- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.661
1yumurtam vardı iğneyle oldu eşimin sperm hareketliligi %48di
Insallah tutarda evlilik yildönümü hediyen olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1yumurtam vardı iğneyle oldu eşimin sperm hareketliligi %48di
:)Insallah tutarda evlilik yildönümü hediyen olur
Amiiin canım sağlıklı sıhhatli olsunlar en önemlisi oRabbim hepinize eli ayagi saglam akli basi yerinde bebisler nasip etsin. (Azicık uslu olsun ama)
Bu maydanoz süt buharı benim de aklımda canım çok duyuyorum. Şu ameliyat sonrası eşimin spermleri bi düzelsin ben de yumurtlama döneminde 2-3 gün üst üste yapıp ilişkiye gircem. O şekilde etkili oluyomuş diye duydumvala cnm her seyi deniorum. bende reglim suan bakalim. regl bitsin maydinoz sut buhari denicm
Belirtilere çok takılma, asıl belirtiler zaten 6-7 haftalıkken başlıyo. Yani zaten beta hcg yeterince salgılanmaya başlayınca belirtiler başlıyo, senin de silik olduğuna göre daha yeni yeni beta hcg artıp belirti vermeye başlayabilir canımYa valla bilmiyorum earlyde falan da var ama bekleyeceğim gibi zaten yarın fuar var İzmire uçuyorum aklıma bile gelmez ona da fırsat vermiş olurum beta hcg artarsa zaten regl olmam ya da test pozitif devam eder.
Hiç belirttim yok aksi gibi ben ondan dolayı emin olamıyorum :s
Kuzum ya tüp bebeğe başladın dimi sen artık. İnşallah hemencecik tutar bebişin. Hem bizi de bu konuda bilgilendir, tüp bebek sürecinden falan bahsedersin bize de canım. Ne görücez bilemiyoruz, o yüzden tüp bebek hakkında da bilgim olsun istiyorumSor kuzum ask olsn bi faydam olsa ne sevinirim burdan cok sey ogrendim bnde sizlerden. Haznedar canm dr duzgun korkmaz. Doktorda hemsirelrde cok ilgili. Muyane 180 sanirim. Benm 35 oluyodu muayneler. Yumurta takibine + para almiyo. Istedgi tedtleri saglk oocagnda yaptirp getirin diyolar yukselmesn die hastanede pahali cunku. Tupte kontrolleri kapsiyorms zatn. Oyuzdn 2. Asilamayi dusnmedm bizdr dusk bklemk istemedim. Yeni basladk igne oluyorm canm suan
Merhaba canım hoş geldin. İnşallah tutmuştur bebişin, hayırlı sonuçlar al inşallah. Henüz erken ama, kullandığın ilaçların etkisi de olabilir. Biraz daha sabret, inşallah gelmiştir bebişSlm kızlar ben yeni üye oldum ilk defa aşılama yaptım bugün 5nci günün kaskların ve belim agriyo sizce tutmusmudur asilama?
Belirtilere çok takılma, asıl belirtiler zaten 6-7 haftalıkken başlıyo. Yani zaten beta hcg yeterince salgılanmaya başlayınca belirtiler başlıyo, senin de silik olduğuna göre daha yeni yeni beta hcg artıp belirti vermeye başlayabilir canım
Canım eşinin toplam hareketliliği mi bu yoksa hızlı ileri hareketli mi sadece? Eğer hızlı ileri hareketliyse maşallah, tutma ihtimali çok yüksek, çok iyi bi hareketlilik1yumurtam vardı iğneyle oldu eşimin sperm hareketliligi %48di
Hiç korkma hiçbir şey olmaz Allahın izniyle, içini ferah tut senDimi bakalım bekleyip göreceğim yarın uçağa bincem iki kez inşallah bebişim oradaysa ona bişey olmaz Allaha emanet gerçi ama
Merhaba bende sizle aynıyım hgs sonra olmadı klomen ve iğne oldum Salı sabah ama hem Salı akşam hem Çarşamba akşam ara vermeden birliktelik oldu PEki ilk idrar testi ne zaman yaparsak iğne etkisi olmaz biliyor musunuz heveslenmek istemembunu düşünen ilk ben değilim demek ki:) bende de var gebelik testi, ben de dedim yapayım 7-8. günden itibaeren takip edeyim koyulaşır mı ne olur :)) sen yapmışsın tecrübe edinmişsin, ben bi de ateş ölçtüm bu sabahtan itibaren, yani benim 3. günüm, bu sabah ovulasyın ve gebelik testi de yaptım kıyaslayabilmem için, tedbirler saağlam anlayacağın :) ilk benim evet bi oğlum var ikinciye 1 yıl oldu sonuç alamadık hsg çekildim ilk ay denedik olmadı bu hsg sonrqası 2.ayım ve klomen+ovitrelle işte bende durum bu :)
Çatlatma iğnesi çoğunlukla baya kasık ağrısı yapıyo canım normal bi durum. Benim bu ay 8.-9.güne kadar şiddetli kadık ağrım oldu sonra azalarak bittiÇatlama iğnesinde. SOnra sancısı olan oldu mu acaba kıZlar dün oldum ben sabah sol kasığımda durmayan bir sızlama var
ileri hareketli sayısı %48 canimCanım eşinin toplam hareketliliği mi bu yoksa hızlı ileri hareketli mi sadece? Eğer hızlı ileri hareketliyse maşallah, tutma ihtimali çok yüksek, çok iyi bi hareketlilik
Inşallah ya rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin❤Merhaba canım hoş geldin. İnşallah tutmuştur bebişin, hayırlı sonuçlar al inşallah. Henüz erken ama, kullandığın ilaçların etkisi de olabilir. Biraz daha sabret, inşallah gelmiştir bebiş
Bence yumurtlama dönemi yapma yumurtalarına zarar verebilir yapacaksan adetin 3.günü yap 3gun buharın amacı iltihabı sökmek zatenBu maydanoz süt buharı benim de aklımda canım çok duyuyorum. Şu ameliyat sonrası eşimin spermleri bi düzelsin ben de yumurtlama döneminde 2-3 gün üst üste yapıp ilişkiye gircem. O şekilde etkili oluyomuş diye duydum
Merhaba canım oldu benim baya özelikle sol kasığımda daha fazlaydı sancım hemen hemen 5 6 gün devam etti şuan sadace adet ağrım varÇatlama iğnesinde. SOnra sancısı olan oldu mu acaba kıZlar dün oldum ben sabah sol kasığımda durmayan bir sızlama var
Hiç korkma hiçbir şey olmaz Allahın izniyle, içini ferah tut sen
Amiin yavrum oradaysa da Allaha emanet olsun ne yapayım.
Bu arada sabah ilk idrarla yaptığım test de silik ama pozitif. Yani aşırı silik gerçi tam kıyaslayamıyorum da :/ napcam ben kızlar ya
Dogru soluyosjn canim iyi dusunelm bizede jaber verAradim pazartesi gel dedi.42.gun yani 12 gun gecikme oluyor normalde gununde olsaydim yani 11 inde pazartesi nerdeyse yumurtlama tarihim olacakti ben sogan suyuna basladim bakalum insallah kist olmamistir