Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten bu süreç bebek geleceği zamanı biliyor biz de sürece ayak uydurup heycan yapıyoruz. Belkide daha rahat değerini kıymetini biliriz. Ben inanıyorum sizin de süreç az kaldı :anne: biz anlıycaz birbirimizi yaşamayan anlamıyor ki.
Evet bi zamanı var her şeyin, yeter ki pes etmeyip çabalayalım ve dua edelim. Çok teşekkür ederim canım desteğin için. En yakın zamanda hepimiz kavuşalım artık bebişlerimize. Evet bizi ancak biz anlarız, yaşayan biliyo bi tek bu durumu

Ovitrellenin 12.günü bugün.. Yarın test yapmayı planlıyorum varsada yoksada kesin cikar diye dusunuyorum..ama kasiklarim arada belim ağrıyo adet olucam olmadı binay diyorum :( son günler çok stresli

Ovitrellenin 12.günü bugün.. Yarın test yapmayı planlıyorum varsada yoksada kesin cikar diye dusunuyorum..ama kasiklarim arada belim ağrıyo adet olucam olmadı binay diyorum :KK43: son günler çok stresli

14.gunden önce yapma cnm ben kanda pozitifi 14.gunde gordum. Belirtiler adetle aynu cnm bende adet olcam diye bekliyodum

14.gunden önce yapma cnm ben kanda pozitifi 14.gunde gordum. Belirtiler adetle aynu cnm bende adet olcam diye bekliyodum
Kuzum naptin gittinmi hiç doktora bende bugün yumurta kontrolü için gittim 4 yumurtam var ama daha küçükler tabi salı birdaha gidicem insslslh

Ovitrellenin 12.günü bugün.. Yarın test yapmayı planlıyorum varsada yoksada kesin cikar diye dusunuyorum..ama kasiklarim arada belim ağrıyo adet olucam olmadı binay diyorum :KK43: son günler çok stresli
Ay çok heycanlı ya :KK49: 12 riskli bir gün 14 daha iyi sanki. Olsun diğer günlerde yaprsın canım güzel düşünelim güzel olsun

Evet bi zamanı var her şeyin, yeter ki pes etmeyip çabalayalım ve dua edelim. Çok teşekkür ederim canım desteğin için. En yakın zamanda hepimiz kavuşalım artık bebişlerimize. Evet bizi ancak biz anlarız, yaşayan biliyo bi tek bu durumu
İnanıyorum canım ben elbet Allahın izniyle olacak, asıl ben teşekkür ederim yzar yazmak destekleriniz için :KK200:

Bence sabret birazcık daha 14-15.gün yap testi kesin sonuç olsun canım. Hem ümitsizliğe kapılma hiç, adet belirtisi sandıkların bebiş belirtisi olabilir

Kuzum naptin gittinmi hiç doktora bende bugün yumurta kontrolü için gittim 4 yumurtam var ama daha küçükler tabi salı birdaha gidicem insslslh

Masallah kuzum insallah 1 tane olsun kaliteli olsun tutsun insallah. Hayirli haberlerini bekliyorum. Cok guzel 4 yumurta en azindan biri guzel gelisir. Haftaya ctesi cagirdi canim keseyi gormek icin bekliyorum suanlik

Ben tam yumurtlama günlerimdeyim canım, ameliyattan sonra ilk kez dün akşam ilişki oldu. Bakalım serbest çalışıyoruz artık 2-3 ay :) eşime bol bol kürler yapıyorum, ona yoğunlaştım. Onun dışında bi tedavi görmüyorum şu an tatlım
Tatlm ben senden 1 2 aya haber alcaz gibi hissediyorum:) cnku o bklentide takpte deglsn ya kafan da daha rahat ah inss:)

Masallah kuzum insallah 1 tane olsun kaliteli olsun tutsun insallah. Hayirli haberlerini bekliyorum. Cok guzel 4 yumurta en azindan biri guzel gelisir. Haftaya ctesi cagirdi canim keseyi gormek icin bekliyorum suanlik
Hayirlisi olsn bakaljm haber ver bize cok heyecanli canim:)

Sagol canim benim.valla sogan kürü nane kekik suyu ne bulduysam iciyorum.kondiston bisikletinde pedal ceviriyorum olmuyor.artik pazartesiye bekle dedi doktor.ne yapacak olmazsam bilmiyorum.galiba rahimde problem var doktorda süpheleniyor bir regl olsam rahim filminde cikar.en azindan derki senin cocugun olmaz bende bosuna umitlenmem ilaç kullanmam ya da tedavi verir
Ya kötüyü düşünme. hem herseyden once senin sağlığın onemli. sonra inşallah bebisinde gelir.

Kasiklarim agriyo zaten cnm sanki heran adet olucak misim gibi..aslında adeti bekliyorum desem daha doğru..varsada yoksada hayırlısı 1 günden bisey olmaz :)

Back
X