- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.141
tm.cnm bakalm. alaym
Al canim sifa olsun 1 aylik kullanimda degerleri %6 7 artan varmis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tm.cnm bakalm. alaym
asilama nasl.cnm fark vrmi klomenle arasinda belirtileri neler
ins tutar emekler bosa gitmz cnm. ben artk bgn agladm. ayaklarimi acmaktan biktm artok. bi regl iken onsan cok kotu oluyorCanim hic fark yok zaten klomen sonrasinda ovitrelle kullandim sonra asilama oldu
Gidisat ayni yani.kasik agrilari var dikkat etmeye calisiyorum. 6 aralik bat. Bakalim kismet tutmazsa 1 2 ay tedaviyi birakip kendimiz denicez
ins tutar emekler bosa gitmz cnm. ben artk bgn agladm. ayaklarimi acmaktan biktm artok. bi regl iken onsan cok kotu oluyor
Guzun aydn canim masallah hayirli olsn❤ adet gunun gelms nrdeyse asiri yksek degl normal canim degerin. Rakamla anlaslmiyo ama ultrasnda ancak anlasiliyomerhaba iyi akşamlar. daha önce yazmışdım. 13cü gününde çatlatma iynesi vuruldu ve 16cı gününde çartladı. adetim 25i. bugun kan testi yaptırdım 122 çıkdı doktorum hamile olduğumu söyledi. benim merak ettiğim bende 2 yumurta çatlamışdı acaba 2de tutmuş ola bilirmi. yoksa 122le tek hamilelikmi yardımcı olurmusunuz
Malesef kaynanam sagolsn yoksa ben nedn soleym uyardgmz halde yani soledi bikackisiye. Cahil dolu ortalk. Suan konsmuyorm zatn neseki esim benim tarafmda :sSakin kimseye tüp bebek oldugunu söyleme canim cok cahil insan vargecen bayram benim üst kat komsuma koyden kaynanasinin akrabalari senin bu cocuk tüp ya farkli gibi demiş. Cok cahil ve kötü niyetli insan var.aile icinde kalsin millete ne.
Onemli olam hareket, morfoloji ve tabiki genel sayi bildgim kadaryla canimBu kadar canım başka sayfa yoktu, heryer de farklı aralıklarlar da değerlendirmeler de yapılabiliyor dedi doktor, başka bir hastane de farklı çıkabilir ama hareket %60 altı sıkıntı var diyebiliriz, sayı da 16 milyon şuan endişe edilecek birşey yok dedi. Ben de daha önce bakmadım hiç rapor örneği bilmiyorum da nasıl olması gerektiğini. Bakalım biraz zamab tanıdık kendimize, o süreç sonunda daha kapsamlı bir hastaneye gitmeyi düşünüyoruz :) sağol canım inşallah doğrudur sonuç
Pes yani asilama nasi biliyomu acaba onu diyen. Bilmedn konusan coj canim. Tupbebekte neler derler tshmn ettgmden kmseye solemicz demstk hep. koy insani anlamaz ki baskasndan sanar. Laf bana gelir gelinim die. Halbuki sorun daha cok esmdeydi ben ne bana ne esime laf gelmesini istemem asla solemk istemedm biliyosn bide insanlar kimden dolayi oldgunu sorarlar. Kaynanam solems sagolsn 2 kardesine nevrm dondu:scanim valla oyleler çok cahiller ben kızıma aşılamayla hamile kaldığımda kaç kişi arkamdan konuşmuş demek babasından değil aşılama yapmis diye
Çook teşekkür ederim. ikiz olsa çok iyi olurda ama tek de olsa çok iyi. sağlıklı olsun yetər. hala inanamıyorum.Guzun aydn canim masallah hayirli olsn❤ adet gunun gelms nrdeyse asiri yksek degl normal canim degerin. Rakamla anlaslmiyo ama ultrasnda ancak anlasiliyodusukte olsa ikiz olabiliyo veya yuksek olp tek cikabiliyo rakamla cok alakasi yokms drlar ole diyo:) allah gonlune gore versin
![]()
Oyleler valla canım öyle cahiller bizim ontaraf bu konularda çok geri kalmışlar canım şu an tek istediğim bı tane çocuğum daha olsun milletin ağzı kapansinPes yani asilama nasi biliyomu acaba onu diyen. Bilmedn konusan coj canim. Tupbebekte neler derler tshmn ettgmden kmseye solemicz demstk hep. koy insani anlamaz ki baskasndan sanar. Laf bana gelir gelinim die. Halbuki sorun daha cok esmdeydi ben ne bana ne esime laf gelmesini istemem asla solemk istemedm biliyosn bide insanlar kimden dolayi oldgunu sorarlar. Kaynanam solems sagolsn 2 kardesine nevrm dondu:s
Canım bu keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyosunAminn canim Allah bu yoldaki herkese yardim etsn gercktn pahali ilaclar hep. Iyi gorunuyo sonuclarn anladgm kadar kuzumbizde sekil bozuklugu vrdi ileri hareket %0 di. Bi sise hap yazmsti dr gecn yilki fiyat 185 tldi bide dr diyoki bi yil kullan anca etki eder:) o parayi asilamaya veririz dedik:) keciboynuzu kuryle %8 yaptm bi ayda. Bitkisel seler denedm kzlardn ogrendm burda bide nettn arstrdm ilactn daha hzli etki ediyor
Kuzum keçiboynuzu özü yedir soğuk pres daha faydalı ve pratik.Canim kaynamis klorsuz yarim litre suya 6 7 tane keciboynuzunu kırıp atiyorsun sonra 5 veya 6 dakika kısık ateste kaynatiyorsun altini kapat 20dakika agzi kapali demlendir sabah aksam 1 bardak icir cok cok faydali
Hasretten sora herseye kabul insan tabiki buna sukur canim allah gonlune gore versn ins bol dua et neden olmasnÇook teşekkür ederim. ikiz olsa çok iyi olurda ama tek de olsa çok iyi. sağlıklı olsun yetər. hala inanamıyorum.
Diz boyu vala canim. Bende ole diyodm kapanmadi neler cikiyo bos insanlar napicaksn iste. Allah nasi etsn tez zamanda canim❤Oyleler valla canım öyle cahiller bizim ontaraf bu konularda çok geri kalmışlar canım şu an tek istediğim bı tane çocuğum daha olsun milletin ağzı kapansin
Bi litre kadr suya 5 tane falan atip kaynatiyodm ole hatrliyorm yine olcusune bak netten canimCanım bu keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyosun![]()
Bak diger arkads da anlatms kirip atcan onu demeyi u uttp cekrdekleri nufus etsin:) bunun tadi iyi oluyo hem icebilir dogal bi kur kendin yapmn da iyi. Esim biraz bal koyuyodu tatlansn die bide.Canım bu keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyosun![]()
Anladım çok sağ ol canım benim. Şifa olsun hepsineBak diger arkads da anlatms kirip atcan onu demeyi u uttp cekrdekleri nufus etsin:) bunun tadi iyi oluyo hem icebilir dogal bi kur kendin yapmn da iyi. Esim biraz bal koyuyodu tatlansn die bide.
Aminn sifa olsn tatlim kavusursn en kisa zmaanda ins bebegine❤Anladım çok sağ ol canım benim. Şifa olsun hepsine![]()
mutlaka yaz yarın hakkınd hayırlısı olsun..Canım benim öyle yan etkilerim vardı öyle akıntimda vardı bugün yine test yaptım bişey çıkmadı randevu aldım yarın gidicem doktora