- 3 Aralık 2018
- 171
- 191
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #12.381
Öyle diyerek sabrediyoruz..Hayırlısı olsun canım inşalla h pozitiflerinde görücez pes etmek yok demekki daha zamanı gelmemis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle diyerek sabrediyoruz..Hayırlısı olsun canım inşalla h pozitiflerinde görücez pes etmek yok demekki daha zamanı gelmemis
Inşallah sabrın sonu selamet rabbim ıyiki beklemişim şevci yaşatsıniran once sana ve hepimize.yaşiniz kaçÖyle diyerek sabrediyoruz..
Canım cok haklısın. 2 yıllık evliyim ama tutmadı bu zamana kadar. Benim aklıma dahi gelmezdi hemen hamile kalırım sanıyodum ama öyle olmuyomuş. Herkes ikincileri üçümcüleri düşünürken bende tık yok. Yemek masasına oturdugumda bile mama sandalyesini hayal ediyorum. Uyurken yanımda bebeğim varmış gibi hissediyorum, inan hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz, tek çaremiz doktorlara güvenmek ve dua etmekİsyan etmiyorum inanıyorum bir gün ben de anne olucam ama dayanmak o kadar zor ki. Hayatta hiçbir şeyi bu kadar istemedim. Hep korktum bu konuda imtihan olmaktan.. Malesef başıma geldi...![]()
Ben de aynı fikirdeyim yıllarca bekleyip aa olmuyor hadi beni araştırın demenşn ne manası var. Manevi anlamda çok yıpranıyoruz bu süreçte, deney faresi gibi iç hapları içip duruyoruz. Acaba demenin manası yok, kafan rahat olmalı :)Neguzel bak ondada sorun yokms icin rahat olsn canimkarsidan gulmek kolay tabi orasini ancak siz bilirsniz ona ne ki:) bizde 3. Ayda yaptrmstk kac dr arstrmak istemedi sora kafama gore buldm. Ben kok nedeni gormek isterm ya bisi varsa gec ogrenirsem cok uzulurm bastn arastiririm herseyi demstm iyikide beklememisim yani. Drlari deneyp aratrirken gereksz birine rastlamstk adam bize aile baskisi mi var cocukla ilgili neden beklemiyosnz demsti sanki ben 17 yasndaym kacark evlendim:)) esimde buna karar vercek yetideyiz demsti ve cikmstk
![]()
Hastaneye 50 tl ödedim reçete yazdı ilaç çatlatma iğnesi bide jel onlarada 200hmm. kac tl verdin cnm
devletmi hastanesimk cnmHastaneye 50 tl ödedim reçete yazdı ilaç çatlatma iğnesi bide jel onlarada 200
Hiç bir şartı yok c@nm önceden rahim filmi çekilmesi lazmDevlette aşılama olmanın şartları nedir
ben rahim filmi, sperm testleri falan hepsini yaptrdm. evlilik yil sarti.yokmu cnmHiç bir şartı yok c@nm önceden rahim filmi çekilmesi lazm
Ben okuduğuma göre netten yaş aralığı hiç çocuğunun olmaması ne bileyim birsuru biseyler yaziyorduHiç bir şartı yok c@nm önceden rahim filmi çekilmesi lazm
Yok canım ben 1 yıllık evliydim yaptımben rahim filmi, sperm testleri falan hepsini yaptrdm. evlilik yil sarti.yokmu cnm
Ay ben seni yerim canım benim, sen öyle hissetmişsin, öyle hissettirebildiysem ne mutlu bana. Amiin kuzum çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Rabbim hepimize, tüm isteyenlere bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahSenin kalbin çok güzel rabbim seni inşallah bir evlatla taçlandirir
ya ben mi ince çizgi görüyorum bi tekÇöpe attım bi sinirle ya.. Ama tek çizgi yani eminim... (beklediği için şemali kaymış biraz)
Canm bence çok hafif bir çizgi var t yzAn yerin altındaÇöpe attım bi sinirle ya.. Ama tek çizgi yani eminim... (beklediği için şemali kaymış biraz)
Ben de her ihtimali değerlendireyim diyorum canım boş geçmiycem hiç ❤Olsn olsn aman bos gecme tum ihtimaller olsun hadi hayirlisi kuzum❤
Evet canım sigortan olursa da ilaç 100 tldevletmi hastanesimk cnm
Merhaba canım hayırlısı olsun hemencik gelsin bebişin :)Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende çatlatma iğnesi oldum ama ovitrelle değil choriomon du bakalım beklemedeyim :) sizler neler yaptınız
Seni çok iyi anlıyorum canım, benim eşiminde varikoselden dolayı hızlı ileri hareketlisi problemliydi. 2.5 ay önce ameliyat oldu. Sabırla bekliyoruz hepimiz canım napalımEşimin ileri hareketinde biraz sıkıntı var benim de hormonlarımda bi dengesizlik varmış. Büyük sorunlar değil bunlar ama olmuyor işte... Sabır sabır.. Sabır taşına döndük...
Canım ne testiymiş hangi değer pozitifmiş onu söylersen daha çok yardımcı oluruzKızlar bende 3 gün önce hastaneye gittim bebeğimin kalp atışları için dinledim bir sıkıntı yok dedi doktor ama kan tahlili istedi bugün aldı eşim bi kanım negatif çıkması lazımmış pozitif çıkmış doktor kanında mikrop var demiş yarın sabah tekrar gelip o tahlili versin tekrar oyle çıkarsa başka bir yere sevk edeceğini söylemiş bunun bebegime bir zararı olrmu acaba
ne gzl ya. tuttumu asilama pekiYok canım ben 1 yıllık evliydim yaptım