- 15 Aralık 2018
- 231
- 265
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.001
Yok valla canım kendisi yomirtalarin catlamiyor dedi pko losun dediAynen oyle pahali hersey. Nie vermesinler gerek, gormemislerdir kendi catliosa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla canım kendisi yomirtalarin catlamiyor dedi pko losun dediAynen oyle pahali hersey. Nie vermesinler gerek, gormemislerdir kendi catliosa
hayirlisi cnm artik. hep beraber olsn bebisler. bi gun bebislerle kahve icelim :)Hayırlı sonuçlar aşın kuzum
Yok valla canım kendisi yomirtalarin catlamiyor dedi pko losun dedi
Yok canım progesteron testinden bahsetmedi doktorum. Ne için yaptırmAm gerekiyoTest yaptın mı hiç? 10 - 12 gün test yapılabilir demişti doktorum amaprogesteron testi yaptırdın mı?
Sen beni de strese sokuyosun diyor. Benim bişeyim yok diyor. Napim canım söz geçiremiyorum bazen.aynen cnm aynen. erkekler cok nazli. ama naplm bebek istiyrz
bende cok ugrastim cnm. ikinci teste ikna etmek icin. ama sukur bgn verdi bakalm ne olckSen beni de strese sokuyosun diyor. Benim bişeyim yok diyor. Napim canım söz geçiremiyorum bazen.
Canım ekonomik olarak da yıpranıyoruz, o yönünü de düşünüyor ama bazı şeylere de katlanmak gerek. Bu da bizim imtihanımızbende cok ugrastim cnm. ikinci teste ikna etmek icin. ama sukur bgn verdi bakalm ne olck
Valla öyle canimCok.enteresan gercekten vrmemesi
başka başlıkta 2.12 çıkıp 4 gün sonra hamile olduğunu öğrenen vardıArkadaslar doktorum erken bakmışsın dedi. yılbaşı geçmesini bekle dedi.. iğneden 13. gün sonra 2.0 değerle ne kadar umutlu olunabilir..sut beyazı koyu akıntım var. kasiklarim patlayacak gibi .. göğüs uçlarım aciyor..
Canım benim öyle yan etkilerim vardı öyle akıntimda vardı bugün yine test yaptım bişey çıkmadı randevu aldım yarın gidicem doktoraArkadaslar doktorum erken bakmışsın dedi. yılbaşı geçmesini bekle dedi.. iğneden 13. gün sonra 2.0 değerle ne kadar umutlu olunabilir..sut beyazı koyu akıntım var. kasiklarim patlayacak gibi .. göğüs uçlarım aciyor..
Yumurtlama düzgün mü diye bakılıyormuş bende ctesi yaptırıcam 21. Gün yaptır dedi doktorumYok canım progesteron testinden bahsetmedi doktorum. Ne için yaptırmAm gerekiyo
Ay ne güzel oluuurr :)hayirlisi cnm artik. hep beraber olsn bebisler. bi gun bebislerle kahve icelim :)
Bana hiç öyle bişe demedi canım yaa. Bugün de tam 21.günümYumurtlama düzgün mü diye bakılıyormuş bende ctesi yaptırıcam 21. Gün yaptır dedi doktorum
hmm, belki doktordan doktora değişiyordur bir çok kişiye de verilmiş aslında ama bilemedimBana hiç öyle bişe demedi canım yaa. Bugün de tam 21.günüm
Bilmiyorun canım sürekli bişeyler içmekten bıktım..Bebek sahibi olmak bana hayal gibi geliyor artık. 5 kere çatlatma iğnesi oldum bi tanesi de olumlu sonuç vermedi. Zamanı vardır biliyorum ama anne olmak istiyorum artık. Herkes kucagında bebekle geziyor, çok özeniyorum içim gidiyorhmm, belki doktordan doktora değişiyordur bir çok kişiye de verilmiş aslında ama bilemedim
Ben 11'inde olmuştum stresten dermatit çıktı yüzümde... O kadar merak ediyorum ki..Ben 15inde iğne oldum canım sen ?
Test yaptın mı ? 14.ü gün bugünBen 11'inde olmuştum stresten dermatit çıktı yüzümde... O kadar merak ediyorum ki..
bende aynı durumdayım Allah herkesin kucağını doldursun inşallah dün haberlerde 2 aylık bebeği terk ettikleri haberi vardı ağlama krizine girdim eşime biz çabalıyoruz millet sokağa atıo dedim.. Gerçekten Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize 4- senelik evliyim ve artık toplum baskısından da sıkıldımBilmiyorun canım sürekli bişeyler içmekten bıktım..Bebek sahibi olmak bana hayal gibi geliyor artık. 5 kere çatlatma iğnesi oldum bi tanesi de olumlu sonuç vermedi. Zamanı vardır biliyorum ama anne olmak istiyorum artık. Herkes kucagında bebekle geziyor, çok özeniyorum içim gidiyor
Bilmiyorun canım sürekli bişeyler içmekten bıktım..Bebek sahibi olmak bana hayal gibi geliyor artık. 5 kere çatlatma iğnesi oldum bi tanesi de olumlu sonuç vermedi. Zamanı vardır biliyorum ama anne olmak istiyorum artık. Herkes kucagında bebekle geziyor, çok özeniyorum içim gidiyor
kızlar inanın sizin geçtiğiniz yollardan geçtim sizi çok iyi anlıyorum.bende aynı durumdayım Allah herkesin kucağını doldursun inşallah dün haberlerde 2 aylık bebeği terk ettikleri haberi vardı ağlama krizine girdim eşime biz çabalıyoruz millet sokağa atıo dedim.. Gerçekten Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize 4- senelik evliyim ve artık toplum baskısından da sıkıldım