Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah adetime 3 4 gün fln kaldı işte Canım aşılama demedi mi doktor hiç
bence yumurtlama takibiyle birlikte doğal yollarla denemeyi aşılamadan daha doğru buluyorum. zaten ihtimallere baktığımızda doğal yollarla şans daha da yüksek. çünkü doğal yollarla en kaliteli ve hızlı sperm gidip yumurtayı döllüyor. ama aşılamada en kalşteli ve hızlı spermi bulduklarından emin değilim.

bence yumurtlama takibiyle birlikte doğal yollarla denemeyi aşılamadan daha doğru buluyorum. zaten ihtimallere baktığımızda doğal yollarla şans daha da yüksek. çünkü doğal yollarla en kaliteli ve hızlı sperm gidip yumurtayı döllüyor. ama aşılamada en kalşteli ve hızlı spermi bulduklarından emin değilim.
Doğru diyosum canım aslında yani okadar parayla hiç bi yere tam güven Yok bende bi kere daha denemek istiyorum aşılamadan önce aslında aynı işlem bi yerde aşılamanın tutmayan çok fazla

Doğru diyosum canım aslında yani okadar parayla hiç bi yere tam güven Yok bende bi kere daha denemek istiyorum aşılamadan önce aslında aynı işlem bi yerde aşılamanın tutmayan çok fazla
zaten tüp bebek merkezleri ya da interfilite uzmanlarının çoğu ticari kaygıyla hemen aşılama diyorlar. doğru bilgiyi almak mümkün değil ki

Canım tüplerde bir sorun varsa açıyormuş ama dikkat edersen rahim filmi bile adet bitiminden 1hafta içinde yapılıyor ki yumurtalara zarar gelmesin. Yinede sen bilirsin
Aslında haklısın canım doğru bi yaklaşım. Ben de hemen adet bitiminde yaparım o zaman ama 2 ay sonra falan

Merhaba bende sizle aynıyım hgs sonra olmadı klomen ve iğne oldum Salı sabah ama hem Salı akşam hem Çarşamba akşam ara vermeden birliktelik oldu PEki ilk idrar testi ne zaman yaparsak iğne etkisi olmaz biliyor musunuz heveslenmek istemem :KK43:
evet aynıymışız , biz de üst üste üç gün oldu.. 14.güne kadar pozitif görenler var o da kriter değil maalesef :(

Back
X