Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen yine düzenli regl oluyorsun
ben onu da olmuyorum 6 ayda bir olur bazen olmaz
inşallah o arada gebe kalırsın canım
biraz kafandan atmaya çalış

Ahh canim ne düzeni catlama ignesi sayesinde düzenli oluyor. Yoksa bende 2 3 ayda bir regli oluyorum. Yillardir söktürucü dogum kontrol haplari kullaniyorum. Benim en büyük korkum tedaviyi biraktigim icin regli olamamak

içini ferah tut canım yaa neden çok olsun?
bence erken yumurtladın sen ve erken döllenme oldu.
ondan yüksek ya da ikiz
Belki de o da olabilir canım bu kez ovulasyonla takip etmedim bilmiyorum. Gerçi yumurtladığım zamanı az çok hissetmiştim ama bilemiyorum yine de. İkiz de olursa kabulüm tabi ki :)

Hayır çok değil annesi bebiş değil bebişler geliyor ondan öyle :) kuzum kendini hiç sitrese sokma Allah'ın izniyle güzel olacak herşey
Ay inşallah kuzum inşallah tek istediğim sağlıkla gelsin bi sorun çıkmasın
Hayır çok değil annesi bebiş değil bebişler geliyor ondan öyle :) kuzum kendini hiç sitrese sokma Allah'ın izniyle güzel olacak herşey
Ay inşallah kuzum inşallah sağlıkla gelsin hiç sorun olmasın tek isteğim o

Canım iki günde bir iki katı artar diye biliyorum ben normal gibi birazcık fazla artmış ana sorun değildir herhalde ikiz olabilir mi acaba
Herkes ikiz gözüyle yaklaşıyo ama pek sanmıyorum ben canım. Belki bi sürpriz yaşarız ama bilemiyorum. Yeter ki sağlıklı olsun

maşallah canım ikiz olabilir bence hayırlısı olsun çok sevindim iyi gitmesine. Suanki belirtilerin ne canim
Canım dün kasık ve bel ağrım çoktu, bugün biraz daha az. Bi kaç gündür ayaklarım ısınmıyo gerçekten. Bi de bugün midem ne yesem hemen şişiyo, pek bi şey yiyesim gelmiyo. Ama mide bulantım falan yok

Yapilmali mtlaka tum arstrma yaplmadn zatn drlar kabul etmez. Inss bir sorun yoktur canim evet hergun yuksek dozda igneler hormon yuklemesi bazilari yakiyordu onlar bisi degl gozu gormuyo insann katlaniyosn bebegin icin e yumrtalarda anestezi altinda toplaniyor oyuzdn birine ihtiyscn var hep. Toplama gunu ve transfer gunu bi gun nrdeyse hastsnede geciyor sorasnda evde agir kaldrmk agir is yapmk vs yasak ilk 2 3 gun genelde yatiyosn zatn tutnma asamasnda. Tutarida yerine gore degisiyor allah gerk kalmadn nasp etsn ben 3 bilezik bozdum yetrki yavrum olsn yanimda:) sagol canim amin allah rqzi olsn❤

maşallah canım belirti herzaman iyidir sağlıklı olduğunu gösterir.
Benimde adet sökecek bugün yarın akintim koyulasiyor ümidim hiç kalmadı.anlatıcam paylaşıcam kimsem yok sizden başka icime atâ ata hiç iyi değilim.

Canım her ay hüsran artık yılıyo insan ama herşey bizim için inşallah bizimde yüzümüz gülecek bizi bizden başka kimse anlamaz içimizde fırtınalar koparken hayata devam etmek

Bende araniza katilmak istedim umarim guzel haberler veririm benim bu ay 5 yumurtamda gelisti 30 unda 3 tanesi 18 mm 2 tanesi 16 mm di 31 inde ignemi oldum ve 24 saat sonra iliski basladi sali kontrole gittim 3 yumurta catlamis 2 tanesi 23 mm olmustu ama hic bir agri sanci hic birsey olmadi hala yok rahim duvari 12 mm ydi progestan aliyrm o biraz uyku yapiyor hep yatiyrm umarim guzel haberler veririm size yarin tekrar dr gidicem kalan o iki yumurtanin durumu nedir diye bu arada kizlar amcam kadin hastaliklari profesor eger yardimci olabilcegim sorularinizi kendisine danisip size yardimci olabilirim

Tekrar bi kan mı verseydin canım belki yükseliyodur değerin. Çünkü adet ağrısı gibi bi ağrı işte gebelik belirtisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…