Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya, bişey sorucam, az önce ovulasyon testi sipariş verdim, benim regli yarın bitecek gibi, 20 li test 26 TL, iyimi, bide labaquik marka nasıl, ben bide bunu kullanmaya ne zaman, başlıyım, bide çok oldu ama, nasıl kullanıcammo_O

Kızlar ya, bişey sorucam, az önce ovulasyon testi sipariş verdim, benim regli yarın bitecek gibi, 20 li test 26 TL, iyimi, bide labaquik marka nasıl, ben bide bunu kullanmaya ne zaman, başlıyım, bide çok oldu ama, nasıl kullanıcammo_O

Kuzum ben 30lusunu 25 e almistim

Canım benm doktorum hep 1 ay ara verdi o arada hamile kalmıştım ilaçların etkisi devam edermis
Bende 8 yıl önce tedavi de aynısını uygulamıştık
1 ay ilaç bir ay boş
Ama ben şuan 2 yada 3 ay kendim ara vermek istiyorum. Bakalım sorucam yine doktoruma teşekkür ederim

Ay ne biliym, verdim siparişi, 20 bir ay yetermiki

Günde 1 tane yaparsan 20gün yeter zaten 5günde ortalama regli süresi. 25gün yapiyor. Ben 30lu aldim. 5gün regli oldugumdan 25gün yetmesi gerekiyor.pik olmasina yakin olan 5 günde cift test yaparsam tam 30 tane yetiyor.

Günde 1 tane yaparsan 20gün yeter zaten 5günde ortalama regli süresi. 25gün yapiyor. Ben 30lu aldim. 5gün regli oldugumdan 25gün yetmesi gerekiyor.pik olmasina yakin olan 5 günde cift test yaparsam tam 30 tane yetiyor.
Keşke size sorup alsaydım, bide bu süt maydanoz buharını sen yapmıştın sanırım, tam Bi anlatabilirmisin, nasıl yapılıyor, kaç gün yapılıyor, bu ay dua, bitkisel şeyler, bide ovu testiyle devam edicem bakalım, hakkımızda hayırlısı

LH pik yaptı ilaç kullandığımda bu kadar erken pik yapmamıştı. Çok şükür Allah'ıma :dua: bol bol değerlendireceğiz artık :dua:

Eklentiler

• 880ECD2E-AA3C-4E3E-9B1E-F746D4B7A3E3.webp
    880ECD2E-AA3C-4E3E-9B1E-F746D4B7A3E3.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 41
Keşke size sorup alsaydım, bide bu süt maydanoz buharını sen yapmıştın sanırım, tam Bi anlatabilirmisin, nasıl yapılıyor, kaç gün yapılıyor, bu ay dua, bitkisel şeyler, bide ovu testiyle devam edicem bakalım, hakkımızda hayırlısı

Canim ben 1kg kadar sütü kaynatip icine 1bag maydanoz ve 1tatli kasigi karabiber koydum ustunden buhar cikmaya baslayinca kapattim.ilk asiri sicakligi gecince 2kg luk yogurt kovasina döküp vilada kovasinin icine oturtup üstune 20dakaka battaniye ile oturdum. Kova bos oldugundan icine yogurt kovasi yukselsin diye havlu koydum

LH pik yaptı ilaç kullandığımda bu kadar erken pik yapmamıştı. Çok şükür Allah'ıma :dua: bol bol değerlendireceğiz artık :dua:

Ahhh canim senin adina sevindim kacirma sakin bugünlerini.insallah güzel haberlerini alicaz. Benim tamamen silikleşti cizgi yok gibi birsey. igne veya klomen kullanmayinca olmayacak belli oldu.

Ahhh canim senin adina sevindim kacirma sakin bugünlerini.insallah güzel haberlerini alicaz. Benim tamamen silikleşti cizgi yok gibi birsey. igne veya klomen kullanmayinca olmayacak belli oldu.
Benimde tamamen silikti aşkım atarım sana çizgi bile zor ışık tutunca gözüküodu iki gündür bence seninde yakındır :dua:

Back
X