- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.761
Hiç iyi değilim yaş 38 oldu, çocuğu zor gönderdim az önce okula, hiç halim yok, baş ağrısından ölüyorumcanım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun?
hepsini atlatırsın Allahın izniyle
bak senden çok daha kötü durumda olanlar var onları düşün.
at kendini dışarıya yürüyüş yap kafan dağılsın
Canım bu süreç hepimiz için çok yorucu, yıpratıcı, sabır isteyen bi süreç maalesef. Herkes kendi imtihanını veriyor bi şekilde. Hangimiz kilo almadıkki. Üç aylık tedavim sırasında o kadar dikkat etmeme rağmen 3 kilo aldım bende. Baktığın zaman çok gibi görünmüyo ama tiroidim yüksek olduğu için ben o 3 kiloyu bir ayda anca verebiliyorumKızlar dertleşmeye ihtiyacım var, 14 ay önce evlendik eşimle, benim ikinci evliliği, iki oğlum var, 15ve 13 yaşlarında, evlenir evlenmez migren için Bi Dr a gittim, 3 aylık bi tedavi uyguladı, bu ilaçların içinde anti depresanda varmış, Bi miktar kilo yaptı, 3 aydan sonra korunmayı bıraktık, evliliğin 7.ayında hamile kalamayınca Dr. a gittim, çikolata kisti var dendi, iki ay doğum kontrol hapıyla erimesi beklendi, ama olmadı, bu arada kist 5 cm çapındaydı, daha sonra progestan falan verildi, yine olmadı, Bi kere klomen ve çatlatma iğnesiyle gebelik şansı denensin dedi, olmazsa ameliyat olucajsın dediler, ve tabiki gebelik elde edemedik, Ekim ayında laparaskopik ameliyat oldum, ve ameliyat anında içeri girdiklerinde çikolata kisti değilde, tümör olduğunu görmüşler, tümörüm alındı, aynı anda sol yumurtalık pcos görünümünde olduğu için driling yapıldı, ve Rahim filmi çekildi, sağ tüp tamamen tıkalı, sol taraf açık ama yumurtayı yakalayan püskülcükler yumurtalığa yapışmış, onu da açmışlar, Bi hafta sonrası patoloji raporum çıktı, çok şükür temiz, ameliyatta 1,5 ay sonra femara +ovitrelle kullandım, düzenli ilişkide oldu ama sonuç yine sıfır, boşuna deneme artık, aşılama da olmaz dedi Dr um, direkt tüp bebek dedi, sonra Bi prof. a gittim, çok ilgilendi adam sağolun, ameliyat görüntülerime baktı, sol tüpte Bi sıkıntı göremedim dedi, kanlarıma bakıldı kolesteroller falan uçmuş, bide pıhtılaşma sorunun var dedi, acil diyet yapıp kilo vermen ve bu kan değerlerini düzeltmen lazım dedi, bu arada kiloevlendiğimde 75 ti şu an 91,boy 1.80 yani en az 11 kilo vermem lazım, ha bide belki kilo verirsen belki kendiliğinden bile olabilir dedi, bide genetik test istedi pıhtılaşma için 3 tüp kanda onun için verdim,4ila 6 hafta arası çıkar sonuç dendi, biraz uzun oldu ama sonuç şu kendimi bitmiş ve işe yaramaz hissediyorum, hala kilo vermek için hiç bişey yapmaya başlamadım, o gücü kendimde bulamıyorum, hiç bişeye hevesim kalmadı, umutsuz bakayım, nasıl düzelir de bilmiyorum, bu yüzden dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var, nolur beni yalnız bırakmayın
Kızlar dertleşmeye ihtiyacım var, 14 ay önce evlendik eşimle, benim ikinci evliliği, iki oğlum var, 15ve 13 yaşlarında, evlenir evlenmez migren için Bi Dr a gittim, 3 aylık bi tedavi uyguladı, bu ilaçların içinde anti depresanda varmış, Bi miktar kilo yaptı, 3 aydan sonra korunmayı bıraktık, evliliğin 7.ayında hamile kalamayınca Dr. a gittim, çikolata kisti var dendi, iki ay doğum kontrol hapıyla erimesi beklendi, ama olmadı, bu arada kist 5 cm çapındaydı, daha sonra progestan falan verildi, yine olmadı, Bi kere klomen ve çatlatma iğnesiyle gebelik şansı denensin dedi, olmazsa ameliyat olucajsın dediler, ve tabiki gebelik elde edemedik, Ekim ayında laparaskopik ameliyat oldum, ve ameliyat anında içeri girdiklerinde çikolata kisti değilde, tümör olduğunu görmüşler, tümörüm alındı, aynı anda sol yumurtalık pcos görünümünde olduğu için driling yapıldı, ve Rahim filmi çekildi, sağ tüp tamamen tıkalı, sol taraf açık ama yumurtayı yakalayan püskülcükler yumurtalığa yapışmış, onu da açmışlar, Bi hafta sonrası patoloji raporum çıktı, çok şükür temiz, ameliyatta 1,5 ay sonra femara +ovitrelle kullandım, düzenli ilişkide oldu ama sonuç yine sıfır, boşuna deneme artık, aşılama da olmaz dedi Dr um, direkt tüp bebek dedi, sonra Bi prof. a gittim, çok ilgilendi adam sağolun, ameliyat görüntülerime baktı, sol tüpte Bi sıkıntı göremedim dedi, kanlarıma bakıldı kolesteroller falan uçmuş, bide pıhtılaşma sorunun var dedi, acil diyet yapıp kilo vermen ve bu kan değerlerini düzeltmen lazım dedi, bu arada kiloevlendiğimde 75 ti şu an 91,boy 1.80 yani en az 11 kilo vermem lazım, ha bide belki kilo verirsen belki kendiliğinden bile olabilir dedi, bide genetik test istedi pıhtılaşma için 3 tüp kanda onun için verdim,4ila 6 hafta arası çıkar sonuç dendi, biraz uzun oldu ama sonuç şu kendimi bitmiş ve işe yaramaz hissediyorum, hala kilo vermek için hiç bişey yapmaya başlamadım, o gücü kendimde bulamıyorum, hiç bişeye hevesim kalmadı, umutsuz bakayım, nasıl düzelir de bilmiyorum, bu yüzden dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var, nolur beni yalnız bırakmayın
Canım benimde 2. Evliliğin ilk evliliğinden 3 tane evlenelim 2 yıl olucak 1 yıldır çocukistiyor eşim. Bende elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum doktora gittiğimde bu şekilde çocuk sahibi olamazsın rahiminin içi patetes çuvalı gibi dedi yani miyom dolu 2 defa açık miyom meliyatı oldum ben miyomlarım çok hızlı büyüyor benim sana tavsiyem şu kesinlikle bir spor salonuna gitmelisin ben bfit diye bir spor salonuna gittim 2 yıl orda gebe kalamayan 2 kişi vardı kilo ver demiş doktor 2. Ayda ikisinde hamile kaldı onlarında çikolata kisti ve aşırı kilo vardı bfit denilen spor salonunda Çok etkili 30.dklık bir sistem uygulanıyor ve hoca eşliğinde yapılmasıgereken Kardio bir egzersiz kesinlikle faydasını görürsün hayat senin hayatın herşey kendi sağlığın için yap bebeği düşünme önce senin mutluluğun önemli bunu asla unutma canım Allah yardımcın olsunKızlar dertleşmeye ihtiyacım var, 14 ay önce evlendik eşimle, benim ikinci evliliği, iki oğlum var, 15ve 13 yaşlarında, evlenir evlenmez migren için Bi Dr a gittim, 3 aylık bi tedavi uyguladı, bu ilaçların içinde anti depresanda varmış, Bi miktar kilo yaptı, 3 aydan sonra korunmayı bıraktık, evliliğin 7.ayında hamile kalamayınca Dr. a gittim, çikolata kisti var dendi, iki ay doğum kontrol hapıyla erimesi beklendi, ama olmadı, bu arada kist 5 cm çapındaydı, daha sonra progestan falan verildi, yine olmadı, Bi kere klomen ve çatlatma iğnesiyle gebelik şansı denensin dedi, olmazsa ameliyat olucajsın dediler, ve tabiki gebelik elde edemedik, Ekim ayında laparaskopik ameliyat oldum, ve ameliyat anında içeri girdiklerinde çikolata kisti değilde, tümör olduğunu görmüşler, tümörüm alındı, aynı anda sol yumurtalık pcos görünümünde olduğu için driling yapıldı, ve Rahim filmi çekildi, sağ tüp tamamen tıkalı, sol taraf açık ama yumurtayı yakalayan püskülcükler yumurtalığa yapışmış, onu da açmışlar, Bi hafta sonrası patoloji raporum çıktı, çok şükür temiz, ameliyatta 1,5 ay sonra femara +ovitrelle kullandım, düzenli ilişkide oldu ama sonuç yine sıfır, boşuna deneme artık, aşılama da olmaz dedi Dr um, direkt tüp bebek dedi, sonra Bi prof. a gittim, çok ilgilendi adam sağolun, ameliyat görüntülerime baktı, sol tüpte Bi sıkıntı göremedim dedi, kanlarıma bakıldı kolesteroller falan uçmuş, bide pıhtılaşma sorunun var dedi, acil diyet yapıp kilo vermen ve bu kan değerlerini düzeltmen lazım dedi, bu arada kiloevlendiğimde 75 ti şu an 91,boy 1.80 yani en az 11 kilo vermem lazım, ha bide belki kilo verirsen belki kendiliğinden bile olabilir dedi, bide genetik test istedi pıhtılaşma için 3 tüp kanda onun için verdim,4ila 6 hafta arası çıkar sonuç dendi, biraz uzun oldu ama sonuç şu kendimi bitmiş ve işe yaramaz hissediyorum, hala kilo vermek için hiç bişey yapmaya başlamadım, o gücü kendimde bulamıyorum, hiç bişeye hevesim kalmadı, umutsuz bakayım, nasıl düzelir de bilmiyorum, bu yüzden dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var, nolur beni yalnız bırakmayın
Verdim çıktı canım sonuç senin aracılığınla herkese sormuş olayım.A AloeeVeraa canım kan verdin mi tekrar? 2 katına çıkmış mı?
Geçmiş olsun canım neler atlatmışsın Allah nasip eder inşallah eşin için istoyorsun sanırım kilo vermeyi gözünde büyütme isteyince gerçekten veriliyor ben fazla kilolu değildim ama yinede hamile kalmak istiyorum diye yazın biraz diyet yaptım iki üç ayda 56 kilodan 47 düştüm şuan hala 47 kiloyum herhan hamile olabilirim diye boseyde kullanmadım yediklerimi azaltarak verdim sadece pskilojini kilo vermeye yonlendirirdim belki hamilelik stresinden de kurtulmuş olursunKızlar dertleşmeye ihtiyacım var, 14 ay önce evlendik eşimle, benim ikinci evliliği, iki oğlum var, 15ve 13 yaşlarında, evlenir evlenmez migren için Bi Dr a gittim, 3 aylık bi tedavi uyguladı, bu ilaçların içinde anti depresanda varmış, Bi miktar kilo yaptı, 3 aydan sonra korunmayı bıraktık, evliliğin 7.ayında hamile kalamayınca Dr. a gittim, çikolata kisti var dendi, iki ay doğum kontrol hapıyla erimesi beklendi, ama olmadı, bu arada kist 5 cm çapındaydı, daha sonra progestan falan verildi, yine olmadı, Bi kere klomen ve çatlatma iğnesiyle gebelik şansı denensin dedi, olmazsa ameliyat olucajsın dediler, ve tabiki gebelik elde edemedik, Ekim ayında laparaskopik ameliyat oldum, ve ameliyat anında içeri girdiklerinde çikolata kisti değilde, tümör olduğunu görmüşler, tümörüm alındı, aynı anda sol yumurtalık pcos görünümünde olduğu için driling yapıldı, ve Rahim filmi çekildi, sağ tüp tamamen tıkalı, sol taraf açık ama yumurtayı yakalayan püskülcükler yumurtalığa yapışmış, onu da açmışlar, Bi hafta sonrası patoloji raporum çıktı, çok şükür temiz, ameliyatta 1,5 ay sonra femara +ovitrelle kullandım, düzenli ilişkide oldu ama sonuç yine sıfır, boşuna deneme artık, aşılama da olmaz dedi Dr um, direkt tüp bebek dedi, sonra Bi prof. a gittim, çok ilgilendi adam sağolun, ameliyat görüntülerime baktı, sol tüpte Bi sıkıntı göremedim dedi, kanlarıma bakıldı kolesteroller falan uçmuş, bide pıhtılaşma sorunun var dedi, acil diyet yapıp kilo vermen ve bu kan değerlerini düzeltmen lazım dedi, bu arada kiloevlendiğimde 75 ti şu an 91,boy 1.80 yani en az 11 kilo vermem lazım, ha bide belki kilo verirsen belki kendiliğinden bile olabilir dedi, bide genetik test istedi pıhtılaşma için 3 tüp kanda onun için verdim,4ila 6 hafta arası çıkar sonuç dendi, biraz uzun oldu ama sonuç şu kendimi bitmiş ve işe yaramaz hissediyorum, hala kilo vermek için hiç bişey yapmaya başlamadım, o gücü kendimde bulamıyorum, hiç bişeye hevesim kalmadı, umutsuz bakayım, nasıl düzelir de bilmiyorum, bu yüzden dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var, nolur beni yalnız bırakmayın
Kızlar benim çatlatma iğnenin 11.günüydü dayanamadım sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım sonuç 0.82 çıktı hamile değilmişimadet günüme de 3 gün var sizce beklemeli miyim?
Hayır çok değil annesi bebiş değil bebişler geliyor ondan öyle :) kuzum kendini hiç sitrese sokma Allah'ın izniyle güzel olacak herşeyVerdim çıktı canım sonuç senin aracılığınla herkese sormuş olayım.
Arkadaşlar 2 gün önce 236 olan beta hcg değerim bugün 782 olmuş çok mu artmış acaba birden. Off içim içimi yiyiyo. Doktor pazartesi kese için çağırdı o gün 4+4 olucaz değer de görülecek kıvama gelir çok korkuyorum
Canım iki günde bir iki katı artar diye biliyorum ben normal gibi birazcık fazla artmış ana sorun değildir herhalde ikiz olabilir mi acabaVerdim çıktı canım sonuç senin aracılığınla herkese sormuş olayım.
Arkadaşlar 2 gün önce 236 olan beta hcg değerim bugün 782 olmuş çok mu artmış acaba birden. Off içim içimi yiyiyo. Doktor pazartesi kese için çağırdı o gün 4+4 olucaz değer de görülecek kıvama gelir çok korkuyorum
maşallah canım ikiz olabilir bence hayırlısı olsun çok sevindim iyi gitmesine. Suanki belirtilerin ne canimVerdim çıktı canım sonuç senin aracılığınla herkese sormuş olayım.
Verdim çıktı canım sonuç senin aracılığınla herkese sormuş olayım.
Verdim çıktı canım sonuç senin aracılığınla herkese sormuş olayım.
oldum canım söküldü regl. pıhtı pıhtı döküldü.
inşallah küçülmüştür. bugün bitiyor gibi regl.
benim de leke ile başladı ama ben tarlusal ile söktürdüm 45 gün olunca.
ayın 15 i gibi de kontrole gideceğim.
senin ki küçükmüş canım regl olsan gider kist.
benim ki maşallah tosuncuk greyfurt kadar dedi doktor
Çok haklısın canım bende adet günümü bekliycem hayırlısı olsun hakkımızdaCanım ben 11.günde silik çizgi görmüştüm. Hatta regl olduğum günün sabahı erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı yine. O gün gittim kan testi verdim, aradılar sonuç için negatif bir saat içinde de regl oldum. Test çok yapıp kendini strese sokma gününün geçmesini bekle bence
sen yine düzenli regl oluyorsunAllah yardimcin olsun canim.benimde yarin son randevum var bakalim kiste bakicak. yarindan sonra 2 3 ay doktora gitmicem.
bence gayet iyi canımEki Görüntüle 2233492 Yorumlayabilir misiniz kızlar
Çok teşekkür ederimbence gayet iyi canım
toplam sayı da iyi, ileri hareketli sayısı da iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?