Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gelebilir canım. ama gebelik de olabilir. test yapman lazım
benim de kahve leke ile başladı geçen ay sonra söküldü

Canım adetten önce de kahverengi leke gelebiliyo, dediğim gibi test al merakın gitsin canım

kızlar günaydın, benim hormon tahlili sonuçlarım çıktı bir yorumlar mısınız rica etsem ya

st4 0.91
e2 42.1
amh 8.155
fsh 7.95
lh 12.72
prolaktin 20.64
tsh 1.694
Canım pko var lh yüksek baya o düşerse iyi olur, pko dan dolayı hamile kalmakta zorlanıyo olabilirsin doktorun söyler zaten

günaydın kızlar
oğlum dün çok ateşlenmiş kreşte. eşim evdeydi gidip aldı hemen.
gece de çok yüksekti. hiç keyfim yok.
şimdi düşmüş ama hala uyuyormuş.
16:00 da doktora götüreceğiz
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim her yavruyu korusun onlara hiçbir şey olmasın

LH biraz yüksek gibi diğerleri iyi.
PKO var mıydı sende?

yok yani kimse PKO var demedi yok herhalde diye düşünüyorum

Canım lh yüksek

ay öyle mii ne hormonudur bu :/

Canım pko var lh yüksek baya o düşerse iyi olur, pko dan dolayı hamile kalmakta zorlanıyo olabilirsin doktorun söyler zaten

pko var demedi kimse bana hay allah bakalım inşallah söyleyecke bugün yumurta takibine gidicem. orada sorarım gerçi bilinmeyen kısırlıktansa bir sebebinin olması bana daha bi iyi geldi çözümü bulunur gibi ne dersiniz?

günaydın kızlar
oğlum dün çok ateşlenmiş kreşte. eşim evdeydi gidip aldı hemen.
gece de çok yüksekti. hiç keyfim yok.
şimdi düşmüş ama hala uyuyormuş.
16:00 da doktora götüreceğiz

Gecmis olsun canim benim oglumda dün hastalandi okula göndermedim atesi bir anda 39.5 oldu.kulaklari iltahaplanmis.benimkide uyuyor sürekli ilactanmi bilemedim huzursuzum kendinden yatip yatip uyuyor

Canim lh yuksekken genelde doktorlar tedaviye baslamaz.daha onceden benimde yükselmisti ilac kullanip önce düsürdüler sonra bebek tedavisine basladilar. Yumurtlama dönemi dıßında civanpercemi ve testere disli aslan pencesi iyi geliyor

Canim kilo varmi sende

Asilaman hayirli olsun canim nezaman asilama oldun kaç yumurtayla. Ben cuma günü asilama yaptirdim gaz siskinlik bendede oluyor.bana progestan vermedi .2 tane yumurta vardi 18mm ve 20mm .hakkimizda hayirlisi.
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun. Perşembe aşılama oldum, tek yumurtam oluştu.Pazartesi 17 mm olmuştu o akşamda iğne yaptım muhtemelen 19-20 mm filan olmuştu. Progestan kullanıyorum hergün sabah akşam. Ayın 1i adet tarihimdi. 2sinde gidip kan vericem. İnşallah tutunmuştur bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…