Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün oldum canım bu muydu dedim bş kere dene tabi ama basit bi işlem bide doktor beni geç çağırdı gittiğimde yumurtam çatlamış ağar topar aşılama oldu yumurta daha içerde dedi şırınga yardımıyla spermleri biraz daha ileri yolluyorlar ki spermler daha az yolu daha çabuk gitsin diye yolunu kısaltıyorlar yani
Yaaa inşallah tutar canım, bekleyişin son bulur. İlk senden güzel haberi duymak nasip olsun, arkandan geliyim :) aslında tüp bebek denemeden 1 kere aşılama düşünüyordum, bu ay da son kez deneyip yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum. Acı yok diyorsun, sonrasında ne önerdi. Ben çalışıyorum. Pazartesi aşılama olsa, diğer günlere de mi rapor alıp yatsam diye düşündüm :) hep ayaktayım çünkü ve okul çok soğuk ayaklarım hiç ısınmıyor. Çok sordum ama kaç yumurtan gelişmişti?

Benimde battan bir hafta öncesi aşırı derecede yorgunluk ve uykusuzluk olmuştu o yüzden banada en net belirti bu geliyo çünkü diğer belirtiler aynı zamanda adet belirtisi benim arkadaşımda ikinci hamileliğini çok erkenden bu belirtiyle anlamisti

evet bat 27si yaklaşık 6 7 gün var hiç bu kadar uykumun olduğunu hatırlamıyorum iş yerinde uyucam atacaklar yakında benide gözlerim hep bi sulu esnemekten test yapsam çıkarmı acaba yarın sabah yapsam

evet bat 27si yaklaşık 6 7 gün var hiç bu kadar uykumun olduğunu hatırlamıyorum iş yerinde uyucam atacaklar yakında benide gözlerim hep bi sulu esnemekten test yapsam çıkarmı acaba yarın sabah yapsam
Çıkmaz sanki bat günü en net sonuç oluyor erken gebelik testiyle bı iki gün sonra belki çıkar canım

Yaaa inşallah tutar canım, bekleyişin son bulur. İlk senden güzel haberi duymak nasip olsun, arkandan geliyim :) aslında tüp bebek denemeden 1 kere aşılama düşünüyordum, bu ay da son kez deneyip yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum. Acı yok diyorsun, sonrasında ne önerdi. Ben çalışıyorum. Pazartesi aşılama olsa, diğer günlere de mi rapor alıp yatsam diye düşündüm :) hep ayaktayım çünkü ve okul çok soğuk ayaklarım hiç ısınmıyor. Çok sordum ama kaç yumurtan gelişmişti?
Herşeyi sorabilirsin canım :) hergün iğne oluyorsun normalde 17 18 olunca çatlatma iğnesi sonra aşılama oluyo aşılamadan önce 3 gün cinsel perhiz hiç bişey yok 5 dk sürüyo sonra yarım saat yatırıyorlar adet ağrısı gibi bi ağrı oldu o kadar işlem bitince oda bitti sonra o gün dahil 3 gün ilişki be progestan verdi ilk gün dinlen dedi ağır kaldırma Okadar aynı yaşantına devam et dedi normal ilişkş gibi düşün dedi canım 2 yumurtam gelişti ikisinde çatladı canım erken çatladı işte biraz kurala uygun olmadı ilaçlar kaldı anlayacağın yani bir kere dene derim ben ikinciyi sende yaşadıktan sonra düşünürsün bide sanırım devlet desteği için 2 kere aşılama olması gerekiyormuş sonrasında bişey yok ağrı sancı ama çatlatma iğnesi biraz sancınyapıyo normalde sende o olabilir ekstra sonra yürüyerek evine gidiyorsun yani inaşşah tutar canım nasip artık :)

Herşeyi sorabilirsin canım :) hergün iğne oluyorsun normalde 17 18 olunca çatlatma iğnesi sonra aşılama oluyo aşılamadan önce 3 gün cinsel perhiz hiç bişey yok 5 dk sürüyo sonra yarım saat yatırıyorlar adet ağrısı gibi bi ağrı oldu o kadar işlem bitince oda bitti sonra o gün dahil 3 gün ilişki be progestan verdi ilk gün dinlen dedi ağır kaldırma Okadar aynı yaşantına devam et dedi normal ilişkş gibi düşün dedi canım 2 yumurtam gelişti ikisinde çatladı canım erken çatladı işte biraz kurala uygun olmadı ilaçlar kaldı anlayacağın yani bir kere dene derim ben ikinciyi sende yaşadıktan sonra düşünürsün bide sanırım devlet desteği için 2 kere aşılama olması gerekiyormuş sonrasında bişey yok ağrı sancı ama çatlatma iğnesi biraz sancınyapıyo normalde sende o olabilir ekstra sonra yürüyerek evine gidiyorsun yani inaşşah tutar canım nasip artık :)
Ben daha önce çatlatma iğnesi yaptım o baya sarsmıştı beni, ağrı açısından. Ben de klomen kullandım bu ay artı östrojen hormanu içtim 5 gün klomenle birlikte rahim duvarım için. Dün 12. Günümdü 13/14 mm 2 tane yumurta gelişmiş, her ikisi de sol tarafta. Sağdan hiç gelişmiyor benim. Yarın tekrar kontrol var. Geçen ay klomen günde 1 tane içmiştim ve 10 mm de kalmıştı, bu sefer 2 tane kullandırdı. Tedaviye cevap verebilmek de umut verdi bu ay bana. Seninki kendiliğinden çatladıysa 3 gün perhiz kısmı olmamıştır. Eşinin değerleri normalmiydi peki. Benim doktorun tavrı bu ay güzel gidiyor, sana burakmıycam falan dedi

inşallah amin canım Allahım kimseyi bekletmesin inşallah bu ay kendi halimize ilaçsız doktorsuz geçirdik gün aşırı sistemiyle bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında hafta sonu test yapayım erken gerçi çıkmayadabilir
İnşallah her isteyenin bebişi hemen gelsin canım Allahım aratmasın kimseye :dua:

Ya geç döllenme değil gibime geliyor çünkü söylemesi ayıp bu ay pek iyi çalışma olmadı daha doğrusu ocak 22,26,27,28,29,31 oldu o hafta hormonlarım çok yüksekti sonra 2,3 şubat bir de 10 şubatta oldu. geç döllenme olsa da çoktan çıkardı gibime geliyor :KK43:
Anladım canım ama sen doktordan sonra kullan yine de bi şeyler

kızlar günaydın, nasılsınız?
benim reglim gecikti bugün 7. gün, dün erken gebelik testi yaptım negatif yarın da doktora gideceğim ama tavsiyesi vs olan var mı adaçayı içiyorum sürekli :/

Canim eger gebe olmadigin kesinse yesilcayla adacayini karistirip iciyorum ben söktürüyor. Insallah cok gecikmez reglin.

Nane maydanoz yeşilçay hiç içmiyorumda yemiyorumda ne olur ne olmaz diye sonuçta bunlar söktürücü.
Birde komşum çatlatma iğneden sonra ilişki filan herşey yaptu tahlil versi negatif çıktı sonra regl oldu sonra heralde 2. Veya 3.günü dr gitti yeni ayı degerlendirmek için sen hamilesin demişti bekledi regl bitti gerçektwn hamileydi sonrada 5 haftalık olana kadar kesin demeyelim demişti 5 hafta olunca kese filan hrp görüldü sonuç ikiz di hatta biri kız biri erkek dogurdu.

Nane maydanoz yeşilçay hiç içmiyorumda yemiyorumda ne olur ne olmaz diye sonuçta bunlar söktürücü.
Birde komşum çatlatma iğneden sonra ilişki filan herşey yaptu tahlil versi negatif çıktı sonra regl oldu sonra heralde 2. Veya 3.günü dr gitti yeni ayı degerlendirmek için sen hamilesin demişti bekledi regl bitti gerçektwn hamileydi sonrada 5 haftalık olana kadar kesin demeyelim demişti 5 hafta olunca kese filan hrp görüldü sonuç ikiz di hatta biri kız biri erkek dogurdu.
ay inanılmaz bir şey:oha:

yaaaa ben düzenli gündeee 2 finca yeşil çay içiyodum zararı olurmu bak şimdi tereddütte kaldım ama:KK42:

Back
X