- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #31.001
Ah keşke birimizden birinde olsa artık, umut olur da. Var gibi değil. Olsa bi belirti olurdu
Dene bakalım canım faydası olabilir :) yaptım erken gebelik gerçi sıvıya dikkat etme şansım olmadı ama çok da birşey değişeceğini sanmıyor. Tertemiz bir testim var :)Hic belirtim olmadi diyen hamile arkadaslarimiz var. Bende regliyi bekliyorum insallah c life gelirde regliyle baslarim kullanmaya
Dene bakalım canım faydası olabilir :) yaptım erken gebelik gerçi sıvıya dikkat etme şansım olmadı ama çok da birşey değişeceğini sanmıyor. Tertemiz bir testim var :)
. Kalbim kadar tertemizGölge de mi cikmadi. Napalim Allah yardimcimiz olsun
. Kalbim kadar tertemizkısmet değilmiş bu ay da. Amin
Bilmiyorum ama yoruldum artık.bişey kullanmak da istemiyorum. Umarım gününde hasta olurum. Onu da deneriz neler denemedik ki.Kuzum sendemi c life macun denesen acaba. Cok hamile kalan var.
Bilmiyorum ama yoruldum artık.bişey kullanmak da istemiyorum. Umarım gününde hasta olurum. Onu da deneriz neler denemedik ki.
Oh şifa olsun, sen de işe yarasın bende alcamBen siparis verdim bakalim regliyi ve hormonlarida düzenliyormus.
Hadi hayırlısı ya ben yine ovu yaptımBen siparis verdim bakalim regliyi ve hormonlarida düzenliyormus.
Hadi hayırlısı ya ben yine ovu yaptımiyce kafayı yedim. Pik değil ama baya da koyu. Ben de sonuç vermio bu testler
Sabah da gebelik denedim gölge dahi yok. Zaten bu ovunun t nin çoook koyu olması gerek, boşa umıt bağlıoz vallaAllah Allah gecmi dölleniyo acaba. Dur bakalim 2 3 gun daha bekle belki minnosun
Gelmistir
Sabah da gebelik denedim gölge dahi yok. Zaten bu ovunun t nin çoook koyu olması gerek, boşa umıt bağlıoz valla
Biz de görürüz dilerim kısa sürede. Benim de 1 kasım görünüyor regli hafiften ağrıları da başladı. Uzamaz inşallah, ikimizindeAy ne biliyim kuzum milletin cikiyor. Benim gözler şasi oluyor bakarken. Bende regliyi bekliyorum. 2 veya 3 kasimda gelir herhalde
Biz de görürüz dilerim kısa sürede. Benim de 1 kasım görünüyor regli hafiften ağrıları da başladı. Uzamaz inşallah, ikimizinde
Bir de o bekletmez inşallahValla suan tek istegim zamaninda regli olmak
Bir de o bekletmez inşallah
Ben bi uygulama kullanıyorum o da 17 sini gösteriyordu, pik de o zaman oldu. 1 kasım gösteriyor regliyi. Senin de 3 olabilir. Ve erken gebelik de çıkmamış olabilirBenim yumurta 19 unda catladi. 30gunde regli oluyorum acaba kacinda regli gelir
Ben bi uygulama kullanıyorum o da 17 sini gösteriyordu, pik de o zaman oldu. 1 kasım gösteriyor regliyi. Senin de 3 olabilir. Ve erken gebelik de çıkmamış olabilir
kizlarrr iyi aksamlar bugün bir haberle su an soklardayim annem hamile kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?