- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.321
Ah inşallah canım inşallahİnşaAllah tez zamanda bizim de yorumlarımızın altında o minnak takvim çıkar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah inşallah canım inşallahİnşaAllah tez zamanda bizim de yorumlarımızın altında o minnak takvim çıkar![]()
Çok teşekkür ederim kuzucum. Herkes ağladı çığlık attı hopladı zıpladı :) çok güzel bi gündü, Rabbim sizlere çok daha güzelini yaşatsın inşallah canımmNe kadar güzel düşünmüşsünüzbenim bile okurken gözlerim doldu, gözümde o anları canlandırınca. Ailelerinizi düşünemiyorum
sonuna kadar hak ettiniz bu mutluluğu doya doya yaşayın kuzucum
İnşaAllah biz uzaklarda olduğumuz için onları göremycez muhtemelenÇok teşekkür ederim kuzucum. Herkes ağladı çığlık attı hopladı zıpladı :) çok güzel bi gündü, Rabbim sizlere çok daha güzelini yaşatsın inşallah canımm![]()
İlk bebiş canım, geçen sene bi tane kürtajım var malesef. Allahım şimdiki bebişimize sağlık sıhhat uzun ömür versin.Canım senin ilk bebiş miydi. Cook güzel düşünmüşsünüz darısı bizlere böyle güzel haberler vermeye
Amiin canımm heyecanla o günleri bekliyorumAllah hareketlerini gorecegn gunleri gostersn kuzumondanda insan cok etkileniyor❤ hele icnde onlari hissedince gercktn Allahin kadnlara bagsettgi bir mucizesi
![]()
Amiin canım çok şükürGözün aydın canım çok sevindim inşallah hep güzel ilerler
Aminnn canimmmmİlk bebiş canım, geçen sene bi tane kürtajım var malesef. Allahım şimdiki bebişimize sağlık sıhhat uzun ömür versin.
En yakın zamanda darısı başınıza canım![]()
Olsun kuzum artık telefonlar var öyle bile görüşülse görüntülü, çok güzel sürpriz olurİnşaAllah biz uzaklarda olduğumuz için onları göremycez muhtemelen![]()
Kalp atışının ses kaydını atıp öyle söylemeyi düşünüyorumOlsun kuzum artık telefonlar var öyle bile görüşülse görüntülü, çok güzel sürpriz olur
Canım boşanmayı düşünmek için çok erken bence kiii bunca tedavi yöntemi varken 1 yılı doldurunca tedavilere başlıyorlar birkaç hapla bile yumurtlayanilirsin bu kadar umutsuz olmaİyi geceler ben 21 yaşındayım 8 aylık evliyim çocuk istiyotız ama ben de yumurtlama yok adetim ilk kez gecikti ve adetimden 14 gün sonra kahverengi pıhtılı kanamam geldi test yaptırdım negatif çıktı ama ebe 1 haftaya gelmezse tekrar gel yapalım dedi nolur dua edin çünkü eğer çpcuğum olamıcaksa boşanmayı düşünüyorum boşuna eşimin bari çocuk şansımı elinden almak istemiyorum![]()
O kadar çok istiyorum ki ama çocuk sahibi olmayı ve çok korkuyorum çünkü hem eşimin heö de benim akrabalarımdan hiç çocuğu olmayan ya da 15 sene sonra olanlar varCanım boşanmayı düşünmek için çok erken bence kiii bunca tedavi yöntemi varken 1 yılı doldurunca tedavilere başlıyorlar birkaç hapla bile yumurtlayanilirsin bu kadar umutsuz olma![]()
Tamam eğer öyleyse bile erken davranın ikiniz birlikte gidin güzelce doktora yaşın genç zaten illaki bir tedavi olur en en en son ihtimal tüp bebek var ben 2 yıllık evliyim çok sıkıntılar yaşadım boşanma aşamasına geldim ama ne eşim ne de ben pes etmedik siz de etmeyin karamsar olmayınO kadar çok istiyorum ki ama çocuk sahibi olmayı ve çok korkuyorum çünkü hem eşimin heö de benim akrabalarımdan hiç çocuğu olmayan ya da 15 sene sonra olanlar var
Ayyy ne güzel yaa Rabbim her gününüzü böyle bayram tadında geçirmenizi nasip etsin inşallah canım benimÇok teşekkür ederim kuzucum. Herkes ağladı çığlık attı hopladı zıpladı :) çok güzel bi gündü, Rabbim sizlere çok daha güzelini yaşatsın inşallah canımm![]()
etmezmiyim canım zamani gelince rabbim nâsip eder.inşallah en kısa sürede rabbim sagliklisindan nasip eder.stres herzaman oluyor o elde değil bende bile hala var dustumu dusecekmi çok stres yapıyorum.İnşallah öyle olurdua et lütfen senin duan kabul olur.
Hiç bir hissim yok o yüzden olumsuz düşünüyorum geçtiğimiz aylar da hep bir ağrı bişi oluyodu belki de ilaç kullandığım için oluyordu bilmiyorumdaha çok var sabır edicez göreceğiz hayırlısını nasip etsin hepimize Allah'ım
Canim inşallah hayırlı haberi alırsın ama boşanmayı düşünmen doğru değil bukadarda fedakar olma bu bir imtihan .yıllar sonra bebek sahibi olanlar var hemen pes etme bir çok yöntem var.insallah hiçbirine gerek kalmadan olur.İyi geceler ben 21 yaşındayım 8 aylık evliyim çocuk istiyotız ama ben de yumurtlama yok adetim ilk kez gecikti ve adetimden 14 gün sonra kahverengi pıhtılı kanamam geldi test yaptırdım negatif çıktı ama ebe 1 haftaya gelmezse tekrar gel yapalım dedi nolur dua edin çünkü eğer çpcuğum olamıcaksa boşanmayı düşünüyorum boşuna eşimin bari çocuk şansımı elinden almak istemiyorum![]()
Amin insallahAmiin canım çok şükürhepimiznki hep sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
Çok teşekkür ederim. Bu ağrı olmama mevzusu canımı sıkmştı çok. Çatlamck dyeCanım ağrı olayına çok takılma. Ben 3 kez iğne oldum. İlkinde çok ağrım oldu, ikincisinde hiç ağrım olmadı , üçüncüsünde 8. güne kadar hiç bişeyim yoktu yine. İğnenin etkisi kişiden kişiye, aydan aya bile farklılık gösteriyor.
Teşekkür ederimİğneden 4 gün sonra doktorunuza tekrar gidin ultrasonla çatlayıp çatlamadığına bakar sizin de içiniz rahat olur