Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç iyi değilim yaş 38 oldu, çocuğu zor gönderdim az önce okula, hiç halim yok, baş ağrısından ölüyorum

Canım bu süreç hepimiz için çok yorucu, yıpratıcı, sabır isteyen bi süreç maalesef. Herkes kendi imtihanını veriyor bi şekilde. Hangimiz kilo almadıkki. Üç aylık tedavim sırasında o kadar dikkat etmeme rağmen 3 kilo aldım bende. Baktığın zaman çok gibi görünmüyo ama tiroidim yüksek olduğu için ben o 3 kiloyu bir ayda anca verebiliyorum Her aynaya baktığımda benimde moralim bozuluyor ama hepsi evladıma kavuşmak için diyorum kendi kendime. Canım yasada hiç takılma benim teyzem 46 yaşında menapoza girdiğini sandığı dönemde 7 aylık hamile olduğunu öğrendi :)) Hepimiz zaman zaman yılgınlık yaşıyoruz ama silkelenip kendimize gelmemiz lazım. Yürüyüş yaparak ve bol su içerek bide porsiyonlarını küçülterek yavaştan başlayabilirsin. Mutlaka Allah bizimde sesimizi dualarımızı duyacak umudunu yitirme

Canim olumsuz düsünme bu kadar. Kafani acilen toparla ve kendine bir plan yap. Diyet gruplarina üye olabilirsin . Bende ümutsizim ama kendimi birakmiyorum. En azindan olumsuz bile olsa kendi kendime ben elimden geleni yaptim diyebiliyorum. Ben kitap okuyorum kisisel gelisim kitaplari hergün tesbih cekip dua ediyorum. Spor yapiyorum. Regli sonrasi dilek orucuda tutucam. Sende onca şey atlattin gücünu tekrar topla. Rabbim en kisa zamanda yüzünü güldürsün

Canım benimde 2. Evliliğin ilk evliliğinden 3 tane evlenelim 2 yıl olucak 1 yıldır çocukistiyor eşim. Bende elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum doktora gittiğimde bu şekilde çocuk sahibi olamazsın rahiminin içi patetes çuvalı gibi dedi yani miyom dolu 2 defa açık miyom meliyatı oldum ben miyomlarım çok hızlı büyüyor benim sana tavsiyem şu kesinlikle bir spor salonuna gitmelisin ben bfit diye bir spor salonuna gittim 2 yıl orda gebe kalamayan 2 kişi vardı kilo ver demiş doktor 2. Ayda ikisinde hamile kaldı onlarında çikolata kisti ve aşırı kilo vardı bfit denilen spor salonunda Çok etkili 30.dklık bir sistem uygulanıyor ve hoca eşliğinde yapılmasıgereken Kardio bir egzersiz kesinlikle faydasını görürsün hayat senin hayatın herşey kendi sağlığın için yap bebeği düşünme önce senin mutluluğun önemli bunu asla unutma canım Allah yardımcın olsun

A AloeeVeraa canım kan verdin mi tekrar? 2 katına çıkmış mı?
Verdim çıktı canım sonuç senin aracılığınla herkese sormuş olayım.
Arkadaşlar 2 gün önce 236 olan beta hcg değerim bugün 782 olmuş çok mu artmış acaba birden. Off içim içimi yiyiyo. Doktor pazartesi kese için çağırdı o gün 4+4 olucaz değer de görülecek kıvama gelir çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım neler atlatmışsın Allah nasip eder inşallah eşin için istoyorsun sanırım kilo vermeyi gözünde büyütme isteyince gerçekten veriliyor ben fazla kilolu değildim ama yinede hamile kalmak istiyorum diye yazın biraz diyet yaptım iki üç ayda 56 kilodan 47 düştüm şuan hala 47 kiloyum herhan hamile olabilirim diye boseyde kullanmadım yediklerimi azaltarak verdim sadece pskilojini kilo vermeye yonlendirirdim belki hamilelik stresinden de kurtulmuş olursun

Kızlar benim çatlatma iğnenin 11.günüydü dayanamadım sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım sonuç 0.82 çıktı hamile değilmişim adet günüme de 3 gün var sizce beklemeli miyim?

Canım ben 11.günde silik çizgi görmüştüm. Hatta regl olduğum günün sabahı erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı yine. O gün gittim kan testi verdim, aradılar sonuç için negatif bir saat içinde de regl oldum. Test çok yapıp kendini strese sokma gününün geçmesini bekle bence

Hayır çok değil annesi bebiş değil bebişler geliyor ondan öyle :) kuzum kendini hiç sitrese sokma Allah'ın izniyle güzel olacak herşey

Canım iki günde bir iki katı artar diye biliyorum ben normal gibi birazcık fazla artmış ana sorun değildir herhalde ikiz olabilir mi acaba

maşallah canım ikiz olabilir bence hayırlısı olsun çok sevindim iyi gitmesine. Suanki belirtilerin ne canim

canım sen içini ferah tut bir de bak şöyle bir site buldum oraya yazınca senin değerlerini normal diyor gayet https://www.babymed.com/tools/hcg-calculator

Canim benim zaten 2gunde 2 2.5 kat diyorlar bence gayet saglikli ilerliyor. Kafaya takma rahatla keyfini cikart

Allah yardimcin olsun canim.benimde yarin son randevum var bakalim kiste bakicak. yarindan sonra 2 3 ay doktora gitmicem.

Çok haklısın canım bende adet günümü bekliycem hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…