Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK19:
Canim internette genelde 3 4 gün yaziyor regliden sonra. Ama ben reglinin 8 10 ve 12.günleri yaptim. Bazi yerlerde yumurtlama günlerine yakin yapip iliski diyor.oyüzdwn ben 8 .10.ve 12.günleru yapip degerlendirdim. Gerci ovulasyon testim negatif bosuna olmus oluyor sanirim.
Deme öyle cnm, çok yakında sende burdan yazacaksın gebelik haberini, hep birlikte sevinicez inşallah

Kızlar mesela ovulasyon testi hiç pik olmasada o ay hamile kalan duydunuzmu.
:KK57:
Doktora sordum bugün canım dedi ki bazen yumurtlama çok kısa süre içerisinde gerçekleştiğinden gün aşırı ilişki öneriyoruz. Yoksa yumurtlama olmadan hamile kalınmaz, ovulasyonla takip ediyorsan ve açıkcası yumurtlaman ne zaman olacak az çok tahminin varsa 2 gün öncesi başlayarak toplam 5-6 gün ilişki olması gebelik şansının yüzdesini arttırır. Yani yumurta pik yapmadan yaptığımız o ilişkilerin hepsi çöpmüş doktorun dediğine göre

Doktora sordum bugün canım dedi ki bazen yumurtlama çok kısa süre içerisinde gerçekleştiğinden gün aşırı ilişki öneriyoruz. Yoksa yumurtlama olmadan hamile kalınmaz, ovulasyonla takip ediyorsan ve açıkcası yumurtlaman ne zaman olacak az çok tahminin varsa 2 gün öncesi başlayarak toplam 5-6 gün ilişki olması gebelik şansının yüzdesini arttırır. Yani yumurta pik yapmadan yaptığımız o ilişkilerin hepsi çöpmüş doktorun dediğine göre

Yaaaa cok üzüldüm. Ben ilacsiz ne yumurtlayabiliyorum ne de regli olabiliyorum. Bosu bosuna gün asiri iliski diye esimide kendimide strese soktum. Zaruri olunca cok strese giriyoruz. Gecen ay bugünlerde ilacla yumurtlamistim. Sanirim gecen ayki ilacta fayda etmedi. bari regli olabilsemde ilac kullansam.

bir arkadasima internetten ovulasyon testi ve gebelik testi aldiracagim. hangi markalari önerirsiniz kizlar ona göre söyleyecegim hangisini alsin diye

Kızlar bugün açık kahverengi akıntım için doktora gittim çok şükür bi sorun yokmuş düşük riskin kanama alanın falan yok dedi, tedbir amaçlı 10 gün progestan kullanıcam. Ayrıca bugün yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) 4 gün önden gidiyodu, farkı 5 e çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten kalp atışı randevum cuma günü, bugün duymamız zor bi ihtimaldi dedi. Cuma kalp atışı için gidicem. İnşallah çok güzel bi şekilde duyarız cuma :dua:

Kızlar bugün açık kahverengi akıntım için doktora gittim çok şükür bi sorun yokmuş düşük riskin kanama alanın falan yok dedi, tedbir amaçlı 10 gün progestan kullanıcam. Ayrıca bugün yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) 4 gün önden gidiyodu, farkı 5 e çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten kalp atışı randevum cuma günü, bugün duymamız zor bi ihtimaldi dedi. Cuma kalp atışı için gidicem. İnşallah çok güzel bi şekilde duyarız cuma :dua:
İnşallah duyulur canım herşey yolindaymis ne güzel :) karnından muayene ediyor

Yaaaa cok üzüldüm. Ben ilacsiz ne yumurtlayabiliyorum ne de regli olabiliyorum. Bosu bosuna gün asiri iliski diye esimide kendimide strese soktum. Zaruri olunca cok strese giriyoruz. Gecen ay bugünlerde ilacla yumurtlamistim. Sanirim gecen ayki ilacta fayda etmedi. bari regli olabilsemde ilac kullansam.
ah canım ya aynı ben
ben bu yüzden ilişki için zorlamıyorum eşimi
nasılsa yumoş olmuyor diye

yerini sağlamlaştırıyor herhalde kuzu :)
progestanın bir zararı yok bildiğim kadarıyla canım kullan

ben de cumartesi kontrole gittim kistim 5cm e düşmüş. 2 haftada 2 cm küçülmüş.
ama bu hızla küçülürse 2 ayda ancak kaybolur:cry:
Kistlerin küçülme hızı belli olmuyo bildiğim kadarıyla canım. Yani bi bakmışsın bi daha ki kontrolde kaybolmuş olur

Kistlerin küçülme hızı belli olmuyo bildiğim kadarıyla canım. Yani bi bakmışsın bi daha ki kontrolde kaybolmuş olur
ay inşallah canım
cuma günü devlet hastanesinden randevu aldım
tedavi sürecimi planlamak için bakalım ne diyecekler
belki onlar da muayene eder bakarlar kiste

Maşallah canım ne güzel sağlıkla ilerliyor bak. inşallah cuma günü daha da güzel haberlerle gelirsin

Bende aynı aşırı stres yapıyorum zoraki olunca :/ görev gibi.. bugünde yaptım ovulasyon yine pik gözüküyor bakalım ne zaman çatlayacak diye bekliyorum bugün akşam ilişki değilde sabah ilişkiye gireriz diye düşündüm ama çatlamamış diye :( acaba akşam mı sabah mı daha iyi bilmiyorum .. gerçekten iyice bunaldık.. sen takibe devam et bence illaki geç de olsan görücen yoksa regl de olamazsın ki

Oh çok şükür canım benim :) cuma günü ilk sesini duyunca daha da rahatlarsın zaten :dua: Allahın izninle sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın inşallah

Bende aynı aşırı stres yapıyorum zoraki olunca :/ görev gibi.. bugünde yaptım ovulasyon yine pik gözüküyor bakalım ne zaman çatlayacak diye bekliyorum bugün akşam ilişki değilde sabah ilişkiye gireriz diye düşündüm ama çatlamamış diye :KK43: acaba akşam mı sabah mı daha iyi bilmiyorum .. gerçekten iyice bunaldık.. sen takibe devam et bence illaki geç de olsan görücen yoksa regl de olamazsın ki
Canım benimkide 2 günde çatlamıştı sabahları daha iyi oluyomuş diye duydum vücut dinleniyo ya biz 3 gün arka arkaya olmuştu sonra gün asiri

Back
X