- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.681
Aminn canim tum isteyenlerin rica ederimİnsallah ilkinde tutar cnm çok teşekkür ederim tek tek cevapladigin icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canim tum isteyenlerin rica ederimİnsallah ilkinde tutar cnm çok teşekkür ederim tek tek cevapladigin icin
Evet bitanem inss hepimizin cabalari karsiliksiz kalmasin tutsun. Tabiki bilgilendiririm. Buna gerek kalmadan sizler kalin ins. Sen asilamaya bile gerek kalmadan kalacaksn ins problemi ortadn kaldrdin say gercktn oyle olsun:)Kuzum ya tüp bebeğe başladın dimi sen artık. İnşallah hemencecik tutar bebişin. Hem bizi de bu konuda bilgilendir, tüp bebek sürecinden falan bahsedersin bize de canım. Ne görücez bilemiyoruz, o yüzden tüp bebek hakkında da bilgim olsun istiyorum
Gunaydin canim bugun kacinci günün eger 14 falansa silikte olsa hamilesindir
Hosgeldin canim. 5 6 gun sonra yerlesme durumu oluyor eger dollendiyse bundan dolayi agrilarin olms olabilir ins oyledir:) degilsede igne hap etkileri oluyo. Hareketlilik cok iyi sansin yuksek canim.1yumurtam vardı iğneyle oldu eşimin sperm hareketliligi %48di
Ayy ins gorursun canimcm ya bi hamis ciksin buradan :)Yani ben iğne olduğum günü sayarsam 14 saymazsak 13.gündeyim bilmiyorum görsem de inanmam gibime geliyor zaten gerçi hahah
Yani ben iğne olduğum günü sayarsam 14 saymazsak 13.gündeyim bilmiyorum görsem de inanmam gibime geliyor zaten gerçi hahah
Ayy ins gorursun canimcm ya bi hamis ciksin buradan :)
Dogru soluyosjn canim iyi dusunelm bizede jaber ver
Hosgeldn canim hayirli olsun tedavin. Gecen ay bende bu hapi kullandm manyak bisi cok bas sonduruyo sarhos gibi dolasiyosn yataktn zor kalkp ise gidiyodm sordum vajinal kullan dediler hatta oyle daha etkili ve yan etki yapmiyo aklinda bulunsun.
Ağızdan alınan fitil olarakta kullanılıyo canm bende fitil olarak aldım adet olmak icinbu ilacın fitilide mi var? yoksa bu ağızdan aldığımı fitil yoluyla kullanabiliyormuyum![]()
Ağızdan alınan fitil olarakta kullanılıyo canm bende fitil olarak aldım adet olmak icin
Bana doktorum ağızdan alma çok başdönmesi ve yan etki yapar dedi fitil olarak at demişti ara sor bence canmben çatlama iğnesi kullandım ondan verdi dr. ben bi dr arayıp sorayım. çünkü gerçekten çok baş dönmesi oluyor![]()
Bana doktorum ağızdan alma çok başdönmesi ve yan etki yapar dedi fitil olarak at demişti ara sor bence canm
Yok kiz nerdeee sen ne yaptın çocuk nasıl oldu günaydın buarada kuzmGünaydin canim reglin geldimi
Yok kiz nerdeee sen ne yaptın çocuk nasıl oldu
ay evet yaa bizim burdan da bi hamiş çıksın ama dimiiAynen sinir bastı diger millet catır çatır hamile kaliyor
ay evet yaa bizim burdan da bi hamiş çıksın ama dimii
benim dün 15.gündü. akşam yaptım yine idrar testi. 2-3 saat sonra silik ikinci çizgi çıktı. yani artmıyor hiç ikinci çizgi anlamıyorum ki. olsaydı artması gerekmez miydi canım yaAynen ya .insallah bu ay sizlerden iyi haberler gelir
ya stresten regl de olamıyoruz. şaka gibi. allahım sen yardım et bizeYok kiz nerdeee sen ne yaptın çocuk nasıl oldu günaydın buarada kuzm
benim dün 15.gündü. akşam yaptım yine idrar testi. 2-3 saat sonra silik ikinci çizgi çıktı. yani artmıyor hiç ikinci çizgi anlamıyorum ki. olsaydı artması gerekmez miydi canım ya![]()