Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah kuzum onda iyide bende pcos olmasa. asilama tutar herhalde bu,degerlerle
Ama emin ol erkek faktörü daha zor iyileşiyo, kadınlarda durum biraz daha kolay oluyo canım. Pcos çok büyük bi sorun değil, mutlaka hamile kalıcaksın kuzum

Kizlar bizim sonucta bu doktor bazilarinin yanina isaret koymus acaba neden.iyice paranoya oldum Screenshot_2018-10-22-21-39-04.webp

Tedaviye başlarken bakıldı gayet iyi dedi doktor ama bende tık yok işte :KK48: bu ay çok ümitli doktorum bakalim
Eşinin değerleri iyiyse emin ol işin daha kolay kuzum. Hiç sıkma canını, bu tür tedavilerle hamile kalırsın bence. Ne kadardır deniyosunuz

artik asilama yaptirblrm cnm. eger spermlerede doktor iyi derse hemen baslicm

Eget spermlerde problem yoksa bence asilamaya gerrk yok.asilamanin mantigi sperm haraketini ve kslitesini arttirmak bence kendiliginden tutmasiyla ayni olasilik yokmu

artik asilama yaptirblrm cnm. eger spermlerede doktor iyi derse hemen baslicm
Sperm sonuçları çok iyi görünüyo canım. Aşılama denemekte fayda var, ortada büyük sorun olmayınca ben aşılamanın tutma ihtimalinin fazla olduğunu düşğnüyorum

Sperm sonuçları çok iyi görünüyo canım. Aşılama denemekte fayda var, ortada büyük sorun olmayınca ben aşılamanın tutma ihtimalinin fazla olduğunu düşğnüyorum
bakalm cnm com istiyorum artik bebegim olsn. elim kolum dolsun. aglamaya basliorum bebek gorunce. psikolojik iyi degilim

Kizlar bizim sonucta bu doktor bazilarinin yanina isaret koymus acaba neden.iyice paranoya oldumEki Görüntüle 2200065
En işe yarar olanlar ileri hareketliler ya onu belirtmek için işaret koymuş olabilir canım. Sizin testte hızlı ileri hareketli ve yavaş ileri hareketli olarak ayrı bakmamışlar, genel olarak ileri hareketli diye bakılmış. %40 iyi bi değer bence

bakalm cnm com istiyorum artik bebegim olsn. elim kolum dolsun. aglamaya basliorum bebek gorunce. psikolojik iyi degilim
Ben de aynen öyleyim, her bebek görüşümde gözlerim doluyo burnumun direği sızlıyo. Nasıl istiyorum anlatamam. Tabi her şey Allahtan, inşallah biz de artık anne oluruz

En işe yarar olanlar ileri hareketliler ya onu belirtmek için işaret koymuş olabilir canım. Sizin testte hızlı ileri hareketli ve yavaş ileri hareketli olarak ayrı bakmamışlar, genel olarak ileri hareketli diye bakılmış. %40 iyi bi değer bence

2cesit haraketli var yerinde hareketli ve ileri haraketli diye.belki yerinde haraketli dedigi yavaş olandir

Dun kan verdim cnm silik cizgiyle negatifti :KK43: bugün gorurum belki testte negatifi diye aldim silik cizgi yine keske bebis olsada gorsem cizgiyi
Her yolu dener olduk.. bende kist ıluşmus 5 cm heö de , gergin bi bekleyiş oldu artık benmki , dr gebelik de olanilir dedi ama ümidim yok hsg de boşa gitti resmen

Back
X