- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #3.081
15 gün sonra güzel sonuçlarla gelirsin inslaalh canmDaha şimdi vuruldum :) bakalim hayırlısı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün sonra güzel sonuçlarla gelirsin inslaalh canmDaha şimdi vuruldum :) bakalim hayırlısı.
Hadi hayırlı olsunDaha şimdi vuruldum :) bakalim hayırlısı.
Inşallah canim :)15 gün sonra güzel sonuçlarla gelirsin inslaalh canm
Evet bi zamanı var her şeyin, yeter ki pes etmeyip çabalayalım ve dua edelim. Çok teşekkür ederim canım desteğin için. En yakın zamanda hepimiz kavuşalım artık bebişlerimize. Evet bizi ancak biz anlarız, yaşayan biliyo bi tek bu durumuGerçekten bu süreç bebek geleceği zamanı biliyor biz de sürece ayak uydurup heycan yapıyoruz. Belkide daha rahat değerini kıymetini biliriz. Ben inanıyorum sizin de süreç az kaldıbiz anlıycaz birbirimizi yaşamayan anlamıyor ki.
Hadi hayirlisi olur insallah cnmDaha şimdi vuruldum :) bakalim hayırlısı.
Ovitrellenin 12.günü bugün.. Yarın test yapmayı planlıyorum varsada yoksada kesin cikar diye dusunuyorum..ama kasiklarim arada belim ağrıyo adet olucam olmadı binay diyorumson günler çok stresli
Kuzum naptin gittinmi hiç doktora bende bugün yumurta kontrolü için gittim 4 yumurtam var ama daha küçükler tabi salı birdaha gidicem insslslh14.gunden önce yapma cnm ben kanda pozitifi 14.gunde gordum. Belirtiler adetle aynu cnm bende adet olcam diye bekliyodum
Ay çok heycanlı yaOvitrellenin 12.günü bugün.. Yarın test yapmayı planlıyorum varsada yoksada kesin cikar diye dusunuyorum..ama kasiklarim arada belim ağrıyo adet olucam olmadı binay diyorumson günler çok stresli
İnanıyorum canım ben elbet Allahın izniyle olacak, asıl ben teşekkür ederim yzar yazmak destekleriniz içinEvet bi zamanı var her şeyin, yeter ki pes etmeyip çabalayalım ve dua edelim. Çok teşekkür ederim canım desteğin için. En yakın zamanda hepimiz kavuşalım artık bebişlerimize. Evet bizi ancak biz anlarız, yaşayan biliyo bi tek bu durumu
Rica ederim ne demek :)İnanıyorum canım ben elbet Allahın izniyle olacak, asıl ben teşekkür ederim yzar yazmak destekleriniz için![]()
Bence sabret birazcık daha 14-15.gün yap testi kesin sonuç olsun canım. Hem ümitsizliğe kapılma hiç, adet belirtisi sandıkların bebiş belirtisi olabilirOvitrellenin 12.günü bugün.. Yarın test yapmayı planlıyorum varsada yoksada kesin cikar diye dusunuyorum..ama kasiklarim arada belim ağrıyo adet olucam olmadı binay diyorumson günler çok stresli
Kuzum naptin gittinmi hiç doktora bende bugün yumurta kontrolü için gittim 4 yumurtam var ama daha küçükler tabi salı birdaha gidicem insslslh
Evet kuzum ah ins bu ay hepimiz guzel sonuclar alalim burasi hamisle dolsun:))Hayırlısı olsn insallah balim güzel sonuçlanan seninkide insallah ya dollensin 1 tanesi yeterki senin tup bebek oldu demi kuzum
Amin kuzum benim ins:) bak seb hep cogul konusuyosun Allah mi soletio:))Seni merak ediyodum hep canım, transfer günün de belli artık. Ay kuzucum hemen tutunsun sana bebişlerin inşallah. Çok emek verdin, Allah yüzünü güldürsün
Tatlm ben senden 1 2 aya haber alcaz gibi hissediyorum:) cnku o bklentide takpte deglsn ya kafan da daha rahat ah inss:)Ben tam yumurtlama günlerimdeyim canım, ameliyattan sonra ilk kez dün akşam ilişki oldu. Bakalım serbest çalışıyoruz artık 2-3 ay :) eşime bol bol kürler yapıyorum, ona yoğunlaştım. Onun dışında bi tedavi görmüyorum şu an tatlım
Hayirlisi olsn bakaljm haber ver bize cok heyecanli canim:)Masallah kuzum insallah 1 tane olsun kaliteli olsun tutsun insallah. Hayirli haberlerini bekliyorum. Cok guzel 4 yumurta en azindan biri guzel gelisir. Haftaya ctesi cagirdi canim keseyi gormek icin bekliyorum suanlik
Ya kötüyü düşünme. hem herseyden once senin sağlığın onemli. sonra inşallah bebisinde gelir.Sagol canim benim.valla sogan kürü nane kekik suyu ne bulduysam iciyorum.kondiston bisikletinde pedal ceviriyorum olmuyor.artik pazartesiye bekle dedi doktor.ne yapacak olmazsam bilmiyorum.galiba rahimde problem var doktorda süpheleniyor bir regl olsam rahim filminde cikar.en azindan derki senin cocugun olmaz bende bosuna umitlenmem ilaç kullanmam ya da tedavi verir
Kasiklarim agriyo zaten cnm sanki heran adet olucak misim gibi..aslında adeti bekliyorum desem daha doğru..varsada yoksada hayırlısı 1 günden bisey olmaz :)14.gunden önce yapma cnm ben kanda pozitifi 14.gunde gordum. Belirtiler adetle aynu cnm bende adet olcam diye bekliyodum