- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.041
Atabiliyosan at canım anladığım kadarıyla söylerim anladıklarımısonuclar cikti pek detayli. anlayamadm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atabiliyosan at canım anladığım kadarıyla söylerim anladıklarımısonuclar cikti pek detayli. anlayamadm
İnşallah olur canım üzme kendini neyin var sorununuz neBilmiyorun canım sürekli bişeyler içmekten bıktım..Bebek sahibi olmak bana hayal gibi geliyor artık. 5 kere çatlatma iğnesi oldum bi tanesi de olumlu sonuç vermedi. Zamanı vardır biliyorum ama anne olmak istiyorum artık. Herkes kucagında bebekle geziyor, çok özeniyorum içim gidiyor
Şimdi gördüm canım genel olarak güzel sonuçlarınız. Hızlı hareket biraz az ama doktorunuz daha iyi açıklama yapar yeterli de olabilir kuzum
merhaba iyi akşamlar. daha önce yazmışdım. 13cü gününde çatlatma iynesi vuruldu ve 16cı gününde çartladı. adetim 25i. bugun kan testi yaptırdım 122 çıkdı doktorum hamile olduğumu söyledi. benim merak ettiğim bende 2 yumurta çatlamışdı acaba 2de tutmuş ola bilirmi. yoksa 122le tek hamilelikmi yardımcı olurmusunuz
Yaaa harika Allahım darısı başımıza..merhaba iyi akşamlar. daha önce yazmışdım. 13cü gününde çatlatma iynesi vuruldu ve 16cı gününde çartladı. adetim 25i. bugun kan testi yaptırdım 122 çıkdı doktorum hamile olduğumu söyledi. benim merak ettiğim bende 2 yumurta çatlamışdı acaba 2de tutmuş ola bilirmi. yoksa 122le tek hamilelikmi yardımcı olurmusunuz
Canım hayırlı olsun ne güzel bi haber, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkiz olup olmadığını kan testinden bilemezsin canım. 5.haftada kese görünür o zaman tek mi çift mi belli olur. Nadiren kan sonucu yüksek çıkıp 2 günde 2 kattan çok daha fazla artan arkadaşların ikiz olduğu anlaşılabiliyo ama sen keseyi görmeyi bekle en güzelimerhaba iyi akşamlar. daha önce yazmışdım. 13cü gününde çatlatma iynesi vuruldu ve 16cı gününde çartladı. adetim 25i. bugun kan testi yaptırdım 122 çıkdı doktorum hamile olduğumu söyledi. benim merak ettiğim bende 2 yumurta çatlamışdı acaba 2de tutmuş ola bilirmi. yoksa 122le tek hamilelikmi yardımcı olurmusunuz
çook çook teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına. Allah her kese sağlıklı evlat versinCanim hayirli ugurlu olsun.ben pek anlamiyorum ama ne istiyorsan o gerceklessin insallah
amin inşallah. çok yakında sizinde iyi haberlerinizi alırız inşallah sağlıklaYaaa harika Allahım darısı başımıza..
çok teşekkür ederim.Canım hayırlı olsun ne güzel bi haber, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkiz olup olmadığını kan testinden bilemezsin canım. 5.haftada kese görünür o zaman tek mi çift mi belli olur. Nadiren kan sonucu yüksek çıkıp 2 günde 2 kattan çok daha fazla artan arkadaşların ikiz olduğu anlaşılabiliyo ama sen keseyi görmeyi bekle en güzeli
belirtiniz var mıydı? bende hemen hemen hiçbir belirti yok gibi de çok merak ettim ilk klomen ve iğne tedavisi mi?amin inşallah. çok yakında sizinde iyi haberlerinizi alırız inşallah sağlıkla
tebrik ederim canımmerhaba iyi akşamlar. daha önce yazmışdım. 13cü gününde çatlatma iynesi vuruldu ve 16cı gününde çartladı. adetim 25i. bugun kan testi yaptırdım 122 çıkdı doktorum hamile olduğumu söyledi. benim merak ettiğim bende 2 yumurta çatlamışdı acaba 2de tutmuş ola bilirmi. yoksa 122le tek hamilelikmi yardımcı olurmusunuz
Canım senin yumurtaların 3 gün sonra mı catladimerhaba iyi akşamlar. daha önce yazmışdım. 13cü gününde çatlatma iynesi vuruldu ve 16cı gününde çartladı. adetim 25i. bugun kan testi yaptırdım 122 çıkdı doktorum hamile olduğumu söyledi. benim merak ettiğim bende 2 yumurta çatlamışdı acaba 2de tutmuş ola bilirmi. yoksa 122le tek hamilelikmi yardımcı olurmusunuz
Canım ilk sorunum prolaktin yüksekliğydi, ilaçla düştü. Yumurta tembelliği var hafif derecede. Klomen+çatlatma iğnesi tedavisi görüyorun, bu 5. Denememiz. İki aydan beri de inofolic kullanıyorum, eşimde de herhanhi bi problem görmedi doktor ama tutmadı bi türlü.İnşallah olur canım üzme kendini neyin var sorununuz ne
Aminn inşallah canım benim cümlemizinUzülne canin rabbim hayirlisiyla saglik sihatle kucagini doldursun insallah
Atabiliyosan at canım anladığım kadarıyla söylerim anladıklarımı
Ayy olabilir canim.cok sevindim hayirli olsunmerhaba iyi akşamlar. daha önce yazmışdım. 13cü gününde çatlatma iynesi vuruldu ve 16cı gününde çartladı. adetim 25i. bugun kan testi yaptırdım 122 çıkdı doktorum hamile olduğumu söyledi. benim merak ettiğim bende 2 yumurta çatlamışdı acaba 2de tutmuş ola bilirmi. yoksa 122le tek hamilelikmi yardımcı olurmusunuz
AMin inşallah sen hamile kalırsın bir iki aya eşim arkadaşı varikosal oldu iki ay sonra hamile kaldı karısıHadi inşallah faydasını görüsünüz canım. Bizim daha hemen hemen 1.5 ay oldu
tam bilmiyorum ne zaman çatladğını ama 3cü gün gittiğimde doktor çatlamadığını söyledi ama yarı suyunu burakmışdı. akşama çatlayacağını söylediCanım senin yumurtaların 3 gün sonra mı catladi