Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar güzel düşünmüşsünüz :KK200: benim bile okurken gözlerim doldu, gözümde o anları canlandırınca. Ailelerinizi düşünemiyorum :KK36: sonuna kadar hak ettiniz bu mutluluğu doya doya yaşayın kuzucum
Çok teşekkür ederim kuzucum. Herkes ağladı çığlık attı hopladı zıpladı :) çok güzel bi gündü, Rabbim sizlere çok daha güzelini yaşatsın inşallah canımm :dua::KK200:

Çok teşekkür ederim kuzucum. Herkes ağladı çığlık attı hopladı zıpladı :) çok güzel bi gündü, Rabbim sizlere çok daha güzelini yaşatsın inşallah canımm :dua::KK200:
İnşaAllah biz uzaklarda olduğumuz için onları göremycez muhtemelen :110:

Canım senin ilk bebiş miydi. Cook güzel düşünmüşsünüz darısı bizlere böyle güzel haberler vermeye
İlk bebiş canım, geçen sene bi tane kürtajım var malesef. Allahım şimdiki bebişimize sağlık sıhhat uzun ömür versin.
En yakın zamanda darısı başınıza canım :dua:

Allah hareketlerini gorecegn gunleri gostersn kuzum:dua: ondanda insan cok etkileniyor❤ hele icnde onlari hissedince gercktn Allahin kadnlara bagsettgi bir mucizesi:nazar::anneadayı:
Amiin canımm heyecanla o günleri bekliyorum :dua: gerçekten bu bi mucize, ne kadar şükretsek az ya

İyi geceler ben 21 yaşındayım 8 aylık evliyim çocuk istiyotız ama ben de yumurtlama yok adetim ilk kez gecikti ve adetimden 14 gün sonra kahverengi pıhtılı kanamam geldi test yaptırdım negatif çıktı ama ebe 1 haftaya gelmezse tekrar gel yapalım dedi nolur dua edin çünkü eğer çpcuğum olamıcaksa boşanmayı düşünüyorum boşuna eşimin bari çocuk şansımı elinden almak istemiyorum :dua::mad:

İyi geceler ben 21 yaşındayım 8 aylık evliyim çocuk istiyotız ama ben de yumurtlama yok adetim ilk kez gecikti ve adetimden 14 gün sonra kahverengi pıhtılı kanamam geldi test yaptırdım negatif çıktı ama ebe 1 haftaya gelmezse tekrar gel yapalım dedi nolur dua edin çünkü eğer çpcuğum olamıcaksa boşanmayı düşünüyorum boşuna eşimin bari çocuk şansımı elinden almak istemiyorum :dua::mad:
Canım boşanmayı düşünmek için çok erken bence kiii bunca tedavi yöntemi varken 1 yılı doldurunca tedavilere başlıyorlar birkaç hapla bile yumurtlayanilirsin bu kadar umutsuz olma :dua:

Canım boşanmayı düşünmek için çok erken bence kiii bunca tedavi yöntemi varken 1 yılı doldurunca tedavilere başlıyorlar birkaç hapla bile yumurtlayanilirsin bu kadar umutsuz olma :dua:
O kadar çok istiyorum ki ama çocuk sahibi olmayı ve çok korkuyorum çünkü hem eşimin heö de benim akrabalarımdan hiç çocuğu olmayan ya da 15 sene sonra olanlar var

O kadar çok istiyorum ki ama çocuk sahibi olmayı ve çok korkuyorum çünkü hem eşimin heö de benim akrabalarımdan hiç çocuğu olmayan ya da 15 sene sonra olanlar var
Tamam eğer öyleyse bile erken davranın ikiniz birlikte gidin güzelce doktora yaşın genç zaten illaki bir tedavi olur en en en son ihtimal tüp bebek var ben 2 yıllık evliyim çok sıkıntılar yaşadım boşanma aşamasına geldim ama ne eşim ne de ben pes etmedik siz de etmeyin karamsar olmayın :dua:

Ayyy ne güzel yaa Rabbim her gününüzü böyle bayram tadında geçirmenizi nasip etsin inşallah canım benim:KK200: ben bayaa bayaa artık tüp bebek fikrine alıştırmaya başladım kendimi, nasip...

Kızlar bi şey sorcam. Çatlatma iğnesinden 8 saat sonra merak ettim ovulasyon testi yaptım ve negatifti. Yani bu hormon iğneden sonra ne zaman pik yapıyor ki? İğnede mi sıkıntı vardı yoksa daha sonraki saatlerde mi yükseliyor bilemedim. Hiç böyle bi şey yapan oldu mu?

İnşallah öyle olur :KK43: dua et lütfen senin duan kabul olur.
Hiç bir hissim yok o yüzden olumsuz düşünüyorum geçtiğimiz aylar da hep bir ağrı bişi oluyodu belki de ilaç kullandığım için oluyordu bilmiyorum :KK43: daha çok var sabır edicez göreceğiz hayırlısını nasip etsin hepimize Allah'ım
etmezmiyim canım zamani gelince rabbim nâsip eder.inşallah en kısa sürede rabbim sagliklisindan nasip eder.stres herzaman oluyor o elde değil bende bile hala var dustumu dusecekmi çok stres yapıyorum.

Son düzenleme:
Canim inşallah hayırlı haberi alırsın ama boşanmayı düşünmen doğru değil bukadarda fedakar olma bu bir imtihan .yıllar sonra bebek sahibi olanlar var hemen pes etme bir çok yöntem var.insallah hiçbirine gerek kalmadan olur.

Canım ağrı olayına çok takılma. Ben 3 kez iğne oldum. İlkinde çok ağrım oldu, ikincisinde hiç ağrım olmadı , üçüncüsünde 8. güne kadar hiç bişeyim yoktu yine. İğnenin etkisi kişiden kişiye, aydan aya bile farklılık gösteriyor.
Çok teşekkür ederim. Bu ağrı olmama mevzusu canımı sıkmştı çok. Çatlamck dye

Back
X