- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.321
Canm toplam 12 gün sürüyodevlette asilama sureci nasil bilen varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm toplam 12 gün sürüyodevlette asilama sureci nasil bilen varmi
asilamayi ne kadara oldnz cnm
Elden bişey gelmiyor canım yarın 12 de çağırdı doktor bakalım ne dicek böyle erkendenUzulme dicem ama olmucak uzul insan artik acisini bile yasiyamio uzul canim bnde olucm kesin uzulcem aglicamda![]()
Canm fotoğraf varsa testin gönderseneYine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık![]()
bakalm musait zamanda gidim rapor alayom. asilamada ne zaman isterse doktor o zaman yaoarizEn güzeli olur valla. Ama ben önce aşılaöa da deneyin derim canım
İnşallah tutat canım benim. Sağlığınıza dikkat edin malum havalar soğukEki Görüntüle 2218672
Kızlar 10 dakika önceki ovulasyon testim. Bugün 14.günüm pik yaptı. Dün akşam ilişki olmuştu, şimdi 3-4 gün daha arka arkaya olsun diyorum. Ay nolur artık tutsun ya, inşallah eşimin değerleri de yükselmiştir biraz da mucizeyi yaşarız artık![]()
Canım öyle deme isyana girer. Hayırlı sağlıklı olacaksa olsun. Aynı durumdayız, hissettiklerinin hemen hemen aynısını hissediyoruz. Hasret çekiyoruz hepimiz yavrularımıza. Dua etmekten başka çaremiz yok. Allah dermansız dert vermesin.Yine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık![]()
nerde cnm hastane bu. iyi bi hastaneymisBen devlet hastanesinde oldum ücret ödemedim. Aşılama günü sadece 44 tl yatırdık vezneye. İğnelerinde bi kısmını ödedik.
hmm. kac tl verdin cnmCanm toplam 12 gün sürüyo
oyle yapicm cnm. gitcm bakalm bi hastaneyeCanim zamanin varsa bence devlette en azindan 1 kere dene sansini.
Canım geçen ay benimki de 3 gün önce geldi, doktorum iyi bişe aslında bu yumurtalarının iyi çalıştıgını gösteriyor dedi canım . Yeni bi döngü başlıyor senin için. Umarım diğer ay her şey gönlünce olurAdet oldum kızlar iğneden sonraki 15. Gün adet günümden de 2 gün önce![]()
Canım inşallah sağlıklı bi şekilde zayıflarsın bebişine de kavuşursun. Zayıflamazsam hamile kalamam diye düşünme, benim kuzenim çok çok kilolu oldugu halde hamile kaldı ve doğurdu. Her şey senin elinde canımmeraba ovitrelle başlığını görünce gelmek istedim 5yillik evliyim cocugum yok kiloluyum doktorlar zayıfla dedi bende diyetisyen gittim 4 gündür bugün 1 kilo 700gram vermişim insallah zayıflar bebeğime kavuşurum 4 ay klomen ovitrelle kullandım ama sonuç alamadim
Öyle yapın canım, inşallah hayırlıso okur ve çabucak gelir bebişinizbakalm musait zamanda gidim rapor alayom. asilamada ne zaman isterse doktor o zaman yaoariz
Amiin canım senin için de hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar bende klomen e başladım 1 hafta kullanıp gel dedi doktorum yumurtalarıma da baktı güzel yumurtaların çok var baya dedi inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur
Amiin kuzum inşallah artık hepimiz kavuşuruz mucizelerimize. Evet canım havalar da kötü, zor oluyo ama napalım artık :))İnşallah tutat canım benim. Sağlığınıza dikkat edin malum havalar soğuk
Amiin canım senin için de hayırlısı olsun inşallah
ins cnm.Öyle yapın canım, inşallah hayırlıso okur ve çabucak gelir bebişiniz
Yok canım bana sadece yıkama sonrasında çıkan sonuçlar verildi. Yıkamadan önce kaç çıktı bilmiyorum.Yikamadan once hizli olan 0 dir canim yikamadan sonra yükselmistir.raporda yazar .Eki Görüntüle 2218778 Benim yikamadan önce ileri hizli %19 yavaş %47 ydi. Yikama sonrasi hizli ileri olan %52 yavas%8 e yükseldi.