- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.061
çok teşekkür darısı sizin başınızaAyy olabilir canim.cok sevindim hayirli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür darısı sizin başınızaAyy olabilir canim.cok sevindim hayirli olsun
yarin tekrar gitcm.cnm. bakalm ne diyrcekCanım genel olarak çok sıkıntı yok değerlerinizde. Ama hızlı ileri hareketli biraz düşük onu söyleyebilir belki doktorunuz. Morfoloji normalin hemen altında ama çok sorun yaratıcağını zannetmem. Doktor herhangi bi şey dedi mi
Ay canım benim ya ağzından bal damlıyo valla Allah razı olsun moral verdiğin için.AMin inşallah sen hamile kalırsın bir iki aya eşim arkadaşı varikosal oldu iki ay sonra hamile kaldı karısı
Canım ben de yumurta tembelliği var hormon sıkıntım değer yüksekliğim yok, biz de öyle düşündük. Bir kaç denemeden sonra aşılama tercih edicez gibi :)Eşinin değerleri çok güzel canım senin de çok önemli bi sorun yoksa 1-2 ay daha klomen çatlatma deneyebilirsiniz. Ama tabi acele ediyorum diyosan aşılama iyi seçenek, özellikle eş faktörü iyiyse
Hayırlı sonuçlar hayırlı tedaviler olsun inşallah canımyarin tekrar gitcm.cnm. bakalm ne diyrcek
Yumurta tembelliği büyük bi sorun değil canım, işte klomenle büyütülüp çatlatmayla büyük ihtimalle hamile kalırsın sen en fazla bi kaç ayaCanım ben de yumurta tembelliği var hormon sıkıntım değer yüksekliğim yok, biz de öyle düşündük. Bir kaç denemeden sonra aşılama tercih edicez gibi :)
O pskilog işe yararsa bende gideyimYok canim baya bildigin kan geldi.yerlesme 10gunden sonra olur dedi.artik nasipse olucak. 12gun kaldi.ocak ayinda psikiyatriye baslicam cok takiyorum kafaya.doktirum olmamasi icin neden yok tamamen psikolojik defi. Sen ne ysptin
çok teşekkür darısı sizin başınıza
O pskilog işe yararsa bende gideyim![]()
tabii ki seve seve dua edicem hepiniz içinInsallah canim dua et bizede
Cok tesekkur ederiz en buyuk ihtiyac inantabii ki seve seve dua edicem hepiniz için
ben 7gün oruç tutdum her akşam EL- MUSEVVİR sözünü 21 kez suya okuyup onunla orucumu açdım. sen de yap. inşallah kabul olurCok tesekkur ederiz en buyuk ihtiyac inan
Oylemi onuda duydum bnde yapsam olur aslinda bu ay pko seti aldim pnu kullandimsonra gobegim dusukmus bi teyze cekti simdi yerinde atio insallh ise yarar biri yaglri ck nadr ictim cesart ck edemedim kotu yan etkisi olur die amaben 7gün oruç tutdum her akşam EL- MUSEVVİR sözünü 21 kez suya okuyup onunla orucumu açdım. sen de yap. inşallah kabul olur
Rabbim yardımcın olsun. inşallah sana da kısmet olur yavrunu kucağına almayıOylemi onuda duydum bnde yapsam olur aslinda bu ay pko seti aldim pnu kullandimsonra gobegim dusukmus bi teyze cekti simdi yerinde atio insallh ise yarar biri yaglri ck nadr ictim cesart ck edemedim kotu yan etkisi olur die ama
Ben çatlatma iğnesi den sonra adet olmadım yarın randevu aldım Bağcılar devlet hastanesi var oraya gidecem bende soylicem bakalım verirse bı ay orda denicem
Aminnn insallahRabbim yardımcın olsun. inşallah sana da kısmet olur yavrunu kucağına almayı
Var canım Bağcılar'da ben bu kaç ay önce gittim muayene etti dedi bı sorunun yok iki yıldır olmamış direk asilama yap dedicanım infertilite bölümü olan devlet hastanelere git, Bağcılar'da var mı bilmiyorum ama Çapa'da fln vardır belki
MANtıklı ben hiç beceremem aklımızı dağıtmamız lazım eşimde bu siteye taktı sen hepi bişeyler okuyup kafanı dağıtmıyorsun pembe site pembe site deyip duruyorGit valla canim benim. Bence bu tip tedavilerde ilk aylarda olna ihtimali daha cok aylar gectikce stresimiz cogaliyor. Ben bugun yeni yeni kitaplar aldim .ip aldim ogluma battanite örücem
MANtıklı ben hiç beceremem aklımızı dağıtmamız lazım eşimde bu siteye taktı sen hepi bişeyler okuyup kafanı dağıtmıyorsun pembe site pembe site deyip duruyor![]()
Neyse o valla canım tam iki ay geçti kız hamile benim eşim lisede olmuş varikosal bende sebepsiz infertilite var ben İnan ona yordum keşke olsaydı sorunu bilir çözmeye çalışırdım senin işin kolay Allah’ın izni ileAy canım benim ya ağzından bal damlıyo valla Allah razı olsun moral verdiğin için.
Varikosel konusu değişik biraz ya burda da forumlarda okuyorum ameliyattan 2 ay sonra hamile kalanlar da çok 1 sene geçip hala hamile kalamayanlarda... üroloji doktorumuz ameliyattan sonra 6 ay içinde %75 inde hamilelik elde ediliyo dedi. Bakalım bize ne zaman kısmet olucak...