- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.341
Ankara GATA'da tedavi oldum canım ben. Kurul başındada uzman bi doktor var.nerde cnm hastane bu. iyi bi hastaneymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara GATA'da tedavi oldum canım ben. Kurul başındada uzman bi doktor var.nerde cnm hastane bu. iyi bi hastaneymis
Yok canım bana sadece yıkama sonrasında çıkan sonuçlar verildi. Yıkamadan önce kaç çıktı bilmiyorum.
İnan bende aynıyım. Karnımın alt kısmı adet olacakmışım gibi ağrıyo. Gaz sıkıştırıyo. Göğüslerim felaket ve çok halsizim. İyi düşün iyi olsun.Benim cok karnim agrimaya basladi karnimin alt kismina bicaklar saplaniyor sanki gaz gibi degisik bir sey.en don dusük yapmadan 1 gün once boyle agrim olmustu
cok iyi olmus cnm. ins iyi olur sonuclarAnkara GATA'da tedavi oldum canım ben. Kurul başındada uzman bi doktor var.
Teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğine.cok iyi olmus cnm. ins iyi olur sonuclar
İnan bende aynıyım. Karnımın alt kısmı adet olacakmışım gibi ağrıyo. Gaz sıkıştırıyo. Göğüslerim felaket ve çok halsizim. İyi düşün iyi olsun.
Meraba canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Adet günü mü iğne vuruluyor. Biraz bilgilendirir misin beni. Bende Ocak Ayında muayne olucam1 hafta oldu geçen hafta salı yapmıştık.
Valla bana kalırsa bunlar iyiye işaret canım. Tam senin şu sıralar eğer olduysa döllenme gerçekleşmiştir ve rahime yavaş yavaş yerleşme süreci başlayacak. O yüzden bunlar da bi belirti olabilirBenim cok karnim agrimaya basladi karnimin alt kismina bicaklar saplaniyor sanki gaz gibi degisik bir sey.en don dusük yapmadan 1 gün once boyle agrim olmustu
Valla bana kalırsa bunlar iyiye işaret canım. Tam senin şu sıralar eğer olduysa döllenme gerçekleşmiştir ve rahime yavaş yavaş yerleşme süreci başlayacak. O yüzden bunlar da bi belirti olabilir
Allahim yardimcin olsun hepimize yardim.etsin elden hic.bisey gelmiyor insallah hayirli haberlerle gelirsn canimElden bişey gelmiyor canım yarın 12 de çağırdı doktor bakalım ne dicek böyle erkenden
O zaman hiç kafana takma canım, iyi bi şey gözüyle bakıyorum benInsallah canim. Simdi internetten arastirdim aşilamada normalmis bu tip gaz sancilari simdi tavuk suyu corba ictim iyi geldi biraz.
O zaman hiç kafana takma canım, iyi bi şey gözüyle bakıyorum ben
Evet canım oldukça yakınız 3-4 gün falan. İnşallah Allah bu ay birbirimize o haberi vermeyi nasip ederInsallah kuzum. Bat lar yakin birbirimize güzel haberler veririz.
İnşallah canım hepimiz için güzel olsun herşeyCanım geçen ay benimki de 3 gün önce geldi, doktorum iyi bişe aslında bu yumurtalarının iyi çalıştıgını gösteriyor dedi canım . Yeni bi döngü başlıyor senin için. Umarım diğer ay her şey gönlünce olur
Senin kalbin çok güzel rabbim seni inşallah bir evlatla taçlandirirAh bebeğim benim adetin 14.günü bugün yani yumurtlama günün, hiçbir şey kullanmadım. İnşallah Allah söyletmiştir de bugün falan hamile kalırım yaasonra çok fena coşturcam tribünleri ama benden önce siz vericeksinşz inşallah o haberi
![]()
İnşallah canımAllahim yardimcin olsun hepimize yardim.etsin elden hic.bisey gelmiyor insallah hayirli haberlerle gelirsn canim
Neguzel bak ondada sorun yokms icin rahat olsn canimBilgilendirdiğin için teşekkür ederim :) biraz zamana ihtiyaçımız var gibi, öyle hissediyorum. Şekil bozukluğu da yok dedi. Bi de gülüyor doktor daha 1 yıl olmadan neden yaptırıosunuz diye. Böyle uygun gördük dedik artık :)
canm ikizler senin demi sen hamilesin ikizlere ayy maşallah ya nasıl hamile kaldinNeguzel bak ondada sorun yokms icin rahat olsn canimkarsidan gulmek kolay tabi orasini ancak siz bilirsniz ona ne ki:) bizde 3. Ayda yaptrmstk kac dr arstrmak istemedi sora kafama gore buldm. Ben kok nedeni gormek isterm ya bisi varsa gec ogrenirsem cok uzulurm bastn arastiririm herseyi demstm iyikide beklememisim yani. Drlari deneyp aratrirken gereksz birine rastlamstk adam bize aile baskisi mi var cocukla ilgili neden beklemiyosnz demsti sanki ben 17 yasndaym kacark evlendim:)) esimde buna karar vercek yetideyiz demsti ve cikmstk
![]()
Devlette aşılama olmanın şartları nedirBen devlet hastanesinde oldum ücret ödemedim. Aşılama günü sadece 44 tl yatırdık vezneye. İğnelerinde bi kısmını ödedik.
Hadi ya canim:s hakknzda hayirlisi olsn yinede arastir farkli birinede goster emin ol kararini oyle verirsn. Erkek faktoru gercektn cok onemli ya. Istanbldaym kuzum ben orda bicok arkads vsr mtlaka destk olurlar sanakizlar bgn doktora gittim. geldim. esimin sperm testlerine gore direkt tup bebek dedi. izmirde asilama yada tup bebek yaptran varmi aranizda. ne kdr ucret odendi