Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İsyan etmiyorum inanıyorum bir gün ben de anne olucam ama dayanmak o kadar zor ki. Hayatta hiçbir şeyi bu kadar istemedim. Hep korktum bu konuda imtihan olmaktan.. Malesef başıma geldi... :KK43:
Canım cok haklısın. 2 yıllık evliyim ama tutmadı bu zamana kadar. Benim aklıma dahi gelmezdi hemen hamile kalırım sanıyodum ama öyle olmuyomuş. Herkes ikincileri üçümcüleri düşünürken bende tık yok. Yemek masasına oturdugumda bile mama sandalyesini hayal ediyorum. Uyurken yanımda bebeğim varmış gibi hissediyorum, inan hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz, tek çaremiz doktorlara güvenmek ve dua etmek

Neguzel bak ondada sorun yokms icin rahat olsn canim:KK66: karsidan gulmek kolay tabi orasini ancak siz bilirsniz ona ne ki:) bizde 3. Ayda yaptrmstk kac dr arstrmak istemedi sora kafama gore buldm. Ben kok nedeni gormek isterm ya bisi varsa gec ogrenirsem cok uzulurm bastn arastiririm herseyi demstm iyikide beklememisim yani. Drlari deneyp aratrirken gereksz birine rastlamstk adam bize aile baskisi mi var cocukla ilgili neden beklemiyosnz demsti sanki ben 17 yasndaym kacark evlendim:)) esimde buna karar vercek yetideyiz demsti ve cikmstk:KK70:
Ben de aynı fikirdeyim yıllarca bekleyip aa olmuyor hadi beni araştırın demenşn ne manası var. Manevi anlamda çok yıpranıyoruz bu süreçte, deney faresi gibi iç hapları içip duruyoruz. Acaba demenin manası yok, kafan rahat olmalı :)

Kızlar bende 3 gün önce hastaneye gittim bebeğimin kalp atışları için dinledim bir sıkıntı yok dedi doktor ama kan tahlili istedi bugün aldı eşim bi kanım negatif çıkması lazımmış pozitif çıkmış doktor kanında mikrop var demiş yarın sabah tekrar gelip o tahlili versin tekrar oyle çıkarsa başka bir yere sevk edeceğini söylemiş bunun bebegime bir zararı olrmu acaba

Senin kalbin çok güzel rabbim seni inşallah bir evlatla taçlandirir
Ay ben seni yerim canım benim, sen öyle hissetmişsin, öyle hissettirebildiysem ne mutlu bana. Amiin kuzum çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Rabbim hepimize, tüm isteyenlere bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah :KK200:

Eşimin ileri hareketinde biraz sıkıntı var benim de hormonlarımda bi dengesizlik varmış. Büyük sorunlar değil bunlar ama olmuyor işte... Sabır sabır.. Sabır taşına döndük...
Seni çok iyi anlıyorum canım, benim eşiminde varikoselden dolayı hızlı ileri hareketlisi problemliydi. 2.5 ay önce ameliyat oldu. Sabırla bekliyoruz hepimiz canım napalım

Kızlar bende 3 gün önce hastaneye gittim bebeğimin kalp atışları için dinledim bir sıkıntı yok dedi doktor ama kan tahlili istedi bugün aldı eşim bi kanım negatif çıkması lazımmış pozitif çıkmış doktor kanında mikrop var demiş yarın sabah tekrar gelip o tahlili versin tekrar oyle çıkarsa başka bir yere sevk edeceğini söylemiş bunun bebegime bir zararı olrmu acaba
Canım ne testiymiş hangi değer pozitifmiş onu söylersen daha çok yardımcı oluruz

Back
X