Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ilk asilamamdi ve sinuc negativ iki kes test yaptim pozitivdi dun yaptigimsa bozuk gibiydi her neyse kan degerim 0.100 sizce adet gorurmuyum bu degerin artma olasiligi yoktur digilmi? Birde sizce asilama arasinda zaman olmalimi ya ard arda yapilmalimi

canım geçmiş olsun
genital bölgeni sirkeli su ve pamuk ile sil
3 güne kalmaz geçiyor.
benim doktorum klomeni 4 ten fazla kullandırmıyormuş canım
ben de toplamda 5 kez kullanmış oldum o yüzden iğneli tedavi yapacağız demişti.
Cann şirke ve benzeri seyleri doktor kesinlikle önermiyor faydalı bakterilerinde öldürüyorumüş. En iyisi bol su geçmezse ilaç Umutumut82 Umutumut82

Son düzenleme:
Kizlar ilk asilamamdi ve sinuc negativ iki kes test yaptim pozitivdi dun yaptigimsa bozuk gibiydi her neyse kan degerim 0.100 sizce adet gorurmuyum bu degerin artma olasiligi yoktur digilmi? Birde sizce asilama arasinda zaman olmalimi ya ard arda yapilmalimi
Üzüldüm canım vende başlıycam Bikaç güne böyle okuyunca umudum kalmıyo hiç ne zamandır istiyordunuz bi sorununuz var mı kan testi doğru sonuç verir onu doktorunla konuşman lazım bence farketmez beklemen veya üst üste yapman

Bilmiyordum canim onuda denerim evde var brokolim. Bende doktora geldim. Doktor telefonda 5kere klonen kullandik ama 3 kerelik kullanimdan sonra 3 ay ara verdik 2kere daha kullandik o yüzden 1kere daha kullanabilirsin dedi ama karar veremiyorum gecen seferki 3.kullanimimda hic yumurtam gelisememisti.

Canım benim de klomenle yumurtalarım gelişmedi (gerçi eski doktorum sadece 13.gün bakıyordu bir daha bakmıyordu)

Şimdi gittiğim doktor klomenle başlatıp gonal f ile devam etti. Bu sefer gelişme oldu

Yaaaa inşallah bu çizginin sebebi bebiştir ya ben yapmıcam bekliyorum sabırla 10. Gün :))
Ama canım iki gün önceki daha koyuydu ya bu daha silik ondan Tedirgindim emin olamıyorum inan. Adetin 21. Günü iğnenin 10. Günü bata 5 var bakalım. Üst foto iki gün önceki 8. Gün alttaki 10. Gün bu sabah :/

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 36
Cann şirke ve benzeri seyleri doktor kesinlikle önermiyor faydalı bakterilerinde öldürüyorumüş. En iyisi bol su geçmezse ilaç Umutumut82 Umutumut82

Canim doktor toz verdi. Aksamlari suya atip icicem. 3litrede su iciyorum. Sanki bugün azaldi biraz. En buyük kabusum sistit ve regli olamamak

Canim doktor toz verdi. Aksamlari suya atip icicem. 3litrede su iciyorum. Sanki bugün azaldi biraz. En buyük kabusum sistit ve regli olamamak
Çok geçmiş olsun canım. Evlenmeden önce bende de sürekli oluyordu illallah etmiştim artık antibiyotikten. Papatya bana çok iyi geliyordu. Affedersin parça parça iltihap geliyordu 2-3 günde temizlenip bitiyordu. Çok şükür papatya ile kurtuldum artık olmuyo. İstersen dene günde 1 ya da 2 fincan

hakkında hayırlısı olsun canım
değerin artmaz tutmamış demek ki.
adet görürsün eğer kesin yumurtladıysan
art arda da aşılama yaptırabilirsin bir zararı yoktur canım tabii doktor kararı ile.

Çok geçmiş olsun canım. Evlenmeden önce bende de sürekli oluyordu illallah etmiştim artık antibiyotikten. Papatya bana çok iyi geliyordu. Affedersin parça parça iltihap geliyordu 2-3 günde temizlenip bitiyordu. Çok şükür papatya ile kurtuldum artık olmuyo. İstersen dene günde 1 ya da 2 fincan

Papatya iciyorum surekli canim.regli düzeninede iyi geliyor. Istanbulda 1 2 yerde umumi wc ye girdim herhalde ondan oldu ya da asılama yapilirken oldu

Ama canım iki gün önceki daha koyuydu ya bu daha silik ondan Tedirgindim emin olamıyorum inan. Adetin 21. Günü iğnenin 10. Günü bata 5 var bakalım. Üst foto iki gün önceki 8. Gün alttaki 10. Gün bu sabah :/
Zaten önce silikleşiyor ama tamamende gitmemiş çizgi bence ümit var 9. Gün gidiyor normalde ilacın etkisi bekle bakalım 2 gün daha 2 gün sonra yine yaparsın inşallah hamilesindir inşallah

iyi yapmışsın canım
iğne daha etkili bence

1000tl tutuyor igneler insallah ise yarar. Allah yardimcimiz olsun. Bugün reglinin 3.günü 12mm civari 1 tane yumurta vardi doktor gecen aydan kalan yumurta muhtemelen dedi. zaten 3gunde 12mn yumurta gelismez .Insallah pazartesiye kadar yok olur.

Zaten önce silikleşiyor ama tamamende gitmemiş çizgi bence ümit var 9. Gün gidiyor normalde ilacın etkisi bekle bakalım 2 gün daha 2 gün sonra yine yaparsın inşallah hamilesindir inşallah
Amin canım inşallah , bakalım belki iki gün sonra tamamen silikleşicek, hayırlısı Allahtan beklicez

1000tl tutuyor igneler insallah ise yarar. Allah yardimcimiz olsun. Bugün reglinin 3.günü 12mm civari 1 tane yumurta vardi doktor gecen aydan kalan yumurta muhtemelen dedi. zaten 3gunde 12mn yumurta gelismez .Insallah pazartesiye kadar yok olur.
ben de iğnelere o kadar vereceğim herhalde
1000 lik doz mu alacakmışsın iğneleri canım?

Back
X