Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AMin inşallah sen hamile kalırsın bir iki aya eşim arkadaşı varikosal oldu iki ay sonra hamile kaldı karısı
Ay canım benim ya ağzından bal damlıyo valla Allah razı olsun moral verdiğin için.
Varikosel konusu değişik biraz ya burda da forumlarda okuyorum ameliyattan 2 ay sonra hamile kalanlar da çok 1 sene geçip hala hamile kalamayanlarda... üroloji doktorumuz ameliyattan sonra 6 ay içinde %75 inde hamilelik elde ediliyo dedi. Bakalım bize ne zaman kısmet olucak...

Eşinin değerleri çok güzel canım senin de çok önemli bi sorun yoksa 1-2 ay daha klomen çatlatma deneyebilirsiniz. Ama tabi acele ediyorum diyosan aşılama iyi seçenek, özellikle eş faktörü iyiyse
Canım ben de yumurta tembelliği var hormon sıkıntım değer yüksekliğim yok, biz de öyle düşündük. Bir kaç denemeden sonra aşılama tercih edicez gibi :)

Canım ben de yumurta tembelliği var hormon sıkıntım değer yüksekliğim yok, biz de öyle düşündük. Bir kaç denemeden sonra aşılama tercih edicez gibi :)
Yumurta tembelliği büyük bi sorun değil canım, işte klomenle büyütülüp çatlatmayla büyük ihtimalle hamile kalırsın sen en fazla bi kaç aya

ben 7gün oruç tutdum her akşam EL- MUSEVVİR sözünü 21 kez suya okuyup onunla orucumu açdım. sen de yap. inşallah kabul olur
Oylemi onuda duydum bnde yapsam olur aslinda bu ay pko seti aldim pnu kullandimsonra gobegim dusukmus bi teyze cekti simdi yerinde atio insallh ise yarar biri yaglri ck nadr ictim cesart ck edemedim kotu yan etkisi olur die ama

Oylemi onuda duydum bnde yapsam olur aslinda bu ay pko seti aldim pnu kullandimsonra gobegim dusukmus bi teyze cekti simdi yerinde atio insallh ise yarar biri yaglri ck nadr ictim cesart ck edemedim kotu yan etkisi olur die ama
Rabbim yardımcın olsun. inşallah sana da kısmet olur yavrunu kucağına almayı

Git valla canim benim. Bence bu tip tedavilerde ilk aylarda olna ihtimali daha cok aylar gectikce stresimiz cogaliyor. Ben bugun yeni yeni kitaplar aldim .ip aldim ogluma battanite örücem
MANtıklı ben hiç beceremem aklımızı dağıtmamız lazım eşimde bu siteye taktı sen hepi bişeyler okuyup kafanı dağıtmıyorsun pembe site pembe site deyip duruyor :işsiz:

MANtıklı ben hiç beceremem aklımızı dağıtmamız lazım eşimde bu siteye taktı sen hepi bişeyler okuyup kafanı dağıtmıyorsun pembe site pembe site deyip duruyor :işsiz:

Belki hakli tarafi olabilir kendince ama ben tedavi ile ilgili herseyi bu sitede arkadaslardan ogrendim .malesef her doktor isini olmasi gerektigi gibi yapmiyor bizim yonlendirmemiz gerekiyor.keske 2 bucuk yil önce girseymisim 2 yil bosuna kendi kendime debelendim.

Ay canım benim ya ağzından bal damlıyo valla Allah razı olsun moral verdiğin için.
Varikosel konusu değişik biraz ya burda da forumlarda okuyorum ameliyattan 2 ay sonra hamile kalanlar da çok 1 sene geçip hala hamile kalamayanlarda... üroloji doktorumuz ameliyattan sonra 6 ay içinde %75 inde hamilelik elde ediliyo dedi. Bakalım bize ne zaman kısmet olucak...
Neyse o valla canım tam iki ay geçti kız hamile benim eşim lisede olmuş varikosal bende sebepsiz infertilite var ben İnan ona yordum keşke olsaydı sorunu bilir çözmeye çalışırdım senin işin kolay Allah’ın izni ile

Back
X