- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.161
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :) biraz zamana ihtiyaçımız var gibi, öyle hissediyorum. Şekil bozukluğu da yok dedi. Bi de gülüyor doktor daha 1 yıl olmadan neden yaptırıosunuz diye. Böyle uygun gördük dedik artık :)Onemli olam hareket, morfoloji ve tabiki genel sayi bildgim kadaryla canimiyi duruyir kotu bisi gornmuyo. Bencede yaptir bicok kritere bskiyolar cok kapsamli bu testler kriter az gldi bana. Biz 2 farkli hsstsnede yaotrmstik ikisndede cok kriter gormdtm ondn dedim. Hatta son tedavimfe bidaha istedi dr tupbebek labinda daha detyli bakiyoruz burda bakalm demslerdi. Gonlunu ferah tut guzel seyler olack inss kuzum❤
TM canım haber veririmmutlaka yaz yarın hakkınd hayırlısı olsun..
uyuyamiyorum :) sürekli buralardayimTM canım haber veririm
ınsallah hayırlı haberlerle gelTM canım haber veririm
üfleseydin geçerdi ya bacimm. .. Aman düşündüğün şeylere bak . Aşılamadı yaptirmissin .bat a kadar gez eğlen düşünme takma kafani.. sal gitsin herşey güzel olacak..Hanımlar aşılama yaptırdım progestan kullanıyorum fitil olarak kullanıyorum.Biraz önce düşürdüm sonrada tozlanmıştır diye önce suya tuttum sonra uyguladım. Sorun olur mu, başına gelen oldu mu ?
Sakarlık başa bela :) İnan ağrılarım olmasa bende salcam kendimi. Ama şişkinlikti kramptı gazdı derken mahvoldum..üfleseydin geçerdi ya bacimm. .. Aman düşündüğün şeylere bak . Aşılamadı yaptirmissin .bat a kadar gez eğlen düşünme takma kafani.. sal gitsin herşey güzel olacak..
Sakarlık başa bela :) İnan ağrılarım olmasa bende salcam kendimi. Ama şişkinlikti kramptı gazdı derken mahvoldum..
Var canım Bağcılar'da ben bu kaç ay önce gittim muayene etti dedi bı sorunun yok iki yıldır olmamış direk asilama yap dedi
tabii ki. çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versinHasretten sora herseye kabul insan tabiki buna sukur canim allah gonlune gore versn ins bol dua et neden olmasnen onemlisi saglikliolsn
Canım kızıma hamile olmadan cektirrmistim yok canım ya döktor ters biriyde anlamayan dinlemeyen cistenco zaman canım yine aynı doktora git bence.. aşılama önermiştiniz dersiniz.. rahim filmi çktirdiniz mi
Canım kızıma hamile olmadan cektirrmistim yok canım ya döktor ters biriyde anlamayan dinlemeyen cistenc
canım şimdilik aşılama istemiyorum yaza kadardevlet aşılamadan önce rahim filmi ister, benden istediler.. önce rahim filmi sonraki ay aşılama olacak herhalde
Geçmiş olsun canimgünaydın kızlar
oğlum çok ateşlenmiş kreşte. eşim evdeydi gidip aldı hemen.
gece de çok yüksekti hiç keyfim yok.
şimdi düşmüş ama hala uyuyormuş.
16:00 da doktora götüreceğiz
LH biraz yüksek gibi diğerleri iyi.kızlar günaydın, benim hormon tahlili sonuçlarım çıktı bir yorumlar mısınız rica etsem ya
st4 0.91
e2 42.1
amh 8.155
fsh 7.95
lh 12.72
prolaktin 20.64
tsh 1.694
cnm tamam yapayim hemen. bgn alicmKuzum keçiboynuzu özü yedir soğuk pres daha faydalı ve pratik.
maldelmor tabi senin için de söylüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?