Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alıcam canım e vitaminini. Eşime söyledim doktora sorup da mı alsak diyo. Şimdi doktorun yazmadığı bi şey diye içi rahat etmiyomuş, olmazsa doktora da bi gider konuşuruz. Ne güzel bütün kürleri içiyo gık demiyo, ilacı doktor vermedi diye korkuyo.
Bu ay takip etmiyim diyorum canım ya şimdilik pek umudum yok ya bakalım akışına bırakalım. Zaten ameliyattan 15 gün sonra ilişkiye girebilirsiniz dedi doktor, bugün 10.günümüz. benim adetimin tam 12.günü ilişkiye girebilcez, yani tam ovulasyon dönemini yakalıycaz ucu ucuna, bakalım kısmet artık

Dogru hakli bir sorun doktora sormaktan zarar gelmez iciniz rahat eder

Igneylede 2 3 olur catlatma ignesyle zatn amac kaliteli olmasi. Tupte ne 2 4 u 15 20 oyle rakamlar:)) ben kendime sasrdm hep 1 oluyodu ya klomenle sukir tedaviye guzel yant verdi yumurtalar:)

Benim 3.ayda gelusmedi yumurtalar diger aylardada zar zor 1 tane oldu.oyüzden igneyimi denesem yani tutmazsa 2.ay igneye devam edemem ayyyy kafam allak bullak rahim filmi temiz ciksinda insallah

Catlatma ignesiyle ayni ihtimal yani. Sende igneylede ihtimal olir esinin degerleri iti die. Ins bu surece kadar hamis kalirsin canim:) aminn bal damliyo agzindan:)
Insallah canim hepimiz anne olacagiz yillar gececek cocuklarimiz buyuyecek acip bakacagiz yazdiklarimiza bakacagiz.
Ben de bugun regl oldum yarin doktora gidecegim ignelere baslayacagiz.
Hayirlisi canim ya insallah guzel seyler olur. Gerek kalmaz tup bebege olmazsa da yapacak birsey yok allahtan tipta tup bebek diye bir yontem var

Hadi bakalim calismalara devam.ben bu ay napicagimi bilmiyorum rahim filmi sonrasi antibiyotik kullanmayinca korunmaya gerek yok diyorlar ama bana antibiyotik kullandiricak forumlarda ara verilecegi yaziyor.
Ben burda çoğu kişide korunulmadığını duydum canım ama tabi senin için nasıl rahat edicekse öyle yap

Benim 3.ayda gelusmedi yumurtalar diger aylardada zar zor 1 tane oldu.oyüzden igneyimi denesem yani tutmazsa 2.ay igneye devam edemem ayyyy kafam allak bullak rahim filmi temiz ciksinda insallah
Film iyi cikacak ins. Canim snde deneyebilir aynen 2 3 olirsa ihtimal artar iste

Insallah canim hepimiz anne olacagiz yillar gececek cocuklarimiz buyuyecek acip bakacagiz yazdiklarimiza bakacagiz.
Ben de bugun regl oldum yarin doktora gidecegim ignelere baslayacagiz.
Hayirlisi canim ya insallah guzel seyler olur. Gerek kalmaz tup bebege olmazsa da yapacak birsey yok allahtan tipta tup bebek diye bir yontem var
Evet ya guzel bir ani olarak hatirlayip cocugumiza senin icin ne ugrastm dicez:) tabiki cozumsuz degil sukur. Igneli yapcak bu ay sana anladim hayirlisi olsn canimcm

Aynen çok rahat iğne sıkıntı yaşamadım hiç tabi genede basit değil hormon iğneleri sonuçta herkesin hayırlısı olsun hakkinda

Back
X