Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet vücudun herhangi bi yerindeki enfeksiyon gebeliği biraz zorlaştırabiliyo kuzum. Ama büyük bi problem değil bu yani moralini bozduğuna değmez. Çok çok fazla su iç. Bi de sanırım üroday di adı bi toz var suya karıştırıyosun muhteşem bi şey tek kullanımlık zaten. Anında rahatlamaya başladığını hissediyosun. Bi kez üniversite zamanımda acayip kötü idrar yolu enfeksiyonu oldum ama felaketti, doktor bunu verdi o gece normalleşmeye başladım hemen

Eczaneye gittim vermedi canim doktor yazmaliymis. yarin sabahtan doktora gidicem belki yumurtlama zamanina kadar faydasi olur.

benim 2 yumurtam 20 mm olmustu catlatma ignesi vuruldum bugun 11.günüm cok fazla akıntım ve sırt ağrım var ara ara kramplar kan testi icin sizce pazartesiyi yani 14.gunu bekliyim mi?
Eğer beklersen daha sağlıklı sonuç alırsın canım.test fazla varsa denemek için yapabilirsin ben iğne vurunmamistim.suan kimyasal benimki

Çok haklısın canım çok güzel şeyler söylemişsin. Allah nasip ederse her şey olur, olmuyorsa evet çabalamaya decam etmek lazım ama çok da üzülmemek lazım.
Diğer bebeğin için çok üzüldüm :KK43: çok büyük bi acıdır. İnşallah Allahım sana acılarını saracak bi evlat nasip eder en yakın zamanda canım, hatta çoğul istediğin için bebekler nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli :KK200:
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim Allah evlatlarimizi saglikli bi sekilde kucaklarimiza versin ben hacet namazi kildim dilegimi diledim adagimi adadim Allahim hayirliysa versin ♥️ Benm esim siyah guzel melez bebeklerimi biran once kucagima almayi nasip etsin burda sizlerin sohbetleri cok hosuma gitti cunku hepimiz halimizi en iyi anliyoruz

yok zaten kan testi yaptiricam da yarın idrar testi yapsam evde cok yaniltici sonic alirmiyim sizce
Alabilirsin kullanilan ilaclara bagli yumurta uyaricilar lh ve hcg yi etkiliyor ama kan daha dogru bi cozum direk kan vermek gerek eger ilac kullanildiysa yarin sabah dr olcam merak edip sormak istediginiz bisey varsa yazin sizin icin soriyim hepsini

Alabilirsin kullanilan ilaclara bagli yumurta uyaricilar lh ve hcg yi etkiliyor ama kan daha dogru bi cozum direk kan vermek gerek eger ilac kullanildiysa yarin sabah dr olcam merak edip sormak istediginiz bisey varsa yazin sizin icin soriyim hepsini
müthis bir sırt agrisi ve sag kalcamda kramp bu bir belirti mi?

Verdim kuzum biraz fazla mı yükseldi diye telaşlandım hatta buralarda :) ama normaldir diye düşünüyorum bakalım... 2 gün önce 236 ydı bugün 782 canım. Sence nasıl?
Masallah guzel artmis kuzum;) zatn 2 gunde 2 2 buck kati artiyor genelde beklenen de bu saglkli oldugunu gosteriyor senin 3 kati olmus harika:) fazlasnn zarari olmaz kimisinin soradn hzla artiyor hormonlari. Sayi yuksldkce akla cogul geliyo ama drlar rakamla alakasi yok diyor hep ultrasnlarda bir surpriz yasarsnz belki❤

Masallah guzel artmis kuzum:KK66: zatn 2 gunde 2 2 buck kati artiyor genelde beklenen de bu saglkli oldugunu gosteriyor senin 3 kati olmus harika:) fazlasnn zarari olmaz kimisinin soradn hzla artiyor hormonlari. Sayi yuksldkce akla cogul geliyo ama drlar rakamla alakasi yok diyor hep ultrasnlarda bir surpriz yasarsnz belki❤
Ben de önce telaş yaptım yaptım ama sonra sorun etmedim canım normaldir herhalde. Burda bi çok kişiyi de okudum hep artışlar buna yakın. İkiz olduğunu da pek düşünmüyorum canım ama nasip tabi ❤

Ben de önce telaş yaptım yaptım ama sonra sorun etmedim canım normaldir herhalde. Burda bi çok kişiyi de okudum hep artışlar buna yakın. İkiz olduğunu da pek düşünmüyorum canım ama nasip tabi ❤
Yok canim merk etme birden artiyor hormonlar zaten:)) oldkca saglikla ilerledgini gosterir daha iyi❤

Bende cok kötü idrar yollari enfeksiyonu oldum wc den cikamiyorum.yillardir tekrarliyor.antibiyotiklere bagisikligim var.2 3 ay antibiyotik kullanmadan gecmiyor..idrar yollari enfeksiyonu gebelige engel oluyormuş. Bende hiç sans yok anlayacagin. Yinede dua ediyorum.
Brokoli suyu içiyor mısın canım iyi geliyor

Brokoli suyu içiyor mısın canım iyi geliyor

Bilmiyordum canim onuda denerim evde var brokolim. Bende doktora geldim. Doktor telefonda 5kere klonen kullandik ama 3 kerelik kullanimdan sonra 3 ay ara verdik 2kere daha kullandik o yüzden 1kere daha kullanabilirsin dedi ama karar veremiyorum gecen seferki 3.kullanimimda hic yumurtam gelisememisti.

Bilmiyordum canim onuda denerim evde var brokolim. Bende doktora geldim. Doktor telefonda 5kere klonen kullandik ama 3 kerelik kullanimdan sonra 3 ay ara verdik 2kere daha kullandik o yüzden 1kere daha kullanabilirsin dedi ama karar veremiyorum gecen seferki 3.kullanimimda hic yumurtam gelisememisti.
canım geçmiş olsun
genital bölgeni sirkeli su ve pamuk ile sil
3 güne kalmaz geçiyor.
benim doktorum klomeni 4 ten fazla kullandırmıyormuş canım
ben de toplamda 5 kez kullanmış oldum o yüzden iğneli tedavi yapacağız demişti.

Ben brokoli kürü olarak uyguladım 7 gün sabah akşam aç karnına 3 gün ara vererek toplam 21 gün yaptım bunu yıllar önce yapmıştım bı daha tekrarlamadi öncesinde hep tekrarlıyordu. Bence klomen kullan madem doktor dedi takip de edersin şansını denemiş olursun cnm

Kızlar günaydın, çatlatma iğnemi olalı bugün 10. Günüm az önce tekrar bir test yaptım iki gün öncekinden silik çizgi çıktı. Sizce iğne etkisinden midir :/ ne zmanaki idrar testi kesin sonuç verir. Adetimin de 21. Günü bugün

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar günaydın, çatlatma iğnemi olalı bugün 10. Günüm az önce tekrar bir test yaptım iki gün öncekinden silik çizgi çıktı. Sizce iğne etkisinden midir :/ ne zmanaki idrar testi kesin sonuç verir. Adetimin de 21. Günü bugün
benimde 12.günüm doktoruk 14.gün kan testi yaptır dedi artık meraktan catliycam onu bekliyorum

Back
X