleri pozitif çıkar canım. Çünkü iğne içeriğinde lh hormonu da var bol bol

Canım benim Allah korusun en kötüsünü düşünsek rahimde problem olsa bile bunlar çok basit müdahaleyle halledilen şeyler. Çocuğun olmucak diye bi şey asla düşünme bi daha. Eşinde bi problem yok en iyi durum bu. Erkek sorunu malesef daha zor çözülüyo zaman alıyo

Evet doktorda öyle dedi ay kuzum inşalalh ya bu ay son olur insallah sen nasilsin ne var ne yok
Ins umutluyum senden 1 i illaki dollenir sanki tatlim:) iyim bende cabuk toparladm 2 gunde. Pazartesi transferim olacak nasipse ins

Ins umutluyum senden 1 i illaki dollenir sanki tatlim:) iyim bende cabuk toparladm 2 gunde. Pazartesi transferim olacak nasipse ins
Hayırlısı olsn insallah balim güzel sonuçlanan seninkide insallah ya dollensin 1 tanesi yeterki senin tup bebek oldu demi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…