Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.

Cokkk sevindim canim. Banada umut oldu. Dikkat et kendine cok yol yürüme. Sende bana dua et lütfen.

Nerde yaşıyosun canım?
Ben hamile kalmadan önce 6 ay inofolic combi kullandım canım hem folik asit için hem kaliteli yumurtlamayı sağlaması için. Şimdi diofol verdi doktorum. Folik asit, b12, d vitamini ve iyot var içerisinde
çok kaliteli bir vitamin .içinde gerçek folic asit var.

Folattro ve Diofol candır :)

Canım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
Yaa çok sevindim :)) inşallah devamıda hayırla gelir değerin çok güzel maşallah nazar değmesin :)

dün tey yapmıstım kan testi negatif cikmisti doktor adetine daha 5 gün var bu durum cok az bir ihtimal olsada degisebilir dedi sırt agtisindan ölücem belirtiler yasiyorim ben adet olucagim zaman hic sancim falan olmazdi vallahi hayirlisi olsun umudum yok ama vucudumu bu ignemi mafetri bilmiyorum

Oh bak çok şükür gayet iyi değerin hadi Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

dün tey yapmıstım kan testi negatif cikmisti doktor adetine daha 5 gün var bu durum cok az bir ihtimal olsada degisebilir dedi sırt agtisindan ölücem belirtiler yasiyorim ben adet olucagim zaman hic sancim falan olmazdi vallahi hayirlisi olsun umudum yok ama vucudumu bu ignemi mafetri bilmiyorum
İğne vücudun dengesini değiştiriyor zaten bata 5 varsa çıkması lazım sonuçta çatlatan iğne ile doktor tarih belli kaç çıktıki değerin tatlım

Back
X