Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah inşallah canım adetiyin kaçıncı günü canim

Bugün 14.gun canim aksamüstü pik oldu gibi.birazdan testi tekrarlicam.insallah yarin catlar. doktor haftaya sali cagirdi saglikli yumurtlamismiyim diye progestron testi yapicak gecen ayki sagliksizdi. kismet artik.

Bncede canim yorma kendini hastaligi tk geciren dinlenmk grip vs ise:KK66: rapor yazar dr. Bikeresnde bi doktordaym kesnlkle hastalanmaman lazim sen risklisn aman isyernden grptn biri hastalanir gel ben 4 5 gun rapor yazarm dedi. Ben kendim hastalannca anca kotu asamadaysm gtmiyorm ole alsm erkenden dogm iznine cikartilirm heralde :KK70:
Banada Dr rapor yazacak oldu ben istemedim benim yerime bakabilcek kimse yok diye Allah korusun bebişlerimizi

Bugün 14.gun canim aksamüstü pik oldu gibi.birazdan testi tekrarlicam.insallah yarin catlar. doktor haftaya sali cagirdi saglikli yumurtlamismiyim diye progestron testi yapicak gecen ayki sagliksizdi. kismet artik.
Ovulasyon da kalitesiz yumurtlama gözükür mü ki? Bence içini iyi tut ve çalışmalara devam :KK49:

Kizlar sonunda ovulasyon testim pik oldu. Doktoru aradim haftaya sali gel progestron testi yapalim dedi. Benim yumurtam cogunlukla sekilsiz oluyor catlasada sagliksiz oluyor oyüzden sali günü bakalim saglikli yumurtlamismisin diye dedi. En son baktiginda sekilsiz 1 tane vardi insallah o degildir.
Canım yumurtanın daha sağlıklı olması için inofolic diye bir ilaç var sgk karşılamıyor ama doktoruna danış bi istersen genelde pkolulara verilirmiş

Aaa o zaman belli olurmuymus bende 1 martta yaparim diyordum
Valla sen benden 1 gün önce iğne oldun galiba ben 16 subatta oldum 28 i tahlil dedi..
Canım yumurtanın daha sağlıklı olması için inofolic diye bir ilaç var sgk karşılamıyor ama doktoruna danış bi istersen genelde pkolulara verilirmiş
Bende inafolik combi kullanıyorum.. Tek basına bile hamileliği saglıyomuş

Kuzum ben onu eylül ayindan beri iciyorum ama tık yok bende.ama faydasini görenlerde var.

Bence seninkinde de var canım biraz silikleşme.. yalnız ben de böyle değilmiş demek :KK50: 25i gibi bi test yapmayı planlıyorum ben erken gebelik testi inşallah vardır :dua:
Canım erken gebelik testinde olsa da çıkmaz ki.. çok erken test için 25'i

Hadi hayırlısı bize de haber ver bekliyorum :dua::oops:

Kuzum 18.5mm 1tane yumurta varmis yine solda. Hep tereddüt ediliyor gecen aydan kalan 13mm likmi acaba diye. Iyide olabilir kötüde olabilir yinede catlama igneni yazalim dediler. Esim nobetci eczaneden almaya gitti. Artik kismet .yinede sansimizi deneyelim dedik.

Back
X