Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ya tüp bebeğe başladın dimi sen artık. İnşallah hemencecik tutar bebişin. Hem bizi de bu konuda bilgilendir, tüp bebek sürecinden falan bahsedersin bize de canım. Ne görücez bilemiyoruz, o yüzden tüp bebek hakkında da bilgim olsun istiyorum
Evet bitanem inss hepimizin cabalari karsiliksiz kalmasin tutsun. Tabiki bilgilendiririm. Buna gerek kalmadan sizler kalin ins. Sen asilamaya bile gerek kalmadan kalacaksn ins problemi ortadn kaldrdin say gercktn oyle olsun:)

Yani ben iğne olduğum günü sayarsam 14 saymazsak 13.gündeyim bilmiyorum görsem de inanmam gibime geliyor zaten gerçi hahah

Canim iğneden sonraki günler sayiliyor yani 13.gündesin ve ignenin etkisi gecmistir diye dusünüyorum.bence erken gebelik testiyle veya kan testiyle netlestir belki doktor daha iyi tutunur diye ilaç falan verir.

Hosgeldn canim hayirli olsun tedavin. Gecen ay bende bu hapi kullandm manyak bisi cok bas sonduruyo sarhos gibi dolasiyosn yataktn zor kalkp ise gidiyodm sordum vajinal kullan dediler hatta oyle daha etkili ve yan etki yapmiyo aklinda bulunsun.

bu ilacın fitilide mi var? yoksa bu ağızdan aldığımı fitil yoluyla kullanabiliyormuyum :KK57:

Yok kiz nerdeee sen ne yaptın çocuk nasıl oldu

sagol canim Dün gece yine nobetciydim saat başı telefonumu kurdum ates ölç ilaç ver bir baktim sabah olmuş.simdi sıcacık tarhana corbasi yaptim icti ama antibiyotik cocugu iyice huysuz yapti.bende hem hayit otu hemde sogan suyu ictim yinede gelen giden yok.bir regl olsam halay cekicem inanki

Back
X