- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #2.041
Evet kuzum olumsz olmsYok kuzuk ya olsa cikar eminim oncekindede 10.gun 1.05 di 4-5 civari olsa yükselirde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum olumsz olmsYok kuzuk ya olsa cikar eminim oncekindede 10.gun 1.05 di 4-5 civari olsa yükselirde.
Iyi gidiyo bitanem teferruatli bi surec:) 5 igne oldumm bugun yarin pzt 3 tane birden ayni anda:) ayrica bastan almstk ya ona el bugun 3 gnlk daha farkli ifne cikti 600 de buna verdk. Carsmba yumrtalarm toplanck bana dua edin kuzumSelam canımcım nasıl gidiyo süreç ? Kaç iğne oldun şimdiye kadar ve toplamda kaç tane olcaksın acaba
Gercektn idarar guvenlmiyor demk ki igne etkisi devam ediyorKizlar ben artik anladim yani bu testlerin dogru olmadigina sonucum 1.38 gercekten yapmicam artik idrar testi felan![]()
Evet canım cekildim iki tüpümde acıkRahim filmi cekildimi hiç.ilk cocuk sezeryansa ve sonradanda dusük olduysa ve bir suredir kendiliginden hamile kalamiyorsan rahimde yapisiklik olabilir dedi.
Inşallah hayırlı haberlerini alırız canım allahım emeğini umudunu boşa çıkar masın. Bense regli oldum bu gün aşılama süreci başladı yani benim için de inşllah iyi olurIyi gidiyo bitanem teferruatli bi surec:) 5 igne oldumm bugun yarin pzt 3 tane birden ayni anda:) ayrica bastan almstk ya ona el bugun 3 gnlk daha farkli ifne cikti 600 de buna verdk. Carsmba yumrtalarm toplanck bana dua edin kuzum
Gercektn idarar guvenlmiyor demk ki igne etkisi devam ediyor![]()
Sen üzme kendini, hiç belli olmaz canım. Olmadıysa da napalım pes etmek yok. Hele sizin ortada bi sorun da yok mutlaka okur kuzumYok kuzuk ya olsa cikar eminim oncekindede 10.gun 1.05 di 4-5 civari olsa yükselirde.
Ayy dualarım seninle canımcım çok heyecanlı bi süreç. Yumurta toplama işlemini de çok merak ediyorum bizi haberdar et hep kuzum. İnşallah sen bari bebişine kavuşucaksın bence bu yollaIyi gidiyo bitanem teferruatli bi surec:) 5 igne oldumm bugun yarin pzt 3 tane birden ayni anda:) ayrica bastan almstk ya ona el bugun 3 gnlk daha farkli ifne cikti 600 de buna verdk. Carsmba yumrtalarm toplanck bana dua edin kuzum
Kuzum asilama mi olcan senInşallah hayırlı haberlerini alırız canım allahım emeğini umudunu boşa çıkar masın. Bense regli oldum bu gün aşılama süreci başladı yani benim için de inşllah iyi olur
Canım aslında aşılamadan önce istiyorlar ama belki sen bi kere hamile kaldığın için istemedi doktorunKızlar daha önce mayıs ayında düşük yaptım şimdi de aşılama yaptıracam acaba rahim filmi çekilmeme gerek var mı doktorum böyle öneride bulunmadi ama ben istesem mi
Üzülme canım vakti gelmedi demek daha yola devam inşallah kavuşucaz dediğin gibi hiç olmazsa aklında kalmadıKizlar ben artik anladim yani bu testlerin dogru olmadigina sonucum 1.38 gercekten yapmicam artik idrar testi felan![]()
Amin canim hepimizinki bosa cikmasin. Hayirli olsun canim ins tutarInşallah hayırlı haberlerini alırız canım allahım emeğini umudunu boşa çıkar masın. Bense regli oldum bu gün aşılama süreci başladı yani benim için de inşllah iyi olur
Ah kuzum bende böyle oluyorum işteKizlar ben artik anladim yani bu testlerin dogru olmadigina sonucum 1.38 gercekten yapmicam artik idrar testi felan![]()
Bende heyecanliym cok dikat ediyorm yedigime ictgimr bakalim kuzum:) korkuyorm biraz anestezili olcak daha iyi aslnda . Yorucu zahmetli ins ilk denemelerde tutar duam o. Smdi igne olmaya gidiyorm 3 tane olnca esim yapamam ben dedi okadr da:)))Ayy dualarım seninle canımcım çok heyecanlı bi süreç. Yumurta toplama işlemini de çok merak ediyorum bizi haberdar et hep kuzum. İnşallah sen bari bebişine kavuşucaksın bence bu yolla
Asilamadan once mutlaka istiyorlar canim. Yumrta takibinde bile istemslerdi benden bisi varsa bosa zaman kaybi olmasn hmde ufak tikankliklar varsa acilsn dieKızlar daha önce mayıs ayında düşük yaptım şimdi de aşılama yaptıracam acaba rahim filmi çekilmeme gerek var mı doktorum böyle öneride bulunmadi ama ben istesem mi
Amin canm hayırlısı ile hayırlı haber veririz.Allah yolunu acık etsinInşallah hayırlı haberlerini alırız canım allahım emeğini umudunu boşa çıkar masın. Bense regli oldum bu gün aşılama süreci başladı yani benim için de inşllah iyi olur
Nasil yani o kadar nasıl köyü çıkar o değerle anlayamadimKizlar ben artik anladim yani bu testlerin dogru olmadigina sonucum 1.38 gercekten yapmicam artik idrar testi felan![]()
Evet canım inşallahKuzum asilama mi olcan sen
Belki düşükte birşeyler kalmıştır diye şüphe ediyorum bende birde ben hep özele gidiyorum ve gerçekten çok pahalı sizce devlette yaptırsam bunu olur mu acaba aşılama özel de yapılacak taCanım aslında aşılamadan önce istiyorlar ama belki sen bi kere hamile kaldığın için istemedi doktorun