Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık :KK43:
Canm fotoğraf varsa testin göndersene

Eki Görüntüle 2218672
Kızlar 10 dakika önceki ovulasyon testim. Bugün 14.günüm pik yaptı. Dün akşam ilişki olmuştu, şimdi 3-4 gün daha arka arkaya olsun diyorum. Ay nolur artık tutsun ya, inşallah eşimin değerleri de yükselmiştir biraz da mucizeyi yaşarız artık :dua:
İnşallah tutat canım benim. Sağlığınıza dikkat edin malum havalar soğuk

Yine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık :KK43:
Canım öyle deme isyana girer. Hayırlı sağlıklı olacaksa olsun. Aynı durumdayız, hissettiklerinin hemen hemen aynısını hissediyoruz. Hasret çekiyoruz hepimiz yavrularımıza. Dua etmekten başka çaremiz yok. Allah dermansız dert vermesin.

Adet oldum kızlar iğneden sonraki 15. Gün adet günümden de 2 gün önce :KK43:
Canım geçen ay benimki de 3 gün önce geldi, doktorum iyi bişe aslında bu yumurtalarının iyi çalıştıgını gösteriyor dedi canım . Yeni bi döngü başlıyor senin için. Umarım diğer ay her şey gönlünce olur

meraba ovitrelle başlığını görünce gelmek istedim 5yillik evliyim cocugum yok kiloluyum doktorlar zayıfla dedi bende diyetisyen gittim 4 gündür bugün 1 kilo 700gram vermişim insallah zayıflar bebeğime kavuşurum 4 ay klomen ovitrelle kullandım ama sonuç alamadim
Canım inşallah sağlıklı bi şekilde zayıflarsın bebişine de kavuşursun. Zayıflamazsam hamile kalamam diye düşünme, benim kuzenim çok çok kilolu oldugu halde hamile kaldı ve doğurdu. Her şey senin elinde canım

Selam kızlar bende klomen e başladım 1 hafta kullanıp gel dedi doktorum yumurtalarıma da baktı güzel yumurtaların çok var baya dedi inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur

Selam kızlar bende klomen e başladım 1 hafta kullanıp gel dedi doktorum yumurtalarıma da baktı güzel yumurtaların çok var baya dedi inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur
Amiin canım senin için de hayırlısı olsun inşallah

Kizlar benim karnima bıçaklar saplaniyor.en son düsük yaptigimda böyle agrimiştı normalmi acaba

Yikamadan once hizli olan 0 dir canim yikamadan sonra yükselmistir.raporda yazar .Eki Görüntüle 2218778 Benim yikamadan önce ileri hizli %19 yavaş %47 ydi. Yikama sonrasi hizli ileri olan %52 yavas%8 e yükseldi.
Yok canım bana sadece yıkama sonrasında çıkan sonuçlar verildi. Yıkamadan önce kaç çıktı bilmiyorum.

Back
X