Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz oluruna bırakmak çok iyi gelebilir canım. İnşallah tam bu süreçte gelir bebişin. Moralini yüksek tut hep, inan ki en önemli şey bu, dua et bir de bol bol :dua:
Ediyorum canım etmemmi ayetel kürsi çalışmasnı yaptım dediğin o sayfayı takip ettim geçen hafta toplu duaya katıldım birazda öyle denicem zamana bırakıcam dilerim rabbimden çok bekletmeden verir

Ediyorum canım etmemmi ayetel kürsi çalışmasnı yaptım dediğin o sayfayı takip ettim geçen hafta toplu duaya katıldım birazda öyle denicem zamana bırakıcam dilerim rabbimden çok bekletmeden verir
Çok iyi yapmışsın canım devam et dualara. Allahım en iyisini bilir, inşallah karşılığını vericektir bir an önce

Yumurtlamak demek yumurtanın olgun boyuta gelip yumurtalıklardan tüplere atılması demek canım. Atıldıktan 24-36 saat sonra da çatlıyo kendisi

Yani pik olunca yumurta 18mm_22mm arasina gelmismi sayiliyor. Gecen ay benim 20mm ken bile pik olmamisti.

Haklısın canım inşallah bı an önce geçer hepsi işi bırakmak istemiyorum böyle hastayım diye herkes baskı yapıyor işi bırak diye ne yapacağımı bilemedim bende
Gecms olsn canim ay hastalk cok agir geciyo hamilyken ya:( bende ust uste 2 hfta arala olmstm 2 3 gun gidemedm ise ama olu gibiydim. Elinde degl kabalk ortam mikrop varsa hemen kaparsn direnc dusuk oldgndn dinlenmeye cals bolca;) toplu tasima ve avmlerde cok thlikeli hastsneleri zatn solemiyorm bile maske mtlska takmk lazm:)

Gecms olsn canim ay hastalk cok agir geciyo hamilyken ya:KK43: bende ust uste 2 hfta arala olmstm 2 3 gun gidemedm ise ama olu gibiydim. Elinde degl kabalk ortam mikrop varsa hemen kaparsn direnc dusuk oldgndn dinlenmeye cals bolca:KK66: toplu tasima ve avmlerde cok thlikeli hastsneleri zatn solemiyorm bile maske mtlska takmk lazm:)
Saol canım geçer inşallah :) ben dinleniyorum işe gidiyorum hep ondan gecmiyo belki de

Kizlar sonunda ovulasyon testim pik oldu. Doktoru aradim haftaya sali gel progestron testi yapalim dedi. Benim yumurtam cogunlukla sekilsiz oluyor catlasada sagliksiz oluyor oyüzden sali günü bakalim saglikli yumurtlamismisin diye dedi. En son baktiginda sekilsiz 1 tane vardi insallah o degildir.

Saol canım geçer inşallah :) ben dinleniyorum işe gidiyorum hep ondan gecmiyo belki de
Bncede canim yorma kendini hastaligi tk geciren dinlenmk grip vs ise;) rapor yazar dr. Bikeresnde bi doktordaym kesnlkle hastalanmaman lazim sen risklisn aman isyernden grptn biri hastalanir gel ben 4 5 gun rapor yazarm dedi. Ben kendim hastalannca anca kotu asamadaysm gtmiyorm ole alsm erkenden dogm iznine cikartilirm heralde :D

Ayy benimde aynı 3 gündür ve aşırı stres oldum :KK43: ne koyuluk azalmış mı benimkine de bakar mısın?
Seninkinde açılma en son günde biraz var ama benimkinde de göremedim sanki :KK43: en alttaki bugün yaptığım.
Bence seninkinde de var canım biraz silikleşme.. yalnız ben de böyle değilmiş demek :KK50: 25i gibi bi test yapmayı planlıyorum ben erken gebelik testi inşallah vardır :dua:

Tatlım internette baktım ama, incir havuç kürü falan diyo, yanılmıyorsam sen bunları zaten biliyorsun, yine de yeni bişey öğrenirsek burdan paylaşalım, belki birimizin işine yarar

Incir büyütmek icin havuc catlatmak icin yaziyorda. En iyisi ben havuc kaynatip suyunu iceyim yarin

Kizlar sonunda ovulasyon testim pik oldu. Doktoru aradim haftaya sali gel progestron testi yapalim dedi. Benim yumurtam cogunlukla sekilsiz oluyor catlasada sagliksiz oluyor oyüzden sali günü bakalim saglikli yumurtlamismisin diye dedi. En son baktiginda sekilsiz 1 tane vardi insallah o degildir.
Hadi gözün aydın canım inşallah kaliteli yumurtlamışsındır. Ben umutluyum çok yakında gelicek bebişin

Back
X