- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.781
Güzel görünüyo canım değerlerinizÇok teşekkür ederim
Sebepsiz olmuyo demek bizim
Benim tahliller , rahim vb herşey temiz
Farklı bir fikriniz yok değil mi?
sen yine düzenli regl oluyorsun
ben onu da olmuyorum 6 ayda bir olur bazen olmaz
inşallah o arada gebe kalırsın canım
biraz kafandan atmaya çalış
Çok sağolunGüzel görünüyo canım değerleriniz
Canımm naptın gözükmüyorsun hiç ne alemdesinayyy insallah canım. ne güzel olur :)
Belki de o da olabilir canım bu kez ovulasyonla takip etmedim bilmiyorum. Gerçi yumurtladığım zamanı az çok hissetmiştim ama bilemiyorum yine de. İkiz de olursa kabulüm tabi ki :)içini ferah tut canım yaa neden çok olsun?
bence erken yumurtladın sen ve erken döllenme oldu.
ondan yüksek ya da ikiz
Ay inşallah kuzum inşallah tek istediğim sağlıkla gelsin bi sorun çıkmasınHayır çok değil annesi bebiş değil bebişler geliyor ondan öyle :) kuzum kendini hiç sitrese sokma Allah'ın izniyle güzel olacak herşey
Ay inşallah kuzum inşallah sağlıkla gelsin hiç sorun olmasın tek isteğim oHayır çok değil annesi bebiş değil bebişler geliyor ondan öyle :) kuzum kendini hiç sitrese sokma Allah'ın izniyle güzel olacak herşey
Herkes ikiz gözüyle yaklaşıyo ama pek sanmıyorum ben canım. Belki bi sürpriz yaşarız ama bilemiyorum. Yeter ki sağlıklı olsunCanım iki günde bir iki katı artar diye biliyorum ben normal gibi birazcık fazla artmış ana sorun değildir herhalde ikiz olabilir mi acaba
Canım dün kasık ve bel ağrım çoktu, bugün biraz daha az. Bi kaç gündür ayaklarım ısınmıyo gerçekten. Bi de bugün midem ne yesem hemen şişiyo, pek bi şey yiyesim gelmiyo. Ama mide bulantım falan yokmaşallah canım ikiz olabilir bence hayırlısı olsun çok sevindim iyi gitmesine. Suanki belirtilerin ne canim
Yapilmali mtlaka tum arstrma yaplmadn zatn drlar kabul etmez. Inss bir sorun yoktur canimya bizde şu an görünen sorun yok eşimin sperm testi eksik bir tek onu da ikna olmuştu tekrardan ama vazgeçti sonra. maddi olarak biraz bizi korkutuyor bir de daha büyüğü ben korkuyorum biraz da :) iğneler falan ne yapacağımı bilemiyorum. dün de eşim şey dedi iki üç ay daha deneyelim zaten olmazsa direkt tüp bebek dedi öyle yapacağım galiba :) çok teşekkür ederimm allah sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin <3
Ayy çok teşekkür ederim canım ya şimdi yazdım denedim normal diyo. İnşallah öyledircanım sen içini ferah tut bir de bak şöyle bir site buldum oraya yazınca senin değerlerini normal diyor gayet https://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Ah kuzum ya her şey ayrı bi stres valla. Normaldir diye düşünüyorum inşallah öyledirCanim benim zaten 2gunde 2 2.5 kat diyorlar bence gayet saglikli ilerliyor. Kafaya takma rahatla keyfini cikart
Gayet iyi bi sonuç canım, rahat hamile kalınır benceEki Görüntüle 2233492 Yorumlayabilir misiniz kızlar
Canim sen naptin 2. Ye kan verdin miAh kuzum ya her şey ayrı bi stres valla. Normaldir diye düşünüyorum inşallah öyledir
maşallah canım belirti herzaman iyidir sağlıklı olduğunu gösterir.Canım dün kasık ve bel ağrım çoktu, bugün biraz daha az. Bi kaç gündür ayaklarım ısınmıyo gerçekten. Bi de bugün midem ne yesem hemen şişiyo, pek bi şey yiyesim gelmiyo. Ama mide bulantım falan yok
Canım her ay hüsran artık yılıyo insan ama herşey bizim için inşallah bizimde yüzümüz gülecek bizi bizden başka kimse anlamaz içimizde fırtınalar koparken hayata devam etmekmaşallah canım belirti herzaman iyidir sağlıklı olduğunu gösterir.
Benimde adet sökecek bugün yarın akintim koyulasiyor ümidim hiç kalmadı.anlatıcam paylaşıcam kimsem yok sizden başka icime atâ ata hiç iyi değilim.
Çok zor kimseye belli etmeden yaşamak rabbim kolaylaştırsın imtihanimizi..Canım her ay hüsran artık yılıyo insan ama herşey bizim için inşallah bizimde yüzümüz gülecek bizi bizden başka kimse anlamaz içimizde fırtınalar koparken hayata devam etmek
Amin canım aminÇok zor kimseye belli etmeden yaşamak rabbim kolaylaştırsın imtihanimizi..
Verdim kuzum biraz fazla mı yükseldi diye telaşlandım hatta buralarda :) ama normaldir diye düşünüyorum bakalım... 2 gün önce 236 ydı bugün 782 canım. Sence nasıl?Canim sen naptin 2. Ye kan verdin mi
Tekrar bi kan mı verseydin canım belki yükseliyodur değerin. Çünkü adet ağrısı gibi bi ağrı işte gebelik belirtisi demaşallah canım belirti herzaman iyidir sağlıklı olduğunu gösterir.
Benimde adet sökecek bugün yarın akintim koyulasiyor ümidim hiç kalmadı.anlatıcam paylaşıcam kimsem yok sizden başka icime atâ ata hiç iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?