Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum insallah gebelik belirtisidir. Bende bu ay 100kat fazla yoruldugumu hissediyirum. Ovulasyon testi yapmak strese sokuyor beni. Testleri cope atip kurtulsammi diye düsünüyorum ara ara.
Gebelik belirtisi değil canin her regli öncesi olur ama bat da şu diyemiyorum 30 günü baz alırsam 5 gün var önceki regliyi baz alirsam yarın adet olmam lazım herşey çorba yani

Kizlar selam❤ A AloeeVeraa kuzum kese gordnz mu kalp duydn mu hangi gnlerdesn blmedgm icn merketm kuzum:) iyisinizdir ins kzlar malesf takp edemiyorm vakt bulup ozledm sizleri dualarimdasniz hepp. Surekli wc deyim ben :D biriki alisvers basladm Allah hepimize bu gunleri yasatsin ve inss saglkla kucagimza aliriz❤

İnşallah gelmez canım adet belirtileri gebelikte olabiliyor yinede ümitlenme tabi olucaksanda bi an önce ol bitsin yeni aya başla
Ben 3 aydır ara vermiştim aslinda doktora falan da gitmiyorum aynen haklısın en azından regli olmak da birşey ama merak ettiğim ayın 13 de pik oldu ya reglim 27 sinde mi olacak yani 14 gün sonra

Kizlar selam❤ A AloeeVeraa kuzum kese gordnz mu kalp duydn mu hangi gnlerdesn blmedgm icn merketm kuzum:) iyisinizdir ins kzlar malesf takp edemiyorm vakt bulup ozledm sizleri dualarimdasniz hepp. Surekli wc deyim ben :KK70: biriki alisvers basladm Allah hepimize bu gunleri yasatsin ve inss saglkla kucagimza aliriz❤
Aminnn canım senin cinsiyetler neydi ben uzun dönem girmedim bende onu kaçırdım. Sağlıkla tadını çıkar bu günlerinin canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Kizlar selam❤ A AloeeVeraa kuzum kese gordnz mu kalp duydn mu hangi gnlerdesn blmedgm icn merketm kuzum:) iyisinizdir ins kzlar malesf takp edemiyorm vakt bulup ozledm sizleri dualarimdasniz hepp. Surekli wc deyim ben :KK70: biriki alisvers basladm Allah hepimize bu gunleri yasatsin ve inss saglkla kucagimza aliriz❤
Canım biz iyiyiz şükür, bi kaç gün açık kahve lekelenmem oldu o yüzden bugün gittim doktora. Keseyi geçen hafta pazartesi görmüştük, bugün de yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) sata göre 5+4 üm bugün ama bebiş ultrasona göre 5 gün önde yani 6+2 çıktık bugün. Kalp atışı randevum cuma günü canım, bugün de belki bi umut görürüz diye baktık ama çok aşırı gazım varmış her şeyi zor gördük sisli sisli. Doktor kalbinden emin olamadı bugün, bakalım asıl randevu cuma günü, dua et canım duyabilelim :dua:
Senin minnoşların nasıl kuzum sen nasılsın

Ben 3 aydır ara vermiştim aslinda doktora falan da gitmiyorum aynen haklısın en azından regli olmak da birşey ama merak ettiğim ayın 13 de pik oldu ya reglim 27 sinde mi olacak yani 14 gün sonra
Benim genelde 1 2 gün oynasada yumurtlamadan sonra 14 ü buluyor canım öyle olabilir O zaman daha adete var zaten

Aminnn canım senin cinsiyetler neydi ben uzun dönem girmedim bende onu kaçırdım. Sağlıkla tadını çıkar bu günlerinin canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Kiz bebislerim olck nasipse degismesse kuzum:) aminn cumlemiz icin. Sen nasilsn ins tes zamanda olir❤

Cumartesi evde eşim yaptı iğneyi 3 gundur degerlendirdik yarında degerlendiricez inşallah. Dun ve bugun sağ tarafımda kasık ve bel ağrım var ama leke veya kan gelmedi bu arada sagdan yumurtlamışım 3 tane ama sadece biri büyümüştü iğneden 1 gun önce 21.6mm di dr çok güzel dedi yalnız ben femara ilaçla yumurtladımm.

Canım biz iyiyiz şükür, bi kaç gün açık kahve lekelenmem oldu o yüzden bugün gittim doktora. Keseyi geçen hafta pazartesi görmüştük, bugün de yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) sata göre 5+4 üm bugün ama bebiş ultrasona göre 5 gün önde yani 6+2 çıktık bugün. Kalp atışı randevum cuma günü canım, bugün de belki bi umut görürüz diye baktık ama çok aşırı gazım varmış her şeyi zor gördük sisli sisli. Doktor kalbinden emin olamadı bugün, bakalım asıl randevu cuma günü, dua et canım duyabilelim :dua:
Senin minnoşların nasıl kuzum sen nasılsın
Ilkzamnlar yasayan cok oluyo merak etme canim;) oy masallah bebiside gordun sukurler olrsn allahn izniyle duyarsin ins kuzum cuma gunu yaz bize mukemmel bi duygu❤ buyuyorlar teyzesii 2 gune 19. Hfta doluyo karnim cikti artik:KK48: kilo almadm henuz ama. Yorucu geciyor benim kuzum bebislern sagligi iyi allaha sukur:dua: 2 hfta sora detyli usg giricem bakalm ins yolundadir hersy korku cok oluyor insanda

Ilkzamnlar yasayan cok oluyo merak etme canim:KK66: oy masallah bebiside gordun sukurler olrsn allahn izniyle duyarsin ins kuzum cuma gunu yaz bize mukemmel bi duygu❤ buyuyorlar teyzesii 2 gune 19. Hfta doluyo karnim cikti artik:KK48: kilo almadm henuz ama. Yorucu geciyor benim kuzum bebislern sagligi iyi allaha sukur:dua: 2 hfta sora detyli usg giricem bakalm ins yolundadir hersy korku cok oluyor insanda
Amiin canım inşallah hayırlısıyla duyarım :dua: oyy maşallah size yaa karnın çıkmıştır tabi kuzum yolu yarıladınız artık siz :) Allahın izniyle her şey yolundadır canım merak etme ❤

Amiin canım inşallah hayırlısıyla duyarım :dua: oyy maşallah size yaa karnın çıkmıştır tabi kuzum yolu yarıladınız artık siz :) Allahın izniyle her şey yolundadır canım merak etme ❤
4 ay doldu bisi yoktu 2 haftada birden ben burdaym dedi bebisler:) evet yari yol kaldi Allahn iznyle bakalim cumlemz saglickla alalim kuzum❤

Ilkzamnlar yasayan cok oluyo merak etme canim:KK66: oy masallah bebiside gordun sukurler olrsn allahn izniyle duyarsin ins kuzum cuma gunu yaz bize mukemmel bi duygu❤ buyuyorlar teyzesii 2 gune 19. Hfta doluyo karnim cikti artik:KK48: kilo almadm henuz ama. Yorucu geciyor benim kuzum bebislern sagligi iyi allaha sukur:dua: 2 hfta sora detyli usg giricem bakalm ins yolundadir hersy korku cok oluyor insanda
Maşallah canım hala kilo almadım mı

Back
X