- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.181
devlette asilama sureci nasil bilen varmidevlet aşılamadan önce rahim filmi ister, benden istediler.. önce rahim filmi sonraki ay aşılama olacak herhalde
gelebilir canım. ama gebelik de olabilir. test yapman lazımKızlar günaydın 10 aralıkta iğne oldum negatifi görmek istemediğim için henüz test yapmadım adet günümü bekliyorum az önce kahverengi lekelenme gördüm açık kahve ne olabilir adet mi oluyorum başlıyor mu yoksa
Benim de hiç böyle olmaZdı direk başlardı ilaçtan mıdır iğneden midir düzen diye bişi kalmadı her ay yeni bir değişiklikgelebilir canım. ama gebelik de olabilir. test yapman lazım
benim de kahve leke ile başladı geçen ay sonra söküldü
Canım bi test al yapıversene.Kızlar günaydın 10 aralıkta iğne oldum negatifi görmek istemediğim için henüz test yapmadım adet günümü bekliyorum az önce kahverengi lekelenme gördüm açık kahve ne olabilir adet mi oluyorum başlıyor mu yoksa
Canım adetten önce de kahverengi leke gelebiliyo, dediğim gibi test al merakın gitsin canımKızlar günaydın 10 aralıkta iğne oldum negatifi görmek istemediğim için henüz test yapmadım adet günümü bekliyorum az önce kahverengi lekelenme gördüm açık kahve ne olabilir adet mi oluyorum başlıyor mu yoksa
Canım lh yüksekkızlar günaydın, benim hormon tahlili sonuçlarım çıktı bir yorumlar mısınız rica etsem ya
st4 0.91
e2 42.1
amh 8.155
fsh 7.95
lh 12.72
prolaktin 20.64
tsh 1.694
Canım pko var lh yüksek baya o düşerse iyi olur, pko dan dolayı hamile kalmakta zorlanıyo olabilirsin doktorun söyler zatenkızlar günaydın, benim hormon tahlili sonuçlarım çıktı bir yorumlar mısınız rica etsem ya
st4 0.91
e2 42.1
amh 8.155
fsh 7.95
lh 12.72
prolaktin 20.64
tsh 1.694
Akşam iş çıkışı kan vermeye gidicem canım hala olmamışsam eğerCanım adetten önce de kahverengi leke gelebiliyo, dediğim gibi test al merakın gitsin canım
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim her yavruyu korusun onlara hiçbir şey olmasıngünaydın kızlar
oğlum dün çok ateşlenmiş kreşte. eşim evdeydi gidip aldı hemen.
gece de çok yüksekti. hiç keyfim yok.
şimdi düşmüş ama hala uyuyormuş.
16:00 da doktora götüreceğiz
İnşallah olmazsın canım. Dikkat et kendine sıcak tut kendiniAkşam iş çıkışı kan vermeye gidicem canım hala olmamışsam eğer
Tşk ederim cnm olmamak için dua ediyorum izin aldım öğlen gidiyorun kan vermeye 40 kere fikir değiştirdim nolcak bu halim :)İnşallah olmazsın canım. Dikkat et kendine sıcak tut kendini
LH biraz yüksek gibi diğerleri iyi.
PKO var mıydı sende?
Canım lh yüksek
Canım pko var lh yüksek baya o düşerse iyi olur, pko dan dolayı hamile kalmakta zorlanıyo olabilirsin doktorun söyler zaten
günaydın kızlar
oğlum dün çok ateşlenmiş kreşte. eşim evdeydi gidip aldı hemen.
gece de çok yüksekti. hiç keyfim yok.
şimdi düşmüş ama hala uyuyormuş.
16:00 da doktora götüreceğiz
yok yani kimse PKO var demedi yok herhalde diye düşünüyorum
ay öyle mii ne hormonudur bu :/
pko var demedi kimse bana hay allah bakalım inşallah söyleyecke bugün yumurta takibine gidicem. orada sorarım gerçi bilinmeyen kısırlıktansa bir sebebinin olması bana daha bi iyi geldi çözümü bulunur gibi ne dersiniz?
yok yani kimse PKO var demedi yok herhalde diye düşünüyorum
ay öyle mii ne hormonudur bu :/
pko var demedi kimse bana hay allah bakalım inşallah söyleyecke bugün yumurta takibine gidicem. orada sorarım gerçi bilinmeyen kısırlıktansa bir sebebinin olması bana daha bi iyi geldi çözümü bulunur gibi ne dersiniz?
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun. Perşembe aşılama oldum, tek yumurtam oluştu.Pazartesi 17 mm olmuştu o akşamda iğne yaptım muhtemelen 19-20 mm filan olmuştu. Progestan kullanıyorum hergün sabah akşam. Ayın 1i adet tarihimdi. 2sinde gidip kan vericem. İnşallah tutunmuştur bebeklerimiz.Asilaman hayirli olsun canim nezaman asilama oldun kaç yumurtayla. Ben cuma günü asilama yaptirdim gaz siskinlik bendede oluyor.bana progestan vermedi .2 tane yumurta vardi 18mm ve 20mm .hakkimizda hayirlisi.
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun. Perşembe aşılama oldum, tek yumurtam oluştu.Pazartesi 17 mm olmuştu o akşamda iğne yaptım muhtemelen 19-20 mm filan olmuştu. Progestan kullanıyorum hergün sabah akşam. Ayın 1i adet tarihimdi. 2sinde gidip kan vericem. İnşallah tutunmuştur.
Insallah canim
Adet değilse yerleşme kanamasidirKızlar günaydın 10 aralıkta iğne oldum negatifi görmek istemediğim için henüz test yapmadım adet günümü bekliyorum az önce kahverengi lekelenme gördüm açık kahve ne olabilir adet mi oluyorum başlıyor mu yoksa
Bugün 14. Gün meraktan stresten ölücem yapayım mı bugün çıkar mı arkadaşlar sizce? Dayanamıyorum ya..Test yaptın mı ? 14.ü gün bugün
Canim kilo varmi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?