Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :) biraz zamana ihtiyaçımız var gibi, öyle hissediyorum. Şekil bozukluğu da yok dedi. Bi de gülüyor doktor daha 1 yıl olmadan neden yaptırıosunuz diye. Böyle uygun gördük dedik artık :)

Hanımlar aşılama yaptırdım progestan kullanıyorum fitil olarak kullanıyorum.Biraz önce düşürdüm sonrada tozlanmıştır diye önce suya tuttum sonra uyguladım. Sorun olur mu, başına gelen oldu mu ?

Hanımlar aşılama yaptırdım progestan kullanıyorum fitil olarak kullanıyorum.Biraz önce düşürdüm sonrada tozlanmıştır diye önce suya tuttum sonra uyguladım. Sorun olur mu, başına gelen oldu mu ?
üfleseydin geçerdi ya bacimm. .. Aman düşündüğün şeylere bak . Aşılamadı yaptirmissin .bat a kadar gez eğlen düşünme takma kafani.. sal gitsin herşey güzel olacak..

üfleseydin geçerdi ya bacimm. .. Aman düşündüğün şeylere bak . Aşılamadı yaptirmissin .bat a kadar gez eğlen düşünme takma kafani.. sal gitsin herşey güzel olacak..
Sakarlık başa bela :) İnan ağrılarım olmasa bende salcam kendimi. Ama şişkinlikti kramptı gazdı derken mahvoldum..

Sakarlık başa bela :) İnan ağrılarım olmasa bende salcam kendimi. Ama şişkinlikti kramptı gazdı derken mahvoldum..

Asilaman hayirli olsun canim nezaman asilama oldun kaç yumurtayla. Ben cuma günü asilama yaptirdim gaz siskinlik bendede oluyor.bana progestan vermedi .2 tane yumurta vardi 18mm ve 20mm .hakkimizda hayirlisi.

kızlar günaydın, benim hormon tahlili sonuçlarım çıktı bir yorumlar mısınız rica etsem ya

st4 0.91
e2 42.1
amh 8.155
fsh 7.95
lh 12.72
prolaktin 20.64
tsh 1.694

günaydın kızlar
oğlum dün çok ateşlenmiş kreşte. eşim evdeydi gidip aldı hemen.
gece de çok yüksekti. hiç keyfim yok.
şimdi düşmüş ama hala uyuyormuş.
16:00 da doktora götüreceğiz

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende şimdi hastaneden çıktım muayene etti bı sorun yok dedi tahlil falan istedi Perşembe gel dedi

Kızlar günaydın 10 aralıkta iğne oldum negatifi görmek istemediğim için henüz test yapmadım adet günümü bekliyorum az önce kahverengi lekelenme gördüm açık kahve ne olabilir adet mi oluyorum başlıyor mu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…