- 15 Aralık 2018
- 231
- 265
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.121
Adetim ,ayın 19 daydi olmadım iki defa test yaptım cikmadipeki çatlayıp çatlamadığını bilmiyormusun? adetin ne zaman? inşallah kalırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim ,ayın 19 daydi olmadım iki defa test yaptım cikmadipeki çatlayıp çatlamadığını bilmiyormusun? adetin ne zaman? inşallah kalırsın
surubunu aldm.bgn. digerini yemem dedi
Adetim ,ayın 19 daydi olmadım iki defa test yaptım cikmadi
canim valla oyleler çok cahiller ben kızıma aşılamayla hamile kaldığımda kaç kişi arkamdan konuşmuş demek babasından değil aşılama yapmis diyeSakin kimseye tüp bebek oldugunu söyleme canim cok cahil insan vargecen bayram benim üst kat komsuma koyden kaynanasinin akrabalari senin bu cocuk tüp ya farkli gibi demiş. Cok cahil ve cakötü niyetli insan var.aile icinde kalsin millete ne.
kan testi yaptır. iyne ne zaman vuruldu. belki döllenme geç olmuşdur. ağrınız filan varmıAdetim ,ayın 19 daydi olmadım iki defa test yaptım cikmadi
ben ina ye demistim. :) bakalm cnm. civanpercem icirdim ben ona :) biraz bozuldu bana ama yine icio :)Yemiyorda kaynatip suyunu iciriyorsun. Keciboynuzu özüde iyide icerse keciboynuzunu kaynatip icir.bende yarin baslicam.internette tarifi var canim.
gidiyorum canım yarın randevu aldım büyük ihtimalle kist falan olmusturCanim doktora git gecen aylarda basima geldi söktürücü verdi bana. 25gün gecikmeli regli oldum.
canim valla oyleler çok cahiller ben kızıma aşılamayla hamile kaldığımda kaç kişi arkamdan konuşmuş demek babasından değil aşılama yapmis diye
gidiyorum canım yarın randevu aldım büyük ihtimalle kist falan olmustur
3 Aralık canım iğne olmuştum agrim sanki heran adet olacak gibiyim ama olmuyorumkan testi yaptır. iyne ne zaman vuruldu. belki döllenme geç olmuşdur. ağrınız filan varmı
ben ina ye demistim. :) bakalm cnm. civanpercem icirdim ben ona :) biraz bozuldu bana ama yine icio :)
gerçekten öyle canım onlar habire getirdikleri için bizi anlamıyorlar çocuk hasreti çekmeyenler öyle boş konuşuyorlar ki çevremdeki insanlar ne aceleniz var bilmem yerinizde duymuyorsunuz zaten Allah verirse olur tedavi boşYuhhhh yuhhhh oyüzden ben kimseye tedavi oldugumu anlatmadim anlatmamda benim çevremdede var cahil insan çok
Kendimizi düşünelim onları mı düşünelim :) miğdem bulanıyor diye dolanıyır benim ki de :) yapcak bişey yokEvet canim 1.5 ay once yapilan test cok daha iyiydi. Sanirim grip etkiledi.ben yine kurlere vitamine devam ediyorum.bu ayda tutmazsa 1 2 ay kebdim denicem.esim birdaha örnek vermeye gitmem diyor
midesi icin icirdim cnm. iyi geldi. agiz yaralqri da vardi gecti. bakalm digeri naslCivanperceminin erkege verildigini bilmuyordum onu ictiyse keciboynuzunu hayli hayli icer.cünkü civanpercemini ben bile zor içtim
Bu kadar canım başka sayfa yoktu, heryer de farklı aralıklarlar da değerlendirmeler de yapılabiliyor dedi doktor, başka bir hastane de farklı çıkabilir ama hareket %60 altı sıkıntı var diyebiliriz, sayı da 16 milyon şuan endişe edilecek birşey yok dedi. Ben de daha önce bakmadım hiç rapor örneği bilmiyorum da nasıl olması gerektiğini. Bakalım biraz zamab tanıdık kendimize, o süreç sonunda daha kapsamlı bir hastaneye gitmeyi düşünüyoruz :) sağol canım inşallah doğrudur sonuçBukadr mi ya can8m genelde 2 3 sayfa cikiyo cok detyli oluyo bu testler aralklar falan oluyo pek bisi yazmiyo ki :s bi onemli gordgm hareketlilk durumu var sayfada oda iyi cikms masallah![]()
ben ina ye demistim. :) bakalm cnm. civanpercem icirdim ben ona :) biraz bozuldu bana ama yine icio :)
İnşallah canimValla canim benim kistte yoktu ama regli olamadim.insallah seninde yoktur canim icini ferah tut
Aynen valla sağlıklı olsun kız erkek fark etmezBen hamileligimde hep limon kemirdim limonlu olan hersey cekici geldi.limonlu soda özelliklede limonlu dondurma vs... hep kız dediler erkek oldu.hatta ilk doktor cinsiyeti erkek diyince kimse inanmadi yanlis bakmistir dediler.2.gittigimde yine erkek diyince soyledim o da cibsel organini ışaretleyip ultrason görüntüsü verdi.gerci benim icin farketmezdi kiz erkek evlat evlattir.
tm.cnm bakalm. alaymCanim kaynamis klorsuz yarim litre suya 6 7 tane keciboynuzunu kırıp atiyorsun sonra 5 veya 6 dakika kısık ateste kaynatiyorsun altini kapat 20dakika agzi kapali demlendir sabah aksam 1 bardak icir cok cok faydali
asilama nasl.cnm fark vrmi klomenle arasinda belirtileri nelermidesi icin icirdim cnm. iyi geldi. agiz yaralqri da vardi gecti. bakalm digeri nasl