- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #20.661
Devam et canım demistim sanırım benim 23. Gün-de ovulasyon pik oldu
Benimde seninki gibi olucak sanirim. Kafam corba gibi oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam et canım demistim sanırım benim 23. Gün-de ovulasyon pik oldu
Kızlar ya, bişey sorucam, az önce ovulasyon testi sipariş verdim, benim regli yarın bitecek gibi, 20 li test 26 TL, iyimi, bide labaquik marka nasıl, ben bide bunu kullanmaya ne zaman, başlıyım, bide çok oldu ama, nasıl kullanıcamm![]()
Umudum yok ama 1 haftaya belli olur artukEvet hatırladım canm hayırlısı bende anlamadım neden öyle oldu İnşalla h gebesindir .
Beklemeye devam yani artık sıkıldım biliyor musunuz herseyden hemdeBenimde seninki gibi olucak sanirim. Kafam corba gibi oldu
Bende 8 yıl önce tedavi de aynısını uygulamıştıkCanım benm doktorum hep 1 ay ara verdi o arada hamile kalmıştım ilaçların etkisi devam edermis
Aaaa neden kiii canımKızlar evı terkettım boşanıyorum
Bismillahirrahmanirrahimm, noldu ya, delimisin, Allah korusunKızlar evı terkettım boşanıyorum
Ay ne biliym, verdim siparişi, 20 bir ay yetermikiKuzum ben 30lusunu 25 e almistim
a cnm hayirdir. destek olmk isterimKızlar evı terkettım boşanıyorum
Kızlar evı terkettım boşanıyorum
Ay ne biliym, verdim siparişi, 20 bir ay yetermiki
Keşke size sorup alsaydım, bide bu süt maydanoz buharını sen yapmıştın sanırım, tam Bi anlatabilirmisin, nasıl yapılıyor, kaç gün yapılıyor, bu ay dua, bitkisel şeyler, bide ovu testiyle devam edicem bakalım, hakkımızda hayırlısıGünde 1 tane yaparsan 20gün yeter zaten 5günde ortalama regli süresi. 25gün yapiyor. Ben 30lu aldim. 5gün regli oldugumdan 25gün yetmesi gerekiyor.pik olmasina yakin olan 5 günde cift test yaparsam tam 30 tane yetiyor.
Keşke size sorup alsaydım, bide bu süt maydanoz buharını sen yapmıştın sanırım, tam Bi anlatabilirmisin, nasıl yapılıyor, kaç gün yapılıyor, bu ay dua, bitkisel şeyler, bide ovu testiyle devam edicem bakalım, hakkımızda hayırlısı
LH pik yaptı ilaç kullandığımda bu kadar erken pik yapmamıştı. Çok şükür Allah'ımabol bol değerlendireceğiz artık
![]()
Benimde tamamen silikti aşkım atarım sana çizgi bile zor ışık tutunca gözüküodu iki gündür bence seninde yakındırAhhh canim senin adina sevindim kacirma sakin bugünlerini.insallah güzel haberlerini alicaz. Benim tamamen silikleşti cizgi yok gibi birsey. igne veya klomen kullanmayinca olmayacak belli oldu.
Benimde tamamen silikti aşkım atarım sana çizgi bile zor ışık tutunca gözüküodu iki gündür bence seninde yakındır![]()