Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy sormaaaa ya sen naptin kaçıncı gün bugün iğneden sonra
benim bugün 15.gün iğne gününü saymıyorum. dün akşam yaptım çok sonradan ikinci silik çizgi çıktı. ama 3-4 saat sonra işte. bugün regl olcakmışım gibi ağrılarım var. yine test yapcam hiçbişey çıkmıcak diye korkuyorum. :(

benim bugün 15.gün iğne gününü saymıyorum. dün akşam yaptım çok sonradan ikinci silik çizgi çıktı. ama 3-4 saat sonra işte. bugün regl olcakmışım gibi ağrılarım var. yine test yapcam hiçbişey çıkmıcak diye korkuyorum. :KK43:
Yap bakalım sonuçta Yok çıkarsasa artık kafa rahat eder böyle düşünmek daha kötü

yaptım bişey çıkmadı canım. demek ki 14.güne kadar testlerde ikinci cizgi çıkabiliyomuş. :KK43:
Canım hiç üzülme herşey Allah’tan olsun şimdi emin oldun hiç olmazsa stres adet geciktiriyor bından sonrası için bi yol izlersin artık yorulduk ama elden bişeyy gelse neler yapmayız ama zamanı var herşeyin doktora gidicek misin tekrar

Canım hiç üzülme herşey Allah’tan olsun şimdi emin oldun hiç olmazsa stres adet geciktiriyor bından sonrası için bi yol izlersin artık yorulduk ama elden bişeyy gelse neler yapmayız ama zamanı var herşeyin doktora gidicek misin tekrar
İnşallah benmde karnım ağroyo baya bende sanmıyorum hiç umudum yok Benim

çok haklısın canım. evet ben regl olduktan sonra 3.gün yine giderim.yine deneriz artık. yapacak bişey yok canım :)

bugün 10.gündesin yani. hadi inş senden mutlu haberi alırız. benim sanırım 6. iğnemdi canım. geçen yıl ağustos ayında kendiliğinden hamile kaldım kimöyasal gebeilik geçirdim. ondan beri uğraşıyorum.
İnşallah adetime 3 4 gün fln kaldı işte Canım aşılama demedi mi doktor hiç

Back
X