Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
Sırayla 11,12 ve 13.gün testlerim
Sabah ilk idrarla yaptım üçü de aynı marka testlerin. Ama kan testi yaptırmaya korkuyorum :110: testlerdeki silik çizgiler artık psikolojimi bozdu resmen. Bi bakar mısınız siz de

Bence de bebiş var gibi gün gün belirginleşmiş 2. Çizgi
Kan vermeye gidecektin ne yaptın ?
Güzel haberlerle gel inşallah

Ben hiç duymadım canım ama bence olabilir çünkü herkesin tam pik yapmayabiliyomuş, bazılarının çok koyu pik çıkıyo bazılarının daha silik

Benim bugun reglinin 11.günü koyulasacagina dahada silikleşiyor. Zaten ilacsiz yumurtalarim gelismiyordu hic belki gecen ayki klomenin etkisi devam eder diye ümidim vardi. Yinede regliye kadar test yapicam.

Benim bugun reglinin 11.günü koyulasacagina dahada silikleşiyor. Zaten ilacsiz yumurtalarim gelismiyordu hic belki gecen ayki klomenin etkisi devam eder diye ümidim vardi. Yinede regliye kadar test yapicam.
Canm ümidini kesme devam et diğer ay bende 9. Gün yumurtlama olmuştu bu ayda 17. Gün oldu ben internette baktım pkolularda 23. 28. Gün bile oluyormus

Canm ümidini kesme devam et diğer ay bende 9. Gün yumurtlama olmuştu bu ayda 17. Gün oldu ben internette baktım pkolularda 23. 28. Gün bile oluyormus

Insallah canim. Regli olana kadar devam edicem bakalim olucakmi. Valla 1kere pik görsem hamile kalmis kadar sevinicem. :dua:

Canım benim sen hiç bırakmadan testleri yapmaya devam et, sıvı alımına bağlı olarak bazen daha silik çıkıyo. Zaten çizgi birden koyulaşıyo hiç merak etme

Canım benim 23. Gün ovulasyon pik gösterdi inan ki yani devam et yapmaya ge c yumurtluyor olabilirsin

Canım benim sen hiç bırakmadan testleri yapmaya devam et, sıvı alımına bağlı olarak bazen daha silik çıkıyo. Zaten çizgi birden koyulaşıyo hiç merak etme

Kuzum birsey sorucam.bugun reglinin 11.günü 2 gündür süt maydanoz buhari yapiyorum.bazi yerlerde hemen arkasindan iliski olsun yaziyor bazilarindada 3 gun buhara oturun ama iliski olmasin diyor. birde 11.12.gün gecmi oluyor

Kuzum birsey sorucam.bugun reglinin 11.günü 2 gündür süt maydanoz buhari yapiyorum.bazi yerlerde hemen arkasindan iliski olsun yaziyor bazilarindada 3 gun buhara oturun ama iliski olmasin diyor. birde 11.12.gün gecmi oluyor
Zaman olarak bence geç değil güzel bi zamanlama canım. İlişki konusunda evet farklı görüşler var doğrusu hangisi bilmiyorum canım. Mesela ben iki gün yaptım bunu, işk gün buhardan sonra hemen ilişkiye girdim, ikinci gün çorap falan giydim ve yattım ilişki olmadı

Zaman olarak bence geç değil güzel bi zamanlama canım. İlişki konusunda evet farklı görüşler var doğrusu hangisi bilmiyorum canım. Mesela ben iki gün yaptım bunu, işk gün buhardan sonra hemen ilişkiye girdim, ikinci gün çorap falan giydim ve yattım ilişki olmadı

Bende persembe yaptim o günü degerlendirdim.birde bugün yaptim bugunüde degerlendirdim canim. Pazarteside yaparim. Bir gun arayla olmuş oluyor

Back
X