Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım evdeyim dinleniyorum ever aslında yapıp yapmamakta kararsız kaldık doktorla inşallah tutar kendi çatladığı için tam zamanını bilmiyoruz sonuçta
Allahın izniyle tutar canım. Bi kaç gün yat dinlen dikkat et kendine

Ge

doğru söylüyorsun gerçekten bir adım daha yaklaşmış hissediyorum kendimi. Yaza tüp bebek düşünüyordum, öncesinde de bir kere aşılama denesem mi diye de aklımdan geçiyordu. Bakalım normal mi deneriz, aşışamamı olur cuma belli olacak :)
İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan geliverir bebişin canım

Canım ben bu durumu doktoruma sormuştum
Sen merak etme giden gitmiştir demişti

yaaa öylemi ohh resmen içim rahatladı ya bende doktora sorucam sorucam her gittiğimde unutuyorum aklıma takılıyodu ne zamandır çok sağol canım aslında aklıma geldi ama direk akması tuhaf geldiğinden şey ettim mayıstan beri deniyoruz sebepsiz olmayınca herşeye sebep arar oldum canım

Bu gayet olağan bir durum zaten spermlerden fazla gelen kısım dışarıya akıyor. İçini ferah tut, bende senin gibi düşünüyordum doktor olağan bir durum dedi yıkanırken su yere de akıyor ama ıslanıyorsun da onun gibi düşün amaç içeri giden sağlıklı spermin turunması

evet yaa insann sebepsiz olmayınca her şeye bi mana arar oluyo vala düşünüyodum hep acaba kabul mu etmiyo filan diye çok teşekkür ederim canım doğru diyosun giden gidiyo gidemeyenler geri geliyo demek.. inşallah tez zamanda gelir meleklerimiz

Bende yumurta tembelliği var, zaten ilk ilaç kullnımda 1 doz içmiştim. Diğerin de 2 ye çıkartı. Klomrnin yanın da östrojeb hapı da kullandırdır. Femarayı bilmiyorum ama iğneye bu sefer ilaçlara cevap vermeseydim vaşlatacaktı

Tedavin hayirli olsun canimm. Cumaya büyümüs olurlar .insallah ikiside buyür canim

Kizlar ben gece ignemi yaptim ama ne kasik agrisi ne akinti olmadi. Gecen ayda aynisi olmustu catlamadilar. doktorada sordum ovitrelle disinda bir alternatifimiz yok dedi. Bence igneden sonra kasik agrisi şart.cunku gecen ay doktor kasik agrin olmadimi diye sordu olnadi diyince bakti catlamamislar.

Konudan alakasız canım ama diyet yapıyorsun sanırım , yaptığın özel birşey var mı ? Ne kadar sürede verdin bu kiloyu

Canim sanirim ekimde basladim. Ekim kasim aralik ocak ta guzel kilo verdim. Bu ay veremiyorum. Ozel bir diyet listem yok. Sadece ekmek dahil icinde un seker olan herseyi hayatimdan cikarttim

Kizlar ben gece ignemi yaptim ama ne kasik agrisi ne akinti olmadi. Gecen ayda aynisi olmustu catlamadilar. doktorada sordum ovitrelle disinda bir alternatifimiz yok dedi. Bence igneden sonra kasik agrisi şart.cunku gecen ay doktor kasik agrin olmadimi diye sordu olnadi diyince bakti catlamamislar.
Bende hiç olmamıştı canım kasık ağrısı akıntı falan hiç biri olmamisti sen doktora gidip muayene ol mutlaka emin olursun için rahat eder ona göre beklersin

Kızlar iğnenin 12. Gününden itibaren test denilmiş hep, iğneyi olduğumuz günü de sayıyor muyuz ?? Yoksa sonraki günden mi başlıyoruz ben iğneyi 6 Şubat da vuruldum, 18 Şubat ta test negatif çıktı. Erken olmuş olabilir mii. Pozitife dönme ihtimali var mii nolur cevap verin psikolojimi bozdum artık.

Sana katılıyorum canım bende üç kere oldum birinde sancım oldu bende aynını düşündüm en son ovulasyonla çatlama gördüğümde de aynısı oldu çatlamayı gördüğüm gün sancım vardı

Kızlar iğnenin 12. Gününden itibaren test denilmiş hep, iğneyi olduğumuz günü de sayıyor muyuz ?? Yoksa sonraki günden mi başlıyoruz ben iğneyi 6 Şubat da vuruldum, 18 Şubat ta test negatif çıktı. Erken olmuş olabilir mii. Pozitife dönme ihtimali var mii nolur cevap verin psikolojimi bozdum artık.
Genelde 12 de çıkar canım bir kere iğne etkisi ile önceden pozitif gören var sen gene iki gün sonra tekrarla istersen

Tedavin hayirli olsun canimm. Cumaya büyümüs olurlar .insallah ikiside buyür canim
İnşallah, zar zor regli oluyoruz zaten insan heyecan yapıyor, panik oluyor, seviniyor. Haha hamile kalsam çıldırırım herhalde. Senin de büyümüş yumurta inşallah kendiliğinden oluverir:dua: daha fazla bekletmez

Back
X