- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.021
bende bu kadar uzun süreyi yeni duyuyorum. hicbir açıklama yapmadı mı doktor pazartesi gel dışında
Rabbim bir an önce söktürsün seni inşaaalllah ya
Kızlar yumurtlamadan sonra kuru olupta hamile kalan varmı yani akıntınin durması ıyi biseymi?
Kesinlikle katılıyorum.. her animiz stresVallaha o stres yapma diyenlere kafa atasım varsanki elimizde bu kadar isterken stres yapmamak
En kısa zamanda inşallah adetin gelir cnmDoktor normal sartlarda 3 gun icinde sokturücü igneyle regl olman lazimdi dedi.pazartesi cagirdi .bundan sonraku aşama ne olucak diye iyice strese girdim
Bence o ağır bir iğne, ilk vurulduğum gün ayakta zor durdum sersem gibi, heran düşecekmişim gibi. Bence her birimizi farklı sarsıyoriyi aksamlar kizlar ben gecen hafta cuma catlatma ignesi oldum ilk baslarda hafif bas dönmesi ve bulanti vardi sonra gecti ama simdi yine basladi bulanti bu normalmi sizdede oldumu böyle ? catlatma ignesi choriomon du ismi
Ya varya şu iğnede bi bende herhalde hiç bişe olmadı kızamık aşısı gibi vuruldum hiç bişi yolmuş gibi eve geldim ne bir ağrı ne bir sancı acaba benim yumurtalarım çatlamadı mı ya iğne fayda etmedi mi banaiyi aksamlar kizlar ben gecen hafta cuma catlatma ignesi oldum ilk baslarda hafif bas dönmesi ve bulanti vardi sonra gecti ama simdi yine basladi bulanti bu normalmi sizdede oldumu böyle ? catlatma ignesi choriomon du ismi
canim dr bunu verdi ilk defa kullandim. en basinda hafif basdönmesi ve bulanti vardi 2-3 gün sürdü ama ondan sonra gecmisti simdi tekrar basladi bulanti daha cok sanki. baska bise olmadi bende acaba etki etmedimi diye düsündüm bende anlamadim neden bulanti gectikten sonra tekrar basladi simdi 7. gün bittigindeBence o ağır bir iğne, ilk vurulduğum gün ayakta zor durdum sersem gibi, heran düşecekmişim gibi. Bence her birimizi farklı sarsıyor
bende aynen öyle düsündüm agri bise olmadi acaba yumurta catlamadimi diye düsündüm ama iyi bir igneymis mutlaka catlatiyormus yumurta büyüklügüde iyiydi bende anlamadimki.Ya varya şu iğnede bi bende herhalde hiç bişe olmadı kızamık aşısı gibi vuruldum hiç bişi yolmuş gibi eve geldim ne bir ağrı ne bir sancı acaba benim yumurtalarım çatlamadı mı ya iğne fayda etmedi mi bana
alınmadım sakın haa. kırılma lütfen. gülümsedim zaten canım. rabbim yanımızda olsun inşallah.Kuzummm aşkolsun biz burda kader ortağıyız
Bende ilk defa kullandım 4 gün oldu iğneyi vurulalı, bilmiyorum ki ilerleyen günlerde ne yapar. Bünye meselesi bence etki etmemiş olamaz, hepimize başka etki ediyorcanim dr bunu verdi ilk defa kullandim. en basinda hafif basdönmesi ve bulanti vardi 2-3 gün sürdü ama ondan sonra gecmisti simdi tekrar basladi bulanti daha cok sanki. baska bise olmadi bende acaba etki etmedimi diye düsündüm bende anlamadim neden bulanti gectikten sonra tekrar basladi simdi 7. gün bittiginde
insallah canim ikimizinde ilk ve yeni daha. beklemesi cok zor..Bende ilk defa kullandım 4 gün oldu iğneyi vurulalı, bilmiyorum ki ilerleyen günlerde ne yapar. Bünye meselesi bence etki etmemiş olamaz, hepimize başka etki ediyor
Evet canım burda birlikte öğreniyoruz, benim en çok belim ağrıyor bazen kasıklarım ama asıl belim, çok ayakta kalıyorum belki de ondandırinsallah canim ikimizinde ilk ve yeni daha. beklemesi cok zor..
karnimda hafif kasilmalar oluyo ara sira bi fikrim yok bakalim burda paylasarak birbirimizden ögrenecegiz artik
1-2 gün önce benim biraz belim ve kasigim agriyodu ama simdi yok fazla.Evet canım burda birlikte öğreniyoruz, benim en çok belim ağrıyor bazen kasıklarım ama asıl belim, çok ayakta kalıyorum belki de ondandır
Yok kuzummmmm alınmadım :)alınmadım sakın haa. kırılma lütfen. gülümsedim zaten canım. rabbim yanımızda olsun inşallah.
Akıntı asla kriter değil genel olarak çok olmaz benim, sağlıklı yumurtluyorum ama ovulasyon akıntısını bile farketmem, bi oğlum var onda da yumurtlama sonrası akıntı falan olmadı, iğnenoldum yine gayet normal şuan bence kriter değilKızlar kimse neden soruma bişey yazmadı acaba
Yok kuzummmmm alınmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?