Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canımcım nasıl gidiyo süreç ? Kaç iğne oldun şimdiye kadar ve toplamda kaç tane olcaksın acaba
Iyi gidiyo bitanem teferruatli bi surec:) 5 igne oldumm bugun yarin pzt 3 tane birden ayni anda:) ayrica bastan almstk ya ona el bugun 3 gnlk daha farkli ifne cikti 600 de buna verdk. Carsmba yumrtalarm toplanck bana dua edin kuzum

Iyi gidiyo bitanem teferruatli bi surec:) 5 igne oldumm bugun yarin pzt 3 tane birden ayni anda:) ayrica bastan almstk ya ona el bugun 3 gnlk daha farkli ifne cikti 600 de buna verdk. Carsmba yumrtalarm toplanck bana dua edin kuzum
Inşallah hayırlı haberlerini alırız canım allahım emeğini umudunu boşa çıkar masın. Bense regli oldum bu gün aşılama süreci başladı yani benim için de inşllah iyi olur

Kızlar daha önce mayıs ayında düşük yaptım şimdi de aşılama yaptıracam acaba rahim filmi çekilmeme gerek var mı doktorum böyle öneride bulunmadi ama ben istesem mi

Ayy dualarım seninle canımcım çok heyecanlı bi süreç. Yumurta toplama işlemini de çok merak ediyorum bizi haberdar et hep kuzum. İnşallah sen bari bebişine kavuşucaksın bence bu yolla

Ayy dualarım seninle canımcım çok heyecanlı bi süreç. Yumurta toplama işlemini de çok merak ediyorum bizi haberdar et hep kuzum. İnşallah sen bari bebişine kavuşucaksın bence bu yolla
Bende heyecanliym cok dikat ediyorm yedigime ictgimr bakalim kuzum:) korkuyorm biraz anestezili olcak daha iyi aslnda . Yorucu zahmetli ins ilk denemelerde tutar duam o. Smdi igne olmaya gidiyorm 3 tane olnca esim yapamam ben dedi okadr da:)))

Kızlar daha önce mayıs ayında düşük yaptım şimdi de aşılama yaptıracam acaba rahim filmi çekilmeme gerek var mı doktorum böyle öneride bulunmadi ama ben istesem mi
Asilamadan once mutlaka istiyorlar canim. Yumrta takibinde bile istemslerdi benden bisi varsa bosa zaman kaybi olmasn hmde ufak tikankliklar varsa acilsn die;)

• Beğen
Reactions: 10N
Inşallah hayırlı haberlerini alırız canım allahım emeğini umudunu boşa çıkar masın. Bense regli oldum bu gün aşılama süreci başladı yani benim için de inşllah iyi olur
Amin canm hayırlısı ile hayırlı haber veririz.Allah yolunu acık etsin

Canım aslında aşılamadan önce istiyorlar ama belki sen bi kere hamile kaldığın için istemedi doktorun
Belki düşükte birşeyler kalmıştır diye şüphe ediyorum bende birde ben hep özele gidiyorum ve gerçekten çok pahalı sizce devlette yaptırsam bunu olur mu acaba aşılama özel de yapılacak ta

Back
X