Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın 10 aralıkta iğnemi oldum bugün 14. Gün. Ne zaman adet olurum hamile değilsem bugün olmam gerekmiyor mu? Adet olmadan önce sivilcem çıkardı çıktı bu ay da çıktı :KK43:
Adet döngüne bağlı canım, bi de iğnenin yapıldığı güne bağlı. Ben 28-29 günde bir adet oluyorum ilk kullanımda ikisinde de adetin 28.günü yani kendi bat tarihimde adet oldum. İlk iğnede 17.gün, ikinci iğnede 14.gün adet oldum

Adet döngüne bağlı canım, bi de iğnenin yapıldığı güne bağlı. Ben 28-29 günde bir adet oluyorum ilk kullanımda ikisinde de adetin 28.günü yani kendi bat tarihimde adet oldum. İlk iğnede 17.gün, ikinci iğnede 14.gün adet oldum
Anladım canım perşembeye kadar gelmesi lazım öyleyse

Kızlar ben hastanedeyim doktor bu ay yumurta gelişimine bağlı aşılama yapmayı düşünüyorum sana dedi, eşimin sonuçlarını bekliyoruz :)
Ay hadi gözün aydın kuzum ya, aşılamada biraz daha artıyo ihtimal. İnşallah bu ay gelir bebişin

Stres nasil olmasin.ya insan.uzuluyor malesef cokk zzor

Canim herkes stres yapiyoruz hepimiz .sen stres yapican biz sana yapma dicez. Ben stres yapicam siz bana yapna diyeceksiniz.bizim durumumuzu ancak biz anlariz baska alternatifimiz yok.

Canım eylülde vermişti testi, tekrardan ver diyorum yanaşmıyor, ben rahat edemiyorum diyor. Adam da haklı. Dediğin gibi her şeyden para almayı biliyolar ama

Canim biz 1.5 ay arayla verdik yari yariya düşmüş degerleri bencede yenile muhakkak

Back
X